Dette innholdet krever hovedspillet Planet Zoo på Steam for å kunne spilles.

Alle anmeldelser:
Veldig positive (131) - 90 % av 131 brukeranmeldelser for dette spillet er positive.
Utgivelsesdato:
22. juni 2021
Merkelapper

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

 

Om dette innholdet

Bli med på et uforglemmelig afrikansk eventyr med Planet Zoos Afrika-pakke! Adopter og al opp fem fantastiske, nye dyr: fire habitatdyr og ett vivariumsdyr. Mestre det utfordrende tidsbaserte scenarioet, som finner sted i et livlig oasemarked, og lag drømmedyrehagen din med over 180 vakre, nye landskapselementer som for det meste er inspirert av mangfoldet og skjønnheten i Nord-Afrika.  Ditt afrikanske eventyr venter …

DETTE FÅR DU

FEM FANTASTISKE AFRIKANSKE DYR 

Ønsk fem helt nye arter velkommen i dyrehagene dine! Møt surikater, stumpneshorn, kappingviner, fenneker og pilletrillerbiller. Opprett, tilpass og oppretthold ideelle habitater slik at dyrene trives, observer autentisk, ny adferd, og inviter gjestene dine til å lære mer om disse fantastiske dyrene og deres spennende opprinnelse.

Gi dyrene spennende, nye livskvalitetselementer for å underholde dem. Fennekene dine vil for eksempel elske å jakte på og tygge på det nye tennisball-elementet. Disse artige og energiske dyrene vil skape liv i enhver dyrehage!

Surikater på sin side, har behov for å grave i omgivelsene sine. Akkurat som i frihet bruker de sine skarpe klør til å grave hull og tuneller. Enten det gjelder kappingviner som leker med det nye ball-livskvalitetselementet sitt, eller stumpneshorn som samhandler med de spesialdesignede sprinklerne sine, så er dette et utvalg som er spekket med overraskelser.

OVER 180 LANDSKAPSELEMENTER 

Utvid dyrehagen med et stort utvalg vakre, nye landskapselementer, blant annet frodig løvverk, iøynefallende dekorasjoner og spesialdesignede veier. Sett opp imponerende dyrestatuer og spektakulære bilder, tilpass med fargerike fliser, og hold gjestene avkjølt med høye palmetrær som gir skygge.

Her finner du alt fra livlige  landsbyer med hus av strå og leire til karrige juv du kan omdanne med Planet Zoos brukervennlige verktøy for landskapsarbeid. De over 180 tematiske landskapselementene i denne pakken kan hjelpe deg med å bygge opp den ultimate afrikansk-inspirerte dyrehagen.

ÉN NY UTFORDRING-DYREHAGE

Opplev den skjulte magien i oasens basar. Her må du jobbe med begrenset plass til rådighet og forvandle dette fra en skjult ørkenperle til en populær turistattraksjon. Du har mye å gjøre! Dyrehagens upålitelige generatorer svikter stadig, så prøv å konsentrere deg om varmekontroll, og forsk på bærekraftige alternativer som sol- og vindkraft, så du kan gi dette stedet en ny og lekker oppdatering.

Det er bare å komme innom og skape en idyllisk oase for dyrene dine, inkludert alle de andre passende artene fra Planet Zoo-grunnspillet og de påfølgende utvidelsespakkene.

Systemkrav

    Minimum:
    • OS *: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
    • Prosessor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
    • Lagring: 16 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: Minimum specifications may change during development
    Anbefalt:
    • OS: Windows 10 64bit
    • Prosessor: Intel i7-4770k / AMD Ryzen 5 1600
    • Minne: 16 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.

Kundeanmeldelser for Planet Zoo: Africa Pack

Anmeldelsestype


Kjøpstype


Språk


Datointervall
Trykk og dra et utvalg i grafen ovenfor eller trykk på en bestemt søyle, for å vise anmeldelser innenfor et datointervall.

Vis graf



Visning
Vis anmeldelser i valgt visningsrekkefølge





Les mer
Vis graf
 
Skjul graf
 
Filtre
Utelukker irrelevant anmeldelsesaktivitet
Spilletid:
Spilt mest på Steam Deck
Laster anmeldelser …