A Kingdom Come: Deliverance II egy izgalmas akció-RPG, amely a 15. századi Csehországban zajló polgárháború káoszában játszódik.
Minden értékelés:
Nincs felhasználói értékelés
Megjelenés dátuma:
2024
Fejlesztő:
Kiadó:

Jelentkezz be, hogy ezt a tételt a kívánságlistádhoz adhasd, követhesd vagy mellőzöttnek jelölhesd.

A teljes Kingdom Come: Deliverance Franchise megnézése a Steamen
A Magyar nyelv nem támogatott.

Ez a termék nem támogatja a nálad beállított nyelvet. Kérjük, vásárlás előtt tekintsd át a támogatott nyelvek listáját.

Ez a játék még nem érhető el a Steamen

Tervezett megjelenési dátum: 2024

Érdekel?
Add a kívánságlistádhoz, és értesítést kapsz, amikor elérhetővé válik.
Kívánságlistára
 

A játékról


A Kingdom Come: Deliverance II egy izgalmas akció-RPG, amely a 15. századi Csehországban zajló polgárháború káoszában játszódik.

Te vagy Henry Skalitz – egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat tesz –, aki bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő történetébe keveredik, miközben egy epikus utazásra indul „a szerény kovácsműhelytől a királyok udvaráig”, miközben célt keres ebben a gyönyörű, de brutális középkori világban.

Indulj el egy felejthetetlen kalandra a középkori Európa nyílt világában, a nyüzsgő városi utcáktól kezdve a lombos erdőkig, és tapasztalj meg egy akcióval, izgalommal és csodákkal teli élményt.



Ismerd meg a történetet Henry, az elszánt fiatalember szemszögéből és tetteiből, aki megpróbálja megbosszulni meggyilkolt szüleit. Története több mint öt órányi, lenyűgöző mozgóképen keresztül elevenedik meg, melyek bemutatják, hogyan lett reményteljes harcosból dacos lázadó. Útközben megismerkedik karizmatikus karakterekkel, és felejthetetlen kalandokba keveredik, miközben olyan félelmetes ellenfelekkel kell szembenéznie, mint Magyarország királya, Zsigmond, a Vörös Róka, és félelmetes szövetségesei.



Tetteid alakítják Henry sorsát és azt, hogy a világ hogyan reagál rá. Testre szabhatod megjelenését, képességeit és felszerelését, miközben erkölcsileg állást foglalsz a körülötted zajló eseményekkel kapcsolatban. Járd körbe a vidéket, és vegyél részt olyan egyedülálló tevékenységekben, mint a kovácsmesterség és az íjászat, hogy igazán elmerülj Európa ezen élénk régiójában, amely örökre emlékezni fog a tetteidre.



A 15. századi Csehország lenyűgözően hiteles megjelenítése lehetővé teszi, hogy úgy élhesd át ezt a lenyűgöző környezetet, mint még soha. Vessz el egy nyüzsgő városban, beszélgess parasztokkal és nemesekkel, miközben egy hatalmas és gazdag vidéket fedezel fel, ahol kocsmák, fürdőházak, kastélyok és még sok más látnivaló vár rád.



Érezd az acél csattanását és a zsigeri harcot, miközben izgalmas, valós idejű csatákban veszel részt. Számos hiteles fegyver és harci stílus áll rendelkezésre, hogy minden játékosnak megfeleljen. Specializálódhatsz elegáns kardforgatásra, brutális tompa fegyverekre vagy halálos távolsági támadásokra, akár gyalog, akár lóháton, akár lopakodva közlekedsz.

Felnőtt tartalom leírása

A fejlesztők így írják le a tartalmat:

The game contains frequent depictions of violence, killing, brutality and blood. Furthermore coarse language and crude humor is used in an extensive manner. The player will further come across adult themes, alcohol as well as sexual activity and nudity.

Rendszerkövetelmények

    Minimum:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: TBA
    • Processzor: TBA
    • Grafika: TBA
    Ajánlott:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: TBA
    • Processzor: TBA
    • Grafika: TBA

Több Kingdom Come: Deliverance Franchise

Kurátorvélemények

43 kurátor értékelte ezt a terméket. Kattints ide a megnézéshez.
Ehhez a termékhez nincsenek értékelések.

Írhatsz saját értékelést ehhez a termékhez, hogy megoszd élményedet a közösséggel. Használd a vásárlás gomb feletti részt ezen az oldalon értékelésed megírásához.