Delta i BOSS FIGHTERS, en spännande spelföreställning där VR-bossar och PC-kämpar kolliderar i futuristiska strider. Visa dina färdigheter i en arena där varje kamp är ett spektakel för ära och berömmelse. Tävla om byte och rankningar i denna högoktaniga gladiatorutmaning!
Alla recensioner:
Inga användarrecensioner
Utgivningsdatum:
Kommer snart
Utvecklare:
Utgivare:

Registrera dig för att lägga till denna artikel i din önskelista eller ignorera den.

Early Access-spel

Få omedelbar tillgång och börja spela; bli inblandad i detta spel medan det utvecklas.

Notera: Detta Early Access-spel är inte färdigt och skulle kunna ändras ytterligare. Om du inte känner för att spela spelet i sin nuvarande form bör du vänta för att se om spelet fortsätter utvecklas mer. Läs mer

Vad utvecklarna har att säga:

Varför Early Access?

“Early Access ger oss möjligheten att arbeta nära tillsammans med vårt community, samla in feedback och kontinuerligt förbättra spelet.”

Ungefär hur länge kommer det här spelet att vara i Early Access?

“BOSS FIGHTERS kommer att vara i Early Access under större delen av 2024, med stora uppdateringar planerade löpande.”

Hur är det tänkt att den fullständiga versionen ska skilja sig från versionen i Early Access?

“Den fullständiga 1.0-versionen kommer att erbjuda fler vapen, spellägen, åskådarläge, kartor, partyläge, turneringar, kosmetiska föremål och anpassningsalternativ.”

Hur är det nuvarande läget i versionen med Early Access?

“Early Access-versionen, som är planerad för andra kvartalet 2024, är för närvarande under utveckling. Men du kan börja spela redan nu eftersom Closed Alpha är tillgänglig. För att prova, klicka bara på "BEGÄR TILLGÅNG"-knappen nedan och gå med oss.”

Kommer spelet att prissättas annorlunda under och efter Early Access?

“BOSS FIGHTERS förblir gratis att spela och erbjuder premium kosmetiska föremål och spellägen.”

Hur planerar ni att involvera gemenskapen i er utvecklingsprocess?

“Vi söker aktivt feedback, genomför undersökningar, delar innehåll och uppmuntrar spelare att skicka in idéer via vår Discord-kanal, vilket främjar en samarbetsinriktad utvecklingsprocess.”
Läs mer
VR-stöd

Ladda ned Boss Fighters Demo

Det här spelet är ännu inte tillgängligt på Steam

Kommer snart

Intresserad?
Lägg till på din önskelista och bli meddelad när det släpps.
Lägg till på önskelistan
 
Se alla diskussioner

Rapportera buggar och lämna synpunkter för detta spel i diskussionsforumet

DISCORD

Om detta spel

Bli VR-BOSS eller Anslut till det Episka Slaget som PC-spelare


Gör dig redo för vild skoj i BOSS FIGHTERS! Som VR-spelare blir du den mäktiga Bossen med mega krafter i en futuristisk arena. Känn rusningen av att manipulera miljön och strida mot ett team av listiga PC-spelare. Om du är på PC, behöver du strategi, smidighet och teamwork för att ta ner den kolossala Bossen. Det är en kollision av titaner och taktiker, där varje drag räknas. Är du redo att dominera som Bossen, eller kommer du att gå samman med andra för att fälla jätten? Hoppa in i den galna stridsvärlden av BOSS FIGHTERS!

Asymmetriska Multiplayer-strider

I VR, gestalta Bossen, där du kan leka med spelomgivningen och visa din styrka. Manipulera miljön och delta i direkt strid, vilket ger en känsla av makt och storlek när du tornar över PC-motståndarna.



Och om du är i PC-laget handlar det om att arbeta tillsammans, vara snabb och smart för att besegra den stora VR-Bossen. Samla laget, gör en plan och använd era färdigheter för att vinna. Det är en rolig blandning av muskler och hjärna, perfekt för en spännande spelsession!

Vapen- och Gadgetsarsenal

Som VR-chef kommer du att få händerna på fantastiska, fysikbaserade vapen som känns verkliga och kraftfulla. De är inte bara coola, de har en seriös kraft!



Och om du är en PC-spelare finns det en hel massa coola vapen och prylar att välja mellan.



Oavsett om du är i VR eller på PC, förbered dig för actionfyllda, superroliga strider. Varje strid är unik och spännande, en perfekt blandning av högoktanig action och smart strategi!

Fysikbaserad Strid och Miljöinteraktion

Upplev en ny nivå av engagemang med fysikdriven spelupplevelse. Som VR-boss kommer du känna som att du verkligen är där, leker med allt i arenan på det mest realistiska sättet. Samtidigt använder PC-fighters omgivningen strategiskt för att få fördelar i strid. Denna fysikdrivna spelupplevelse ger liv åt allting och gör varje drag och strategi mycket viktiga och mycket roliga.

Interaktiv Streaming och Gemenskapsengagemang

BOSS FIGHTERS handlar inte bara om att spela - det handlar också om att titta! Spelet har supercoola streamingfunktioner. Så om du tittar får du vara en del av handlingen genom att faktiskt påverka matchens förlopp. Det är som om du är där, men från skärmens bekvämlighet, vilket gör hela grejen mer livlig och interaktiv. Oavsett om du är i spelet eller hejar från sidan, så är du en stor del av nöjet!

Omfattande Anpassning och Framsteg

I BOSS FIGHTERS får du möjligheten att göra din karaktär helt din egen. Blanda och matcha från ett gäng anpassningsalternativ. Uppgradera dina vapen, förbättra dina förmågor och styla upp din karaktär när du avancerar i denna coola, framtidstema gladiatorutmaning. Det handlar om att göra avtryck och sticka ut i arenan!

Systemkrav

    Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: Windows 10
    • Processor: Quad Core 3.0GHz CPU Intel or AMD
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafik: GeForce GTX 1050 or Radeon RX570
    • DirectX: Version 11
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 4 GB ledigt utrymme
    • VR-stöd: HTC Vive (all models), Valve Index, Pico Neo 2, Oculus Quest 1/2 (using Oculus Link), Windows Mixed Reality headsets
    Rekommenderade:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: Windows 10
    • Processor: Quad Core 3.5GHz CPU Intel or AMD
    • Minne: 16 GB RAM
    • Grafik: GeForce RTX 2060, Radeon RX 5600XT
    • DirectX: Version 11
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 4 GB ledigt utrymme
    • VR-stöd: HTC Vive (all models), Valve Index, Pico Neo 2, Oculus Quest 1/2 (using Oculus Link), Windows Mixed Reality headsets
Det finns inga recensioner för denna produkt

Du kan skriva din egen recension för den här produkten för att dela din upplevelse med gemenskapen. Använd området ovanför köpknapparna på den här sidan för att skriva din recension.