Diesel Legacy er et 2v2 kampspil, hvor fire spillere kæmper på samme niveau på samme tid. Dette unikke twist på den traditionelle kampspilsformular tilføjer et helt nyt lag af strategi, hvor samarbejde bliver nøglen til succes.
Alle anmeldelser:
Ingen
Udgivelsesdato:
2024

Log på for at føje dette emne til din ønskeliste, følge det eller markere det som ignoreret

Se hele Maximum Entertainment-franchisen på Steam
Dette spil er ikke tilgængeligt på Steam endnu

Planlagt udgivelsesdato: 2024

Interesseret?
Tilføj det til din ønskeliste, og få besked, når det bliver tilgængeligt.
Føj til din ønskeliste
 

DISCORD

MORE GAMES FROM MAXIMUM ENTERTAINMENT

Om dette spil



HISTORIE

For 35 år siden blev den tætte, travle storby New Libertis født i et eksplosivt boom af teknologiske vidundere. Denne nye industrielle renæssance så den hurtige ekspansion af ""Jernbyen"", drevet af industrimanden Hieronymus Frazer, grundlæggeren af det nu allestedsnærværende FALCORP.

Det monolitiske Nye Babel-tårn rejser sig fra centrum af byen og suger energi fra de ydre zoner for at drive de glødende lamper i FALCORPs utallige laboratorier. I dens skygge tilbringer byens arbejdere - sammen med gangstere, bøller og mekaniserede menneskelige ""biler"" - deres liv henvist til umenneskelige forhold uden håb om at undslippe.

Med næsten ubegrænsede ressourcer til sin rådighed søger Frazer nu at sikre sin arv og indvarsle en storslået himmelfart for menneskehedens elite. Til det formål kan alt og alle blive ofret for hans store vision.

Modige, dygtige mestre vil rejse sig i kampen for i morgen - byens skæbne er i dine hænder!



SPIL

Et samarbejds-kampspil?!

Diesel Legacy byder på 2v2-kampe - fire spillere opdelt i to hold, på samme scene, på samme tid. Dette unikke twist på den traditionelle 2D-kampspilsformular tilføjer et helt nyt lag af strategi, hvor samarbejde bliver nøglen til succes. Arbejd sammen med din holdkammerat for at udvide kombinationer, luk modstanderholdets pres og sikre dobbelt knockout for at vinde!

Tre baner. Én kamp.

Hver etape har tre baner, som spillerne frit kan bevæge sig imellem til enhver tid. Henvend dig til en anden spiller på din bane for at angribe eller forsvare, hop til en anden bane for at komme dig, eller skynd dig bag om en modstander for at overraske dem. Arbejd sammen med din holdkammerat, og brug hver karakters unikke spillestil til at styre handlingen!



ONLINE

Vi introducerer RealMatch – virkelig verdensomspændende netspil!

RealMatch er en rollback-netkode, der er redesignet fra bunden med konkurrence-kampspil i tankerne. Ved at bruge proprietær adaptiv rollback-teknologi stabiliserer og forbedrer RealMatch spillet under alle de værste onlineforhold, inklusive transkontinentale forbindelser, høj latenstid og wi-fi, for at holde dit spil kørende som smør. Det er fint med fortiden - men den næste æra af online kampspil er her!

Andre skøre nye online funktioner:

  • Start et møde, inviter venner, og spil hele spillet med drop-in co-op – historietilstand, arkade, versus, træning, online … hvad som helst!
  • Vælg en spiller at følge og se hver kamp, de spiller, automatisk.
  • Ubegrænset antal tilskuere uden ekstra båndbreddepåvirkning.
  • Live-kamptilskuere har alle replay-funktioner, inklusive hitboxes, frame-data og at tage kontrol over, hvad der lige er sket for at bevise, at du kunne gøre det bedre!
  • Stil dig i kø for at spille i rangeret, afslappet eller begge dele på én gang! Stil dig alene i kø med en tilfældig holdkammerat sammen med en online-kammerat, eller spil sammen med din sofakammerat. Spil flere kampe med den samme holdkammerat...så længe hvedebrødsdagene varer...
  • Kæmp mod AI eller rematch, mens du venter på din næste kamp - alt er spil, ingen menuer!



NØGLEFUNKTIONER

  • Bestem Jernbyens skæbne – Før 10 karakterer gennem deres egen unikke historietilstand i et ekspansivt dieselpunk-inspireret univers. Kampen om fremtiden har nået sit bristepunkt!
  • 2v2 actionfyldte kampe – Fire spillere vælger fra en liste med 10 dynamiske spilbare karakterer, og kæmper samtidigt, online eller offline!
  • Én kamp, tre baner – Løb i cirkler rundt om dine modstandere på tværs af 10+ levende detaljerede scener. Hop og spring mellem banerne for at få fordelen og tage kampen til en ny dimension!
  • Nede ... Ikke ude! - Selv når en spiller er besejret, er deres kamp ikke slut. Parér angreb fra hinsides graven, kanalisér din essens for at hjælpe de andre med at slippe fri, og hjælp din holdkammerat med at overvinde oddsene!
  • Verdensomspændende netspil – 4-spiller online multispiller-kampe med RealMatch rollback-netkode sikrer, at hver kamp er praktisk talt forsinkelsesfri.
  • Omfattende træningstilstand – Opgrader dine færdigheder alene eller med en partner! Øv kombinationer, optag eller analyser situationer, se hitbokse og frame-data, og forfin jeres teams strategi sammen ved hjælp af et omfattende sæt træningsværktøjer, der er skræddersyet til spillere på alle niveauer.
  • Avanceret replaysystem – Lær af dine fejl... og andres fejl! Afspil kampe med hurtig frem-, tilbagespoling, hitbox/frame-datavisning og frame-fremrykning, plus tag kontrol på et hvilket som helst tidspunkt for at gentage kampen og ændre din skæbne.

Systemkrav

    Minimum:
    • Styresystem *: Windows 7 (64bit)
    • Processor: Intel Core i5-7500 | AMD Ryzen 2600
    • Grafik: GTX 970 / RX 570
    • DirectX: Version 11
* Fra den 1. januar 2024 understøttes Steam-klienten kun på Windows 10 og senere udgaver.

Mere fra Maximum Entertainment

Hvad kuratorer siger

10 kuratorer har anmeldt dette produkt. Klik her for at se dem.
Der er ingen anmeldelser af dette produkt

Du kan skrive din egen anmeldelse for dette produkt for at dele din oplevelse med fællesskabet. Brug området over købsknapperne for at skrive din anmeldelse.