Diesel Legacy on 2v2-taistelupeli, jossa neljä pelaajaa taistelee samalla alustalla samaan aikaan. Tämä ainutlaatuinen muunnos perinteiseen taistelupelikaavaan lisää täysin uudenlaisen strategiakerroksen, jossa yhteistyö on avain menestykseen.
Kaikki arvostelut:
Ei käyttäjäarvosteluja
Julkaisupäivä:
2024
Kehittäjä:
Julkaisija:

Kirjautumalla sisään voit lisätä tämän tuotteen toivelistallesi, seurata sitä tai merkitä sen ohitetuksi

Tsekkaa koko pelisarja Maximum Entertainment Steamistä!
Peli ei ole vielä saatavilla Steamissä

Suunniteltu julkaisupäivä: 2024

Kiinnostuitko?
Lisää toivelistallesi, niin saat ilmoituksen, kun peli on saatavilla.
Lisää toivelistallesi
 

DISCORD

MORE GAMES FROM MAXIMUM ENTERTAINMENT

Tietoa pelistä



TARINA

Kolmekymmentäviisi vuotta sitten New Libertisin tiheä ja vilkas metropoli syntyi räjähdysmäisen teknologisten ihmeiden kukoistuksen seurauksena. Tämä uusi teollinen renessanssi johti ""rautakaupungin"" nopeaan kasvuun, jonka edelläkävijä oli teollisuusmies Hieronymus Frazer, nykyisen FALCORPin perustaja.

Kaupungin keskustasta kohoava monoliittinen Uusi Baabelin torni imee energiaa ulommilta vyöhykkeiltä ja antaa virtaa FALCORPin lukemattomien laboratorioiden hehkuville lampuille. Sen varjossa kaupungin työläiset - gangsterien, rähinöitsijöiden ja koneistettujen humanoidien ""autojen"" rinnalla - viettävät elämänsä epäinhimillisissä oloissa ilman toivoa paosta.

Frazerilla on käytössään lähes rajattomat resurssit, ja hän pyrkii nyt turvaamaan perintönsä ja aloittamaan ihmiskunnan eliitin suuren nousun. Tätä varten hän voi uhrata mitä tahansa ja kaiken suuremman visionsa puolesta.

Rohkeat, röyhkeät mestarit nousevat taisteluun huomisesta - kaupungin kohtalo on käsissäsi!



PELI

Yhteistoiminnallinen taistelupeli?!

Diesel Legacy tarjoaa 2v2-taisteluita - neljä pelaajaa jaettuna kahteen joukkueeseen samalla alustalla samaan aikaan. Tämä ainutlaatuinen käänne perinteiseen 2D-taistelupelikaavaan tuo peliin aivan uudenlaisen strategiakerroksen, jossa yhteistyö on avain menestykseen. Tee yhteistyötä joukkuetoverisi kanssa pidentääksesi komboja, sammuttaaksesi vastajoukkueen paineen ja varmistaaksesi tuplatyrmäyksen voittaaksesi!

Kolme väylää. Yksi taistelu.

Jokaisessa vaiheessa on kolme väylää, joiden välillä pelaajat voivat liikkua vapaasti milloin tahansa. Lähesty toista pelaajaa omalla väylälläsi hyökätäksesi tai puolustaaksesi, hyppää toiselle väylälle toipuaksesi tai syöksy vastustajan taakse yllättääksesi hänet. Työskentele joukkuetoverisi kanssa ja hyödynnä jokaisen hahmon ainutlaatuista pelityyliä toiminnan hallitsemiseksi!



VERKOSSA

Esittelyssä RealMatch - todella maailmanlaajuinen nettipeli!

RealMatch on rollback-verkkokoodi, joka on suunniteltu alusta alkaen uudelleen kilpailukykyisiä taistelupelejä silmällä pitäen. RealMatch vakauttaa ja parantaa pelattavuutta kaikissa huonoimmissakin verkko-olosuhteissa, mukaan lukien mannertenväliset yhteydet, korkea viive ja Wi-Fi, käyttämällä omaa mukautuvaa rollback-tekniikkaa, jotta pelisi toimisi yhtä sulavasti kuin voi. Rauha menneisyydelle - nettitaistelupelien seuraava aikakausi on täällä!

Muita hulluja uusia online-ominaisuuksia:

  • Aloita tapaaminen, kutsu ystäviä ja pelaa koko peliä yhteistyössä - tarinatila, arcade, versus, harjoittelu, online... mitä tahansa!
  • Valitse pelaaja, jota seuraat ja katselet automaattisesti jokaista hänen pelaamaansa ottelua.
  • Rajoittamaton määrä katsojia ilman ylimääräistä kaistanleveysvaikutusta.
  • Live-ottelun katsojilla on kaikki uusintaominaisuudet, mukaan lukien osumalaatikot, kehysdata ja mahdollisuus hallita tapahtunutta todistaaksesi, että voisit tehdä paremmin!
  • Asetu jonoon pelaamaan rankingissa, casualissa tai molemmissa kerralla! Jonota yksin satunnaisen joukkuetoverin kanssa, yhdessä nettikaverin kanssa tai yhdessä ystäväsi kanssa sohvalla. Pelaa useita otteluita saman joukkuetoverin kanssa... niin kauan kuin kuherruskuukausi kestää..
  • Taistele tekoälyä vastaan tai pelaa uusintaottelu odottaessasi seuraavaa otteluasi - täysi pelattavuus käytössäsi, ei valikoita!



TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

  • Määritä Iron Cityn kohtalo - Johda 10 hahmoa oman ainutlaatuisen tarinatilansa läpi laajassa dieselpunk-henkisessä universumissa. Taistelu tulevaisuudesta on saavuttanut läpimurtopisteensä!
  • 2v2-toimintapainotteiset tappelut - Neljä pelaajaa valitsee 10 dynaamisen pelattavissa olevan hahmon joukosta ja taistelee samanaikaisesti verkossa tai offline-tilassa!
  • Yksi taistelu, kolme väylää - Juokse ympyrää vastustajiesi ympärillä yli 10 elävästi yksityiskohtaisessa vaiheessa. Hyppele ja ryntäile kaistojen välillä saadaksesi etulyöntiaseman ja viedäksesi taistelun uuteen ulottuvuuteen!
  • Alas... ei ulos! - Vaikka pelaaja olisi lyöty, hänen taistelunsa ei ole ohi. Torju hyökkäyksiä haudan takaa, kanavoi olemuksesi auttaaksesi heitä vapautumaan ja auta joukkuetoveriasi voittamaan vastoinkäymiset!
  • Maailmanlaajuinen verkkopeli - 4 pelaajan verkkomoninpelitaistelut, joissa RealMatch rollback -verkkokoodi takaa, että jokainen ottelu on lähes viiveetön.
  • Kattava harjoitustila - Kehitä taitojasi yksin tai parin kanssa! Harjoittele komboja, tallenna tai analysoi tilanteita, katso osumalaatikoita ja ruututietoja ja tarkenna joukkueen strategiaa yhdessä käyttämällä laajaa valikoimaa harjoitustyökaluja, jotka on räätälöity kaiken tasoisille pelaajille.
  • Advanced Replay System - Opi virheistäsi... ja muiden virheistä! Toista otteluita nopeasti eteenpäin, kelaa taaksepäin, näytä hitbox-/kehysdatanäkymä ja kehysten eteneminen, ja ota ottelu haltuun missä tahansa vaiheessa, jotta voit tehdä ottelun uudelleen ja muuttaa kohtaloasi.

Järjestelmävaatimukset

    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 (64bit)
    • Suoritin: Intel Core i5-7500 | AMD Ryzen 2600
    • Grafiikka: GTX 970 / RX 570
    • DirectX: Versio 11
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.

Lisää pelisarjaa Maximum Entertainment

Kuraattorien mielipiteet

10 kuraattoria on antanut arvionsa tästä tuotteesta. Katso ne tästä.
Tuotteella ei ole arvosteluja

Arvostele tuote ja jaa kokemuksesi yhteisön kanssa. Kirjoita arvostelu ostopainikkeiden yläpuolelta löytyvään kenttään.