Diesel Legacy er et 2-mot-2-slåssespill der fire spillere slåss på samme arena samtidig. Denne unike varianten av den tradisjonelle slåssespillformelen tilføyer nye muligheter for strategi der samarbeid vil bli nøkkelen til suksess.
Alle anmeldelser:
Ingen brukeranmeldelser
Utgivelsesdato:
2024

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Sjekk ut hele Maximum Entertainment-serien på Steam
Dette spillet er ikke tilgjengelig ennå

Planlagt utgivelsesdato: 2024

Interessert?
Legg til produktet på ønskelisten og få et varsel når det blir tilgjengelig.
Legg til på ønskelisten
 

DISCORD

MORE GAMES FROM MAXIMUM ENTERTAINMENT

Om dette spillet



HISTORIE

For 35 år siden ble den kompakte, travle metropolen New Libertis skapt av en eksplosjon av teknologiske vidundre. Denne nye industrielle renessansen sørget for en hurtig utvidelse av «Jernbyen», ledet av industrialisten Hieronymus Frazer, grunnleggeren av den nå allstedsværende FALCORP.

Det mektige New Babel-tårnet som rager opp i byens sentrum, tapper energi fra de ytre sonene for å gi energi til de glødende lampene i FALCORPs utallige laboratorier. I skyggen av den lever byens arbeidere – i tillegg til banditter, bråkmakere og mekaniske, menneskelignende «biler» – livene sine i nedgraderte, umenneskelige forhold uten håp om å klare å komme seg vekk.

Med nesten ubegrensede ressurser til rådighet, ønsker Frazer nå å sikre arven sin og innleder en stor opphøyning av menneskehetens elite. Med det som formål, kan alt bli ofret for den store visjonen hans.

Modige mestere sterke vil reise seg i kampen om morgendagen, og byens skjebne ligger i dine hender!



SPILLING

Et samarbeidsbasert slåssespill?!

Diesel Legacy byr på 2-mot-2-kamper – fire spillere deles inn i to lag på samme arena til samme tid. Denne unike varianten av den tradisjonelle slåssespillformelen tilføyer nye muligheter for strategi der samarbeid vil bli nøkkelen til suksess. Samarbeid med lagkameraten din for å øke kombinasjoner, ta knekken på presset fra motstanderlaget og sikre en dobbel knockout for å vinne!

Tre baner. Én kamp.

Hver arena har tre baner der spillerne fritt kan bevege seg til enhver tid. Gå mot en annen spiller i banen din for å angripe eller forsvare deg, hopp til en annen bane for å restituere, eller spring bak motstandere for å overraske dem. Samarbeid med lagkameraten din og dra nytte av hver figurs unike spillestil for å kontrollere spenningen!



PÅ NETT

Vi presenterer RealMatch – en global spillopplevelse på nett

RealMatch er tilbakerulling av nettkode med et nytt design helt fra grunnen av med fokus på konkurransepregede slåssespill. Ved hjelp av privateid, dynamisk tilbakerullingsteknologi stabiliserer og forbedrer RealMatch spillopplevelsen når internettforholdene er på sitt verste, deriblant ved transkontinentale tilkoblinger, lang ventetid og WiFi for å sikre at spillet kjører jevnt og problemfritt. Si farvel til fortiden – den nye epoken med nettbaserte slåssespill er her!

Andre vanvittige, nye nettbaserte funksjoner:

  • Start et treff, inviter venner og spill hele spillet med drop-in samarbeidsmodus – enten i historiemodus, arkade, mot hverandre, i treningsmodus, på nett – hva som helst!
  • Velg en spiller du vil følge, og vær tilskuer under alle kampene de deltar i – helt automatisk.
  • Ubegrenset antall tilskuere uten ekstra påvirkning på båndbredden.
  • Direktekamp-tilskuere har alle reprisefunksjonene, som hitbokser, frekvensdata og muligheten til å ta kontroll over det som nettopp skjedde for å bevise at du kan gjøre det bedre!
  • Still deg i kø for å spille i rangerte kamper, tilfeldige kamper eller begge deler samtidig! Still deg i kø alene, med en tilfeldig lagkamerat, med en venn på nettet eller slå deg sammen med vennen i sofaen. Spill flere kamper med den samme lagkameraten så lenge den gode stemningen varer …
  • Slåss mot kunstig intelligens mens du venter på neste kamp, og boltre deg i spilling uten menyer!



HOVEDINNHOLD

  • Avgjør skjebnen til Jernbyen – Led 10 figurer gjennom sine egne unike historier i et omfattende dieselpunk-inspirert univers. Kampen om fremtiden har nådd bristepunktet!
  • Actionfylte 2-mot-2-kamper – Fire spillere velger blant et utvalg av 10 dynamiske, spillbare figurer og går til kamp samtidig – online eller offline!
  • Én kamp, tre baner – Rundspill motstanderne dine i over 10 livlige og detaljerte arenaer. Hopp og sprint mellom baner for å bruke fordelen din og ta kampen til en ny dimensjon!
  • Nede – ikke ute! – Kampen er ikke over selv om en spiller blir beseiret. Avverg angrep fra hinsides graven, kanaliser essensen din for å hjelpe deg med å bryte løs, og hjelp lagkameraten din vinne mot oddsen!
  • Global spilling på nett – Flerspillerkamper på nett for opptil 4 spillere, inkludert RealMatch-gjenopprettingsnettkode som sørger for at hver kamp så å si er uten lagg.
  • Omfattende treningsmodus – Øk ferdighetsnivåene dine alene eller med en partner! Øv på komboer, ta opp og analyser situasjoner, se hitbokser og frekvensdata og forbedre lagstrategien ved hjelp av et omfattende sett med treningsverktøy som er tilpasset spillere på alle ferdighetsnivåer.
  • Avansert reprisesystem – Lær av feilene dine … og feilene til andre! Spill gjennom kamper med hurtigspoling, tilbakespoling og en skjerm som viser hitboks/frekvensdata, pluss at du når som helst kan ta kontroll for å gjennomføre kampen på nytt og endre skjebnen din.

Systemkrav

    Minimum:
    • OS *: Windows 7 (64bit)
    • Prosessor: Intel Core i5-7500 | AMD Ryzen 2600
    • Grafikk: GTX 970 / RX 570
    • DirectX: Versjon 11
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.

Mer fra Maximum Entertainment

Hva kuratorene sier

11 kuratorer har anmeldt dette produktet. Trykk her for å se dem.
Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet

Du kan skrive en egen anmeldelse for å dele erfaringen din med samfunnet. Bruk området over kjøpeknappene på denne siden for å skrive en anmeldelse.