Diesel Legacy, dört oyuncunun aynı anda aynı seviyede mücadele ettiği 2v2 bir dövüş oyunudur. Geleneksel dövüş oyunu formatındaki bu benzersiz değişiklik, oyuna başarıya giden yolun işbirliğinden geçmesini sağlayan yepyeni bir strateji katmanı ekler.
Bütün İncelemeler:
Kullanıcı incelemesi bulunmuyor
Çıkış Tarihi:
2024
Geliştirici:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Maximum Entertainment oyunlarının tamamını Steam'de görüntüleyin
Türkçe desteklenmemektedir

Bu ürün sizin dilinizi desteklememektedir. Lütfen satın almadan önce aşağıdaki desteklenen diller listesini gözden geçirin.

Bu oyun Steam'de henüz erişilebilir değil

Planlanan Çıkış Tarihi: 2024

İlginizi mi çekti?
Ürünü istek listenize ekleyerek çıktığı zaman buna dair bildirim alın.
İstek Listesine Ekle
 

DISCORD

MORE GAMES FROM MAXIMUM ENTERTAINMENT

Bu Oyun Hakkında



HİKÂYE

Otuz beş yıl önce, teknolojik gelişimlerin ani artışıyla birlikte yoğun ve hareketli bir büyükşehir olan New Libertis doğdu. Bu yeni endüstriyel rönesans, artık her yerde olan FALCORP’un kurucusu ve yöneticisi Hieronymus Frazer’ın öncülüğünde Demirkent'in hızla genişlemesine olanak sağladı.

Şehrin merkezinde yükselen Yeni Babil Kulesi, FALCORP'un sayısız laboratuvarının parlak lambalarına güç sağlamak için dış bölgelerden enerji çekiyor. Onun gölgesindeki şehir çalışanları, gangsterler, kavgacı tipler ve insansı mekanik ""otobotlar"" ise hiçbir kaçış umudu olmadan hayatlarını, insani koşullardan uzak bir biçimde sürdürüyor.

Kaynakları neredeyse sınırsız olan Frazer artık mirasını güvence altına almaya ve insanlığın elit sınıfının büyük yükselişine öncülük etmeye uğraşıyor. Ve bu amaç uğruna her şeyi ama her şeyi feda etmeye hazır.

Gelecek mücadelesinde cesur ve gözüpek şampiyonlar zirveye yükselecek. Şehrin kaderi senin elinde!



OYNANIŞ

İşbirlikçi bir dövüş oyunu mu!

Diesel Legacy, 2v2 mücadelelerden oluşur - dört oyuncu iki takıma ayrılır ve aynı anda, aynı seviyede kapışır. Geleneksel 2 boyutlu dövüş oyunu formatındaki bu benzersiz değişiklik, oyuna başarıya giden yolun işbirliğinden geçmesini sağlayan yepyeni bir strateji katmanı ekler. Takım arkadaşınla birlikte çalışarak komboları uzat, rakip takımın baskısını hafiflet ve zafer için çifte nakavtı garantile!

Üç kulvar. Bir mücadele.

Her seviyede, oyuncuların istediği zaman serbestçe geçebileceği üç kulvar bulunur. Saldırmak veya savunmak için kulvarındaki diğer oyuncuya yaklaş, toparlanmak için farklı bir kulvara zıpla veya rakibini şaşırtmak için arkasından hücum et. Takım arkadaşınla birlikte çalış ve aksiyonu kontrol etmek için her karakterin eşsiz oyun tarzını kullan!



ÇEVRİMİÇİ

İşte karşınızda RealMatch! Tam anlamıyla küresel bir oyun ağı!

RealMatch, rekabetçi dövüş oyunları göz önünde bulundurularak sıfırdan yeniden tasarlanmış bir geri alma ağ kodudur. Tescilli uyarlamalı geri alma teknolojisinden yararlanan RealMatch; oyununun sorunsuzca çalışmasını sağlamak için kıtalar arası bağlantılar, yüksek gecikme süresi ve Wi-Fi dahil olmak üzere en kötü çevrimiçi koşullarda bile oyun deneyimini stabilize eder ve iyileştirir. Geçmişe veda et, çevrimiçi dövüş oyunlarının yeni çağı başladı!

Diğer çılgın ve yeni çevrimiçi özellikler:

  • Bir buluşma başlat, arkadaşlarını davet et ve oyunun tamamını anlık işbirliğiyle oyna. Hikâye, arcade, karşılaşma, antrenman ve çevrimiçi modlarından istediğini seç!
  • Bir oyuncu seç ve oynadığı her maçı otomatik olarak takip edip izle.
  • Bant genişliğine ek bir etkisi olmadan sınırsız izleyici.
  • Canlı maç izleyicileri, hasar alanı ve kare verileri gibi tekrar oynatma özelliklerinden faydalanabilir ve az önce olanları kontrol etme özelliğiyle daha iyisini yapabileceğini kanıtlayabilir!
  • Sıralamalı karşılaşma, normal karşılaşma veya her ikisi için birden eşleştirme kuyruğuna gir! Rastgele bir takım arkadaşıyla veya çevrimiçi bir arkadaşınla tek başına kuyruğa girebilir ya da yanındaki arkadaşınla bir takım kurabilirsin. Uyumunuz iyiyse aynı takım arkadaşıyla birden fazla maç oyna.
  • Bir sonraki maçını beklerken yapay zekâyla dövüş veya rövanş yap. Sürekli oyna, menülerde vakit kaybetme!



ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

  • Demirkent'in Kaderini Belirle - Dieselpunk türünden esinlenilmiş kapsamlı bir evrende 10 karakteri kendi benzersiz hikâye modlarında yönet. Gelecek için verilen mücadele kırılma noktasına ulaştı!
  • 2v2 Aksiyon Dolu Kapışmalar – Dört oyuncu, 10 adet dinamik oynanabilir karakter arasından seçim yaparak aynı anda çevrimiçi veya çevrimdışı olarak mücadele eder!
  • Bir Mücadele, Üç Kulvar – 10'dan fazla gerçekçi ve ayrıntılı seviyede rakiplerini geride bırak. Avantajı elden bırakmamak için kulvarlar arasında zıpla ve mücadeleyi yeni bir boyuta taşı!
  • Yenilsen De Yıkılma! – Bir oyuncu yenilse bile dövüşü bitmez. Öteki taraftan saldırıları savuştur, ruhunu yönlendirerek kurtulmasını sağla ve takım arkadaşının zorlukları aşmasına yardımcı ol!
  • Küresel Oyun Ağı – RealMatch geri alma ağ kodu sayesinde 4 kişilik çok oyunculu çevrimiçi mücadeleler neredeyse gecikmesizdir.
  • Kapsamlı Antrenman Modu – Becerilerini tek başına ya da bir partnerle geliştir! Her seviyeden oyuncuya uygun olarak tasarlanmış kapsamlı antrenman araçlarını kullanarak kombo pratiği yap, durumları kaydet veya incele, hasar alanlarını ve kare verilerini görüntüle ve takımının stratejisini geliştir.
  • Gelişmiş Yeniden Oynatma Sistemi – Hem kendi hatalarından hem de başkalarının hatalarından ders al! Hızlı ileri sarma, geri sarma, hasar alanı / kare verileri ekranı ve kare ilerlemesi ile maçları tekrar oynat, ayrıca herhangi bir noktada kontrolü ele alarak dövüşü tekrarla ve kaderini değiştir.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • İşletim Sistemi *: Windows 7 (64bit)
    • İşlemci: Intel Core i5-7500 | AMD Ryzen 2600
    • Ekran Kartı: GTX 970 / RX 570
    • DirectX: Sürüm 11
* Steam istemcisi, 1 Ocak 2024'ten itibaren yalnızca Windows 10 ve üstünü destekleyecektir.

Maximum Entertainment - Diğer Oyunlar

Küratörler Ne Diyor

11 küratör bu ürünü inceledi. Görmek için buraya tıklayın.
Bu ürün için herhangi bir inceleme yok

Bu ürünle ilgili bir inceleme yazarak tecrübelerinizi topluluk ile paylaşabilirsiniz. İncelemenizi yazmak için satın alma düğmelerinin üzerindeki alanı kullanın.