The Classrooms on satunnainen, liminaalinen, löydetty kuvamateriaali selviytymiskauhupeli. Tutki luokkahuoneita ja löydä sen sisältämät anomaliat; Vaarallisista entiteeteistä vaarattomiin omituisuuksiin. Peli on erilainen joka kerta, kun pelaat, joten löytämäsi materiaali on ainutlaatuisesti sinun.
Viimeaikaiset arvostelut:
Erittäin myönteinen (153) - Edellisten 30 päivän aikana laaditusta 153 arvostelusta 82 % on myönteisiä.
Kaikki arvostelut:
Erittäin myönteinen (863) - 89 % pelin 863 arvosteluista on myönteisiä.
Julkaisupäivä:
28.10.2022
Julkaisija:
Tunnisteet

Kirjautumalla sisään voit lisätä tämän tuotteen toivelistallesi, seurata sitä tai merkitä sen ohitetuksi

Early Access -peli

Voit pelata näitä pelejä viipymättä – jo niiden kehitysvaiheessa.

Huomio: Tämä Early Access -peli on keskeneräinen ja se saattaa vielä muuttua. Jos sinua ei kiinnosta pelata tätä peliä tällä hetkellä saatavilla olevassa muodossa, odota ja tarkista peli myöhemmin uudelleen. Lue lisää

Kehittäjien kertomaa:

Miksi Early Access?

The Classrooms on proseduraalisesti generoitu peli, jossa on lähes loputon määrä mahdollisia tasoasetteluja ja satunnaisia elementtejä. Tämän takia pelaajien palaute on ensiarvoisen tärkeää, kun hiomme ja valmistelemme menettelyalgoritmejamme varmistaakseen pelikokemuksen, joka on yhtä luotettava kuin ainutlaatuinen ja odottamaton. The Classrooms on loputtomasti toistettava ja ei ikinä ole sama kahdesti. Myöhemmät pelisuoritukset Early Accessin aikana eivät tukahduta nautintoa lopullisessa julkaisussa.

Miten kauan peli tulee arviolta olemaan Early Access -vaiheessa?

Noin kaksi vuotta tai enemmän riippuen siitä, että kuinka paljon sisältöä me päätämme, että riittää julkaisuun

Millä tavoin lopullinen versio tulee eroamaan Early Access -versiosta?

The Classroomsin täysversiossa on tarkoitus ottaa käyttöön tärkeitä tarinaelementtejä, joita Early Accessissä ei ole. Tämä on tarkoitettu estämään tärkeimpien tarinaelementtien paljastumista ennen kuin loppuja voidaan saavuttaa. Early Accessin edetessä on tarkoitus ottaa uusia ympäristötyyppejä, epänormaaleja entiteettejä ja esineitä käyttöön. Proseduraaliympäristön algoritmeja myös odotetaan hiottavan Early Accessin aikana, jotta pelattavuus voi olla yhtä luotettava kun ainutlaatuinen ja odottamaton.

Mikä on Early Access -version tila tällä hetkellä?

Early Accessin nykyinen tila esittelee pelajalle pelin päähenkilön, Robert Chenin, jolla on VHS-kamera (josta pelimaailmaa katsellaan). Robert on lujatahtoinen tutkimaan paikallista Kanadalaista julkista koulua, jossa monta oppilasta, hänen pikkusiskonsa lukuun ottaen, ovat kadonneet. Kuitenkin pian sisäntulon jälkeen, hän huomaa olevansa eksyksissä järjettömässä ja näennäisesti loputtomassa hallien ja luokkahuoneiden sokkelossa. On vain 5 proseduraalista tasoa, joissa on useita haitallisia poikkeavuuksia sekä kourallinen vähemmän vaarallisia epänormaaleja esineitä ja entiteettejä. Löydä vihjeitä ja paljasta The Classroomsien mysteeri.

Muuttuuko pelin hinta Early Access -vaiheen jälkeen?

Kyllä. Me olemme nostaneet hintaa, kun toimitamme uutta sisältöä ja ominaisuuksia, ja todennäköisesti nostamme hintaa jatkossakin.

Miten yhteisö otetaan mukaan kehitysprosessiin?

Koska kyseessä on proseduraalinen peli, yhteisön palaute on ehdottoman tärkeää kehitysprosessille. On enemmän mahdollisia satunnaisia siemeniä kun on ihmisiä maailmassa, joten ei ikinä tule olemaan mahdollista kuratoimaan jokaikistä variaatiota. Kuitenkin se enemmän dataa ja palautetta saadaan, sitä paremmin voimme hiota meidän proseduraalisia algoritmeja. Me olemme myös todella avoin laadukkaalle palautteelle tietystä sisällöstä ja yhdistämme yhteisön palautettä sisällön suunnitteluun. Haluamme olla läheisessä yhteydessä yhteisömme kanssa ja jatkuvasti parantaa peliä heidän havaintojen ja palautteen mukaan. Palaute voi lähettää theclassrooms@liminallabs.ca.
Lue lisää

Osta The Classrooms

 
Katso kaikki keskustelut

Ilmoita bugeista ja anna tälle pelille palautetta keskustelupalstalla

Join Our Discord


Tietoa pelistä

The Classrooms

The Classrooms on proseduraalinen, liminaalitila, löydetty kuvamateriaali, selviytymiskauhupeli. Vuonna 1996, Robert Chen toi hänen VHS-videokameransa äskettäin tuomitulle paikalliselle julkiseen kouluun tutkiakseen useiden opiskelijoiden katoamisia, mukaan lukien hänen pikkusiskon. Kuitenkin pian sisäntulon jälkeen, hän huomaa olevansa eksyksissä järjettömässä ja näennäisesti loputtomassa hallien ja luokkahuoneiden sokkelossa. Löydä hänen jättämänsä nauhan sisällön. Tutki luokkahuoneita ja löydä sen sisältämät poikkeavuudet; Haitallisista entiteeteistä vaarattomiin kummallisuuksiin. Ja muista, että peli on erilainen joka kerta, kun pelaat, joten löytämäsi materiaali on ainutlaatuisesti sinun.

Satunnainen Maailma

Luokkahuoneiden maailma on täysin proseduraalinen ja erilainen joka kerta, kun pelaat. Miljardit mahdolliset tasoasettelut sekä satunnaiset elementit takaavat pelikokemuksen, joka on aina täynnä yllätyksiä.

Entiteetit

Varo erilaisia entiteettejä jotka asuvat Luokkahuoneiden maailmassa. Entiteetit vaihtelevat vaarattomista todella vaarallisiin, perusteellinen tutkimus niiden erilaisiin ominaisuuksiin tulee olemaan ensiarvoisen tärkeää, jos toivot selviytyvän. Jokaisella entiteetillä on syvä ja ainutlaatuinen mekaniikkasarja, joka erottaa sen kaikista muista.

Ominaisuudet

  • Läheisyysääni: Ääni syöttölaitteestasi vaikuttaa pelimaailmaa. Kovien äänien tuottaminen voi paljastaa sijaintisi tietyille entiteeteille, mutta ehkä voit käyttää ääntäsi hyväksi.
  • Inventaario: Löydä ja käytä erilaisia esineitä, koodeksimerkintöjä, avaimia ja laitteita. Käytettävissäsi olevat esineet eivät välttämättä ole samat esineet, jotka ovat muiden käytettävissä.
  • Entiteetit: Löydä ja selviydy jokaisen entiteetin ainutlaatuisista mekaniikoista

Kehityksen Tiekartta

Olemme vannoutuneet parantamaan peliä sekä leveydellä että syvydellä. Proseduraalisille tasoille annetaan enemmän yksityiskohtia ja yhdistelmiä sekä uusia poikkeavuuksia ja entiteettejä lisätään kehityksen edetessä. Pääpainopisteemme ovat tällä hetkellä:
  • Uusia entiteettejä
  • Uusia epätavallisia esineitä
  • Parennettu proseduraalinen generointi
  • Uusia tasoja
  • Uusia tarinan elementtejä
  • Parennettu pelattavuus
  • Kielien lokalisaatio

Aikuissisällön kuvaus

Kehittäjät ovat kuvailleet sisältöä seuraavasti:

Entiteettien aiheuttamat väkivaltaiset ja veriset kuolemat.

Järjestelmävaatimukset

    Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 or Higher
    • Suoritin: Intel i5 2.6Ghz or AMD equivalent
    • Muisti: 16 GB RAM
    • Grafiikka: GeForce GTX 1050 or AMD equivalent
    • DirectX: Versio 11
    • Tallennus: 5 GB kiintolevytilaa
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 or Higher
    • Suoritin: Intel i7 3Ghz or AMD equivalent
    • Muisti: 16 GB RAM
    • Grafiikka: Nvidia GTX 1070 or Higher
    • DirectX: Versio 11
    • Tallennus: 5 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: More advanced graphics options available for those with higher end machines (ie RTX)

Sovelluksen The Classrooms arvostelut

Arvostelutyyppi


Ostoksen tyyppi


Kieli


Aikaväli
Nähdäksesi arvostelut tietyltä aikaväliltä, klikkaa ja maalaa valinta yllä olevassa kaaviossa tai valitse haluamasi palkki.

Näytä kaavio



Peliaika
Suodata arvostelut käyttäjän peliajan perusteella sillä hetkellä kun arvostelu on kirjoitettu:


Ei alarajaa / Ei ylärajaa

Näytä
Näytä arvostelut valitussa järjestyksessä





Lisätietoja
Näytä kaavio
 
Piilota kaavio
 
Suodattimet
Epäolennaiset arvostelut suljetaan pois arvostelupisteistä
Peliaika:
Pelattu enimmäkseen Steam Deckillä
Ei löytynyt enempää arvosteluja, jotka vastaavat määritettyjä suodattimia
Muuta yllä olevia suodattimia nähdäksesi muita arvosteluja
Ladataan arvosteluja