Velkommen til den perfekte feriedestination: Borgo Marina. Pas på, i dette italienske paradis er der mysterier bag hvert et hjørne. Bliv venner med de lokale, find spor, og spil dine kort rigtigt for at afsløre byens hemmeligheder i dette historiestyrede eventyr.
Alle anmeldelser:
Ingen
Udgivelsesdato:
21. nov. 2024
Udvikler:
Udgiver:

Log på for at føje dette emne til din ønskeliste, følge det eller markere det som ignoreret

Se hele Humble Games-samlingen på Steam

Download On Your Tail Demo

Dette spil er ikke tilgængeligt på Steam endnu

Planlagt udgivelsesdato: 21. nov. 2024

Dette spil bliver låst op om ca. 3 uger

Interesseret?
Tilføj det til din ønskeliste, og få besked, når det bliver tilgængeligt.
Føj til din ønskeliste
 

Om dette spil

Velkommen til Borgo Marina – din idylliske sommeroase, hvor solrige dage og glitrende nætter giver løfter om den perfekte ferie! Du er Diana, en amatørforfatter på udkig efter inspiration efter afslag på sit seneste værk. Men pas på – en mystisk tyv skaber problemer, og det er op til dig at opklare gåden. Udforsk byen, interager med excentriske lokale, og saml spor for at afsløre sandheden.

Ingen dygtig detektiv forlader hjemmet uden deres værktøj! Heldigvis har Diana sin trofaste kronolinse! Brug denne magiske enhed til at undersøge gerningssteder, og se, hvordan tingene var, før forbrydelsen fandt sted. Brug disse unikke oplysninger til at drage dine konklusioner og komme til bunds i forbrydelsen!

Når du har samlet dine spor, er det tid til at gå i gang. Nu skal du spille dine spor i den rigtige rækkefølge ved at bruge et unikt kortbaseret puslespilssystem, hvis du vil stykke mysteriet sammen! Se forbrydelsen udspille sig i realtid med et diorama af gerningsstedet, der reagerer på de spor, du spiller.

Hvad er en ferie uden nogle nye venner? Borgo Marina er fyldt med lokale, der gerne vil snakke, spille nogle spil, eller som måske endda leder efter lidt mere end venskab? Engager dig med forskellige beboere i landsbyen for at modtage opgaver og afdække deres egne unikke historier. Og hvem ved, måske finder du nogle spor undervejs.

At løse gådefulde forbrydelser er ikke det eneste, Diana foretager sig! Slap af og nyd tiden alene eller sammen med landsbyboerne i en række sjove minispil rundt om i byen. Tilbered noget mad, tag ud at fiske, spil med kugler på stranden, tag en svømmetur, eller spil i arkaden. Hvis du har brug for lidt ekstra penge, kan du også tage deltidsjobs såsom at servere gelato for at tjene nogle lommepenge. Hvordan du tilbringer din ferie er op til dig!

Systemkrav

    Minimum:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 10
    • Processor: Intel Core i5-650 or Phenom II X4 B65
    • Hukommelse: 6 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GT 730, 2GB or AMD Radeon R7 240, 2GB or Intel UHD 770
    • Yderligere bemærkninger: Low 720p @ 30 FPS
    Anbefalet:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: Windows 10
    • Processor: Intel Core i5-3570 or AMD Ryzen 3 1200
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 590, 3GB or AMD Radeon RX 550, 4GB or Intel Iris Xe
    • Yderligere bemærkninger: High 1080p @ 60 FPS
Der er ingen anmeldelser af dette produkt

Du kan skrive din egen anmeldelse for dette produkt for at dele din oplevelse med fællesskabet. Brug området over købsknapperne for at skrive din anmeldelse.