V Chicken Coop potřebuje kouzelná farma vaši pomoc! Lidé zmizeli, kráva chce svou dýni. Použijte nástroje k stavbě, zasetí a ochraně plodin, najměte zvířata k odplašení zlodějů. S kouzelnými postavami, včetně slepic, je to zábava pro mladé!
Všechny recenze:
Žádné uživatelské recenze
Datum vydání:
Bude oznámeno
Vývojář:
Vydavatel:

Abyste mohli tento produkt přidat do svého seznamu přání, začít ho sledovat nebo ho zařadit mezi ignorované, musíte se nejprve přihlásit.

Čeština není podporována

Tento produkt nepodporuje Váš místní jazyk. Seznam podporovaných jazyků je k dispozici níže na této stránce.

Stáhnout Chicken Coop Demo

Tato hra prozatím není dostupná ve službě Steam

Plánované datum vydání: Bude oznámeno

Máte zájem o tento produkt?
Přidejte si ho do seznamu přání, ať nepropásnete vydání.
Přidat do seznamu přání
 

Informace o hře

Chicken Coop


Lidé zmizeli, zanechali statek v chaosu. Kráva zoufale potřebuje svou dýni a je na vás a vašem věrném týmu farmářských zvířat, abyste zachránili den! Vítejte na Chicken Coop, okouzlující a poutavé hře, která je ideální pro mladé publikum.

V tomto světě převezmete kontrolu nad svou vlastní magickou farmou, spravujete svůj stádo podivných slepic a využíváte dostupné nástroje k vytváření nových struktur, výrobě nástrojů a vybavení a k zasazení plodin, které udrží vaše zvířata zdravá a produktivní. Při prozkoumávání světa kolem sebe narazíte na řadu dalších farmářských zvířat, která vám mohou pomoci vybudovat prosperující statek.

Natřete a navrhněte své budovy tak, aby byly opravdu vaše, a najměte Zlatého retrívra, aby odháněl otravné lišky. Budete také potřebovat pomoc kočky, která neustále sleduje hladové ptáky, kteří se snaží ukrást vaše úrody.

Díky své poutavé hratelnosti, roztomilým postavám a nekonečným možnostem úprav je Chicken Coop hra, kterou nebudete chtít odložit. Takže se sejděte se svými přáteli a začněte stavět svou vlastní magickou farmu ještě dnes!

Systémové požadavky

    Minimální:
    • OS: Windows 10
    • Procesor: Any
    • Paměť: 500 MB RAM
K tomuto produktu nebyly dosud zveřejněny žádné recenze

Podělte se s komunitou o své zkušenosti s tímto produktem! Využijte příslušného pole výše na této stránce a napište vlastní recenzi.