Chicken Coop'nde, bir büyülü çiftlik senin yardımına ihtiyaç duyuyor! İnsanlar kayboldu ve inek balkabağına ihtiyaç duyuyor. Araçlarla yapı, dikim ve mahsul yetiştir, hırsızları kovmak için zeki kedi gibi hayvanları işe al. Sevimli karakterlerle, bu genç izleyiciler için eğlenceli bir oyundur!
Bütün İncelemeler:
Kullanıcı incelemesi bulunmuyor
Çıkış Tarihi:
Duyurulacak
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Türkçe desteklenmemektedir

Bu ürün sizin dilinizi desteklememektedir. Lütfen satın almadan önce aşağıdaki desteklenen diller listesini gözden geçirin.

Chicken Coop Demo İndir

Bu oyun Steam'de henüz erişilebilir değil

Planlanan Çıkış Tarihi: Duyurulacak

İlginizi mi çekti?
Ürünü istek listenize ekleyerek çıktığı zaman buna dair bildirim alın.
İstek Listesine Ekle
 

Bu Oyun Hakkında

Chicken Coop


İnsanlar ortadan kayboldu, çiftlik kaos içinde kaldı. İnek çok acilen balkabağına ihtiyaç duyuyor ve bu da senin ve güvenilir çiftlik hayvanları ekibinin günü kurtarman gerekiyor! Hoş geldin Chicken Coop'ne, genç izleyiciler için muhteşem ve etkileyici bir oyuna.

Bu dünyada kendi büyülü çiftliğinin kontrolünü alacak, tuhaf tavuk sürünü yönetecek ve mevcut araçları kullanarak yeni yapılar inşa edecek, araç ve ekipmanlar oluşturacak ve hayvanlarını sağlıklı ve üretken tutacak mahsuller ekleyeceksin. Etrafındaki dünyayı keşfederken, çiçeklenen bir çiftlik kurmana yardımcı olacak çeşitli diğer çiftlik hayvanlarıyla karşılaşacaksın.

Yapılarını boyayıp tasarla, gerçekten kendi malın olmalarını sağla ve sıkıntılı tilkileri uzak tutmak için Altın Retriever'ı işe al. Ayrıca, her zaman mahsullerini çalmaya çalışan aç kuşları gözlemleyen Kedi'nin yardımına da ihtiyacın olacak.

Etkileyici oyun oynanışı, sevimli karakterleri ve sonsuz özelleştirme olanakları ile Chicken Coop'ni bırakamayacağın bir oyun. Bu yüzden arkadaşlarını topla ve kendi büyülü çiftliğini kurmaya bugün başla!

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Any
    • Bellek: 500 MB RAM
Bu ürün için herhangi bir inceleme yok

Bu ürünle ilgili bir inceleme yazarak tecrübelerinizi topluluk ile paylaşabilirsiniz. İncelemenizi yazmak için satın alma düğmelerinin üzerindeki alanı kullanın.