Pionerer mot romvesener! JustAxe er et spennende 2D-plattformspill med gåter, interaktive miljøer og uvanlige omgivelser! Løs gåter, kombiner trekkene dine, og sett ut for å redde hjembyen din og kanskje hele menneskeheten... Og ikke glem å ta med deg øksen din!
Alle anmeldelser:
Positive (24) - 87 % av 24 brukeranmeldelser for dette spillet er positive.
Utgivelsesdato:
27. mai 2024
Utgiver:

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Kjøp JustAxe

UKENS TILBUD! Tilbudet utløper om

-20%
HK$ 72.00
HK$ 57.60
 

Om spillet

Pionerer mot romvesener! JustAxe er et spennende 2D-plattformspill med gåter, interaktive miljøer og uvanlige omgivelser! Løs gåter, kombiner trekkene dine, og sett ut for å redde hjembyen din og kanskje hele menneskeheten... Og ikke glem å ta med deg øksen din!

Om spillet:


Spillet foregår i en fjern fremtid på planeten Jorden. Den lille byen New Soviets, gjemt i skogen bak fjell, pittoreske panelhus og kraftoverføringstårn, lever stille og fredelig og prøver å gjenskape de nesten mytiske sidene i fortidens historie.



Men en dag blir innbyggernes ro forstyrret av en mystisk invasjon av vesener fra en annen verden. De fiendtlige skapningene har kidnappet hovedpersonens søster. En tid senere mottar hun et mystisk brev, der forfatteren ser ut til å vite hvordan situasjonen kan løses... Ta tak i oldefars troféøks og dra ut på eventyr!

Spillets funksjoner:


Gåter og interaksjon med omgivelsene: Det er ikke godt å si hvilke vanskeligheter som venter deg bak neste tre, men pioneren er alltid forberedt! Bruk sporene og mulighetene i omgivelsene til å løse gåter og overvinne hindringer som står i veien for deg.

Variert spill og mekanikk: Finn nye måter å bruke våpnene du har til rådighet på, kombiner trekkene dine på en dyktig måte, lag unike taktikker og få tilgang til uutforskede områder.

Ulike steder: fra skoger, fjell og fossefall til en mørk, fremmed dimensjon. Naviger gjennom svingete stier og labyrinter, unnvik feller, eller flykt fra forfølgelse og snuble over gjenstander som er gjenskapt av innbyggerne i New Soviets.

Lojal følgesvenn: Oppdag nye evner og gjemmesteder på de mest uventede steder med hjelp av en ny venn. Ikke glem å gå tilbake til tidligere nivåer, hvem vet hvor skatten kan være begravd!

Morsomme dialoger og uventet slutt: du vil reise i en fargerik, men farlig verden. Lås opp alle hemmelighetene i dette fantastiske universet, bestå prøvene og finn ut om en liten jente med øks kan redde en hel by og finne årsaken til at farlige monstre dukker opp?

Systemkrav

    Minimum:
    • OS *: Windows 7 x64
    • Prosessor: 2.3 Ghz Intel Core 2 Duo / AMD Athlon64 X2 or better
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: 512 MB NVidia GeForce 650 / AMD Radeon HD 5750 / Intel HD 4000 and newer
    • Lagring: 2 GB tilgjengelig plass
    Anbefalt:
    • OS *: Windows 7 (64-Bit)
    • Prosessor: Intel Core i3 6100
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 650 or higher | AMD R7 360 or higher - Some crashes may occur with Integrated graphics (GPU built into the processor)
    • Lagring: 2 GB tilgjengelig plass
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.

Kundeanmeldelser for JustAxe

Anmeldelsestype


Kjøpstype


Språk


Datointervall
Trykk og dra et utvalg i grafen ovenfor eller trykk på en bestemt søyle, for å vise anmeldelser innenfor et datointervall.

Vis graf



Spilletid
Filtrer anmeldelser etter brukerens spilletid, da anmeldelsen ble skrevet:


Intet minimum til Intet maksimum

Visning
Vis anmeldelser i valgt visningsrekkefølge





Les mer
Vis graf
 
Skjul graf
 
Filtre
Utelukker irrelevant anmeldelsesaktivitet
Spilletid:
Spilt mest på Steam Deck
Det er ikke flere anmeldelser som samsvarer med filtrene angitt ovenfor
Juster filtrene ovenfor for å se andre anmeldelser
Laster anmeldelser …