Fedezd fel a történelem egyik legnagyobb rejtélyét egy belső nézetű, egyszemélyes kalandban. 1937-ben járunk, baljós erők kutakodnak világszerte egy ősi erő után, mely a Nagy Körhöz kapcsolódik, és csak egy ember tudja megállítani őket – Indiana Jones™.
Minden értékelés:
Nincs felhasználói értékelés
Megjelenés dátuma:
2024. dec. 8.
Fejlesztő:

Jelentkezz be, hogy ezt a tételt a kívánságlistádhoz adhasd, követhesd vagy mellőzöttnek jelölhesd.

A Magyar nyelv nem támogatott.

Ez a termék nem támogatja a nálad beállított nyelvet. Kérjük, vásárlás előtt tekintsd át a támogatott nyelvek listáját.

Érkezik: 2024. dec. 8.

A játék tervezett feloldásáig körülbelül 2 hónap van hátra.

Indiana Jones and the Great Circle elővásárlása

HK$ 498.00
Elsőbbségi hozzáférés Kezdete: dec. 5.

Indiana Jones and the Great Circle: Premium Edition elővásárlása

Vedd meg elővételben ezt a kiadást, és játszd a játékot a teljes megjelenés előtt ennyivel: 3 nap. Körülbelül 2 hónap múlva kezdődik. Tudj meg többet az Elsőbbségi hozzáférésről.

HK$ 712.00
 

Indiana Jones and the Great Circle™: elővásárlási ajánlat



Vedd meg előre az Indiana Jones and the Great Circle™ játékot, és tiéd a The Last Crusade™ Pack, benne a Traveling Suit öltözékkel és a Lion Tamer ostorral, amint az az Utolsó kereszteslovag™ című filmben látható.

*A grafikus megjelenítés a játékban eltérhet.

Indiana Jones and the Great Circle™: Premium Edition



Éld át a kalandot a Premium Edition kiadással, benne akár 3 napos különleges hozzáféréssel** és az Indiana Jones and the Great Circle™: The Order of Giants sztori-DLC†-vel. Ezenkívül kapsz egy digitális grafikai albumot és a Temple of Doom™ öltözéket, Indy ikonikus külsejével a Végzet temploma™ című filmből.

A Premium Edition a következőket tartalmazza:

• Alapjáték
• Akár 3 napos különleges hozzáférés*
• The Order of Giants sztori-DLC
• Digitális grafikai album
• Temple of Doom™ öltözék

*A grafikus megjelenítés a játékban eltérhet.
**A tényleges játékidő a vásárlás dátumától és a vonatkozó időzóna-eltérésektől függ, az esetleges kimaradások függvényében.
†A DLC későbbi időpontban jelenik meg.

A játékról



Fedezd fel a történelem egyik legnagyobb rejtélyét az Indiana Jones and the Great Circle™ című belső nézetű, egyszemélyes kalandban, amely Az elveszett frigyláda fosztogatói™ és az Utolsó kereszteslovag™ eseményei között játszódik. 1937-ben járunk, baljós erők kutakodnak világszerte egy ősi erő után, mely a Nagy Körhöz kapcsolódik, és csak egy ember tudja megállítani őket – Indiana Jones™. Te leszel a legendás régész ebben a filmszerű akció-kalandjátékban a legutóbbi Wolfenstein-sorozat mögött álló, díjnyertes MachineGames stúdiótól, a világhírű játéktervező, Todd Howard produceri irányításával.

TE VAGY INDIANA JONES
Éld át a kalandot Indyként egy izgalmas történetben, tele felfedezéssel, megkapó akciókkal és izgalmas rejtvényekkel. Az éles elméjéről, ravasz találékonyságáról és védjegyének számító humoráról híres, zseniális régész szerepében bejárod a világot az ellenséges erőkkel vívott versenyfutásban, hogy felfedezd minden idők egyik legnagyobb rejtélyének titkait.

VÁR EGY REJTELMES VILÁG
Utazz a Marshall College termeiből a Vatikán szívébe, Egyiptom piramisaihoz, Sukhothai elsüllyedt templomaiba és még tovább. Amikor egy éjszakai betörés egy titokzatos, óriási férfival való összecsapással végződik, el kell indulnod, hogy felfedezz egy világrengető titkot egy látszólag jelentéktelen műtárgy ellopása mögött. Új szövetségeket kötve és ismerős ellenfelekkel szembesülve érdekes karakterekkel léphetsz kapcsolatba, ősi rejtvényeket fejthetsz meg fortélyos ravaszsággal, miközben igyekszel túlélni az intenzív összecsapásokat.

OSTORCSATTOGTATÓ AKCIÓ
Indiana védjegye, az ostor a felszerelés középpontjában marad, és felhasználható a figyelem elterelésére, lefegyverzésre és az ellenség megtámadására. De az ostor nem csak fegyver, hanem Indy legértékesebb eszköze is a navigáláshoz a környezetben. Lendülj át gyanútlan járőrökön és kapaszkodj fel falakon, miközben utat törsz magadnak egy lenyűgöző világban. Kombináld a lopakodó beszivárgást, a közelharcot és a lőfegyvereket az ellenséges fenyegetés leküzdésére, és a rejtély megfejtésére.

A FELFEDEZÉS SZELLEME
Kalandozz a lineáris, történetvezérelt játékmenet és a nyílt világú pályák dinamikus keverékében. Ébreszd fel magadban a felfedezőt, és ásd elő a lenyűgöző titkok, halálos csapdák és ördögi rejtvények világát, ahol bármi rejtheti a rejtély következő darabját – vagy pár kígyót. Miért pont kígyók már megint?

Rendszerkövetelmények

    Minimum:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: Windows 10
    • Processzor: Intel Core i7 @ 3.3GHz or better, AMD Ryzen 5 @ 3.1Ghz or better
    • Memória: 16 GB RAM
    • Grafika: nVidia Geforce RTX 2060 8 GiB, AMD Radeon RX 6600 8 GiB
    • Egyéb megjegyzések: SSD required
    Ajánlott:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Ehhez a termékhez nincsenek értékelések.

Írhatsz saját értékelést ehhez a termékhez, hogy megoszd élményedet a közösséggel. Használd a vásárlás gomb feletti részt ezen az oldalon értékelésed megírásához.