Träffa Leo, den modiga brandmanskatten, och han behöver din hjälp på sitt spännande äventyr som juniorrekryt på brandstationen! Ta dig an uppdrag som blir svårare för varje gång och klättra i graderna med hjälp av kommendör Nox. Oroa dig inte, du är inte ensam!
Alla recensioner:
Inga användarrecensioner
Utgivningsdatum:
29 aug, 2024
Utvecklare:

Registrera dig för att lägga till denna artikel i din önskelista eller ignorera den.

Se hela Maximum Entertainment-franchisen på Steam
Det här spelet är ännu inte tillgängligt på Steam

Planerat lanseringsdatum: 29 aug, 2024

Det här spelet blir upplåst om ungefär 3 veckor

Intresserad?
Lägg till på din önskelista och bli meddelad när det släpps.
Lägg till på önskelistan
 

Om detta spel

Är du redo att bli en hjälte och trotsa farorna?

Träffa Leo, den modiga brandmanskatten, och han behöver din hjälp på sitt spännande äventyr som juniorrekryt på brandstationen!
Ta dig an uppdrag som blir svårare för varje gång och klättra i graderna med hjälp av kommendör Nox. Oroa dig inte, du är inte ensam!
Använd din brandslang, yxa och specialkrafter för att ta dig an olika utmaningar. Rädda dina kattmedborgare från skogsbränder till översvämningar eller till och med giftigt avfall. Kämpa mot elaka andar och släck bränder som hotar staden - det är ett äventyr utan slut!
Zooma till undsättning i coola fordon som brandbil, båt, sjöflygplan, helikopter och mycket mer. Du har all utrustning för att agera snabbt!
Åk tillbaka till brandstationen för att låsa upp nya outfits för Leo - det finns massor av dräkter som gör honom till den coolaste katten på varje uppdrag.
Är du redo att bli stadens purrfekta hjälte?

  • Ta dig an över 20 spännande uppdrag, bland annat en godisfabrik i brand, ett lyxigt kryssningsfartyg i fara, en ö som står inför en vattenhöjning...!
  • Grip tag i din pålitliga vattenslang eller din mäktiga yxa! Välj mellan dina två fantastiska superkrafter för att besegra alla faror som kommer i din väg!
  • 5 fordon att välja mellan för att utföra dina räddningsuppdrag: brandbil, båt, sjöflygplan, helikopter och en 4X4-bil.
  • Utforska staden fritt och upptäck dess dolda hemligheter.
  • Samla och lås upp en mängd olika kostymer för Leo för att göra honom till den coolaste katten i kvarteret!

Systemkrav

    Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: TBD
    • Processor: TBD
    • Grafik: TBD
    Rekommenderade:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem

Mer från Maximum Entertainment

Det finns inga recensioner för denna produkt

Du kan skriva din egen recension för den här produkten för att dela din upplevelse med gemenskapen. Använd området ovanför köpknapparna på den här sidan för att skriva din recension.