Зустрічайте Лео, відважного кота-пожежника, який потребує вашої допомоги у своїй захоплюючій пригоді в якості молодшого рекрута на пожежній станції! Виконуй місії, які з кожним разом стають все складнішими, і піднімайся по кар'єрних сходах під керівництвом командира Нокса. Не хвилюйся, ти не один!
Усі рецензії:
Немає користувацьких рецензій
Дата виходу:
29 серп. 2024
Розробник:
Видавець:

Увійдіть до акаунта, щоби додати цей продукт до списку бажаного чи позначити як ігнорований.

Перегляньте всю франшизу «Maximum Entertainment» у Steam
українська мова недоступна

Цей продукт не підтримує вашу мову. Будь ласка, перегляньте список підтримуваних мов перед купівлею.

Ця гра ще не доступна у Steam

Запланована дата випуску: 29 серп. 2024

До випуску гри лишилося: 3 тиж.

Зацікавлені?
Додайте до списку бажаного та дізнайтеся, коли гра вийде.
Додати до бажаного
 

Про цю гру

Готовий бути героєм і хоробро долати небезпеки?

Зустрічайте Лео, відважного кота-пожежника, який потребує вашої допомоги у своїй захоплюючій пригоді в якості молодшого рекрута на пожежній станції!
Виконуй місії, які з кожним разом стають все складнішими, і піднімайся по кар'єрних сходах під керівництвом командира Нокса. Не хвилюйся, ти не один!
Використовуйте свій пожежний шланг, сокиру та особливі здібності для вирішення різних завдань. Рятуйте своїх співгромадян від лісових пожеж, повеней і навіть токсичних відходів. Боріться з нечистою силою та гасіть пожежі, що загрожують місту - це пригода в режимі нон-стоп!
Поспішайте на допомогу на крутих транспортних засобах: пожежній машині, катері, гідролітаку, гелікоптері тощо. У тебе є все, щоб діяти швидко!
Повертайся до пожежної частини, щоб розблокувати нові вбрання для Лео - тут є безліч костюмів, які зроблять його найкрутішим котом на кожній місії.
Готовий стати муркотливим героєм міста?

  • Візьміть участь у понад 20 захопливих місіях, серед яких пожежа на кондитерській фабриці, розкішний круїзний лайнер у небезпеці, острів, що опинився на межі затоплення...!
  • Візьміть свій вірний водяний шланг або могутню сокиру! Обирайте між двома дивовижними суперздатностями, щоб подолати всі небезпеки, які трапляються на вашому шляху!
  • 5 транспортних засобів на вибір для виконання рятувальних місій: пожежна машина, катер, гідролітак, гелікоптер та автомобіль 4X4.
  • Вільно досліджуйте місто та відкривайте його приховані таємниці.
  • Збирайте та відкривайте різноманітні костюми для Лео, щоб зробити його найкрутішим котом у кварталі!

Системні вимоги

    Мінімальні:
    • Потребує 64-бітних процесора та операційної системи
    • ОС: TBD
    • Процесор: TBD
    • Відеокарта: TBD
    Рекомендовані:
    • Потребує 64-бітних процесора та операційної системи

Більше від Maximum Entertainment

Немає жодної рецензії на цей продукт

Ви можете написати вашу власну рецензію на цей продукт, щоб поділитися вашим досвідом зі спільнотою. Скористуйтеся полем над кнопками придбання на цій сторінці, щоб написати вашу рецензію.