Gjør deg klar og gå inn i kampen som en Ace i Splitgate 2, et 4v4 skytespill som omdefinerer hva som kreves for å bli nummer en. Velg fraksjon, tilpass våpen, mestre portalferdigheter og spill med venner for å oppnå heder og ære i en galaktisk arena.
Alle anmeldelser:
Ingen brukeranmeldelser
Utgivelsesdato:
2025
Utvikler:
Utgiver:

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Dette spillet er ikke tilgjengelig ennå

Planlagt utgivelsesdato: 2025

Interessert?
Legg til produktet på ønskelisten og få et varsel når det blir tilgjengelig.
Legg til på ønskelisten
 

Om spillet

Klar til å tre inn i rampelyset? Lyst til å høre 100 000 fans skrike navnet ditt? På jakt etter beundring og kjendisstatus? Da må du bli med i Sol Splitgate League der fremtiden din er lys. Det kreves et lag for å ta hjem seieren, men kun én person kan stå øverst på ledertavlen.

Spill sammen. Stå alene.

Gjør deg klar og gå inn i kampen som en mester med elitestatus i Splitgate 2, et 4v4 gratis skytespill som endrer hva som kreves for å være nummer en. Velg fraksjon, tilpass våpen, mestre portalferdigheter og spill med venner mens du konkurrerer for heder og ære i en galaktisk arena.

VINN FRA ALLE KANTER

Dominer arenaen med det ultimate verktøyet – en portalpistol. Snu opp ned på slaget med en flerdimensjonal kamp gjennom portaler for å omringe fienden, eller bruk futuristisk fysikk for å skyte deg selv opp for et imponerende luftangrep.

EVOLUSJONEN ER HER

Dette er fremtiden til Splitgate, med fartsfylt portalkamp med målbaserte spillmoduser og unike futuristiske kart. Utvikle ferdighetene dine mens du låser opp nye evner for hver fraksjon, oppgraderer våpen og maksimer utlastingspotensialet ditt.

VELG FRAKSJONEN DIN

Sprint rundt på slagmarken som de kvikke Aeros, kontroller kaoset som de taktiske og tidsmanipulerende Meridian, eller storm inn med skytevåpnene klare med Sabrasks råe kraft. Benytt dynamiske ferdigheter og forskjellige våpen til din fordel og spillemåte. Kombiner fraksjoner for å bygge det ultimate laget.

GÅ SAMMEN OM HEDER OG ÆRE

Rekrutter venner og konkurrer om respekten til hele galaksen. Ta kontroll over Hotzone mens vennene dine hindrer fiender i å bruke portaler for å komme seg inn fra alle kanter. Stå sammen og knus motstanderne for å vinne kampen og ta seieren.

Systemkrav

    Minimum:
    • OS: Windows® 10 64 Bit
    • Prosessor: Intel® Core™ i3-6100 / Core™ i5-2500K or AMD Ryzen™ 3 1200
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA® GeForce® GTX 960 or AMD Radeon™ RX 470
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    Anbefalt:
    • OS: Windows® 10 64 Bit or Windows® 11 64 Bit
    • Prosessor: Intel® Core™ i5-6600K / Core™ i7-4770 or AMD Ryzen™ 5 1400
    • Minne: 12 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 580
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet

Du kan skrive en egen anmeldelse for å dele erfaringen din med samfunnet. Bruk området over kjøpeknappene på denne siden for å skrive en anmeldelse.