CompressorX, dosyaları, uygulamaları, oyunları ve proje dosyalarını şeffaf bir şekilde sıkıştırarak alan tasarrufu sağlayan Windows için AI destekli bir dosya sıkıştırma aracıdır. Ayarlayın ve unutun veya tek bir tıklamayla sıkıştırın.
Bütün İncelemeler:
Çoğunlukla Olumlu (32) - Bu yazılım için 32 kullanıcı incelemesinden %71 tanesi olumlu.
Çıkış Tarihi:
5 Haz 2024
Geliştirici:
Yayıncı:
Etiketler

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

CompressorX Satın Alın

HK$ 46.00

Core Utilities Satın Alın PAKET (?)

2 ürün içerir: Borderless Gaming, CompressorX

-25%
HK$ 69.00
 

Bu Yazılım Hakkında

En son teknoloji AI dosya sıkıştırma ile zahmetsizce alan tasarrufu yapın!


CompressorX, özel olarak eğitilmiş bir AI modelinin gücünden yararlanarak dosyalarınız için kayıpsız, şeffaf veri sıkıştırma sağlayan Windows Dosya Sistemi için devrim niteliğinde bir sıkıştırma katmanıdır.

  • Şeffaf sıkıştırma: Sıkıştırılmış dosyalar normal şekilde kullanılabilir - açın, düzenleyin ve herhangi bir dosya gibi kaydedin. CompressorX arka planda sihrini gerçekleştirir.
  • Gigabaytlarca depolama alanını geri kazanın: Büyük oyunlar, geliştirme, video projeleri, fotoğraf koleksiyonları ve çok sayıda dosyanın bulunduğu herhangi bir durum için mükemmeldir. CompressorX, önemli miktarda disk alanı tasarrufu sağladığınızdan emin olur.
  • En son AI sıkıştırma: Sahip olduğumuz AI modelimiz, mükemmel bütünlüğü korurken sıkıştırma oranlarını optimize eden verileri akıllıca sıkıştırır.
  • Şimşek hızında ve kaynak tüketimi düşük: CompressorX, minimum CPU ve RAM kullanımı ile arka planda sorunsuz çalışır. Orada olduğunu bile fark etmeyeceksiniz!
  • Ayarla ve unut: Sıkıştırmak istediğiniz klasörleri seçin ve CompressorX geri kalanını halleder. Eklenen yeni dosyalar otomatik olarak sıkıştırılır.
  • Uygulamaları, oyunları ve yazılımları otomatik olarak içe aktarın: CompressorX, kurulu uygulamaları, oyunları ve yazılımları kolay sıkıştırma için otomatik olarak algılayabilir ve içe aktarabilir.
  • Proje dosyaları için tek tıklamayla sıkıştırma: Photoshop, Blender, Unity gibi çeşitli yazılımlar için proje dosyalarını hızla bulun ve tek bir tıklama ile sıkıştırın.
  • Dosya değişikliği yok: CompressorX, dosyaların içeriğini değiştirmeden boyutlarını küçülterek doğrudan Windows ile entegre olur. Dosyalarınız sağlam kalır ve orijinal uygulamalarıyla tamamen uyumludur.

Disk alanınızın kontrolünü ele alın ve piyasadaki en akıllı sıkıştırma aracı olan CompressorX ile depolamanızı optimize edin. Gelişmiş AI tarafından desteklenen CompressorX, dosyalarınızı tamamen erişilebilir durumda tutarken rakipsiz sıkıştırma performansı sunar.

Yapay Zekâ İçeriği Açıklaması

Geliştiriciler, oyunlarının yapay zeka içeriğini nasıl kullandığını şöyle açıklıyor:

CompressorX integrates with the Windows file system, using AI to compress and decompress data on-the-fly without modifying files. Its adaptive neural network model achieves optimal compression ratios for various file types used in gaming, development, and creative workflows.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10+
    • İşlemci: Any modern x64 CPU with support for hardware acceleration
    • Bellek: 500 MB RAM
    • Ekran Kartı: Any GPU with AI Acceleration
    • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Requires Microsoft Edge WebView2
    Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

Küratörler Ne Diyor

2 küratör bu ürünü inceledi. Görmek için buraya tıklayın.

Müşteri incelemeleri

İnceleme Türü


Satın Alma Türü


Dil


Tarih Aralığı
Belirli bir tarih aralığındaki incelemeleri görebilmek için lütfen yukarıdaki grafikten istediğiniz tarih aralığını sürükleyerek seçin veya bir çubuğa tıklayın.

Grafiği göster



Oynama Süresi
İncelemeleri, oyuncuların inceleme gönderdiği tarihteki oynama sürelerine göre filtrele:



Minimum yok - Maksimum yok
Şunları Göster:
Grafiği göster
 
Grafiği gizle
 
Filtreler
Konu Dışı İnceleme Etkinliği Dahil Edilmiyor
Oynama Süresi:
Yukarıdaki seçili filtreler ile eşleşen başka inceleme bulunmuyor
Diğer incelemeleri görmek için yukarıdaki filtreyi ayarlayın
İncelemeler yükleniyor...