Dying Light: The Beast — самостійна зомбі-пригода в майстерно пропрацьованій сільській місцевості. Грайте за Кайла Крейна, легендарного героя, що вирвався на волю після років жорстоких експериментів. Настав час усвідомити, що на кону не лише помста.
Усі рецензії:
Немає користувацьких рецензій
Дата виходу:
Незабаром
Розробник:
Видавець:

Увійдіть до акаунта, щоби додати цей продукт до списку бажаного чи позначити як ігнорований.

українська мова недоступна

Цей продукт не підтримує вашу мову. Будь ласка, перегляньте список підтримуваних мов перед купівлею.

Ця гра ще не доступна у Steam

Незабаром

Зацікавлені?
Додайте до списку бажаного та дізнайтеся, коли гра вийде.
Додати до бажаного
 

Про цю гру

Важливо: Усі, хто придбав the Ultimate Edition of Dying Light 2 Stay Human, отримає Dying Light: The Beast без додаткової плати.

Dying Light: The Beast — самостійна зомбі-пригода в постапокаліптичному Бобровому лісі, колись популярній туристичній локації. Після 13 років експериментів ви тікаєте і, жадаючи помсти, вирушаєте на пошуки своїх поневолювачів. Однак усвідомлюєте, що на кону стоїть дещо більше. Хоча цей регіон вже не такий густонаселений, тут досі є люди, угруповання і безмір жахіть. Хтось попросить вас про допомогу, хтось захоче вбити. А є ж іще загадкова істота, що обернула ліс на особисті мисливські угіддя.

СТАНЬТЕ ЛЕГЕНДАРНИМ ГЕРОЄМ
Ви — Кайл Крейн. Той, чия самовідданість під час першого спалаху вірусу врятувала безліч людей від долі, гіршої за смерть. Провівши понад десять років у полоні, ви опиняєтеся у світі, що змінився геть не на краще. Тепер ви маєте скористатися навичками виживання, завдяки яким не вмирали всі ці роки, аби врятувати ще більше невинних життів.

ДОСЛІДЖУЙТЕ МАЙСТЕРНО ПРОПРАЦЬОВАНИЙ ВІДКРИТИЙ СВІТ
Ласкаво просимо до Бобрового лісу! Колись ця місцина повнилася туристами, а тепер, усіма забута, кишить зомбі. Природні пам'ятки, маленькі села й індустріальні комплекси… Тут вам знадобляться різноманітні способи діяти: можна скористатися навичками паркуру, щоб перемогти ворогів, а можна застрибнути в покинуте авто і втекти від жахів ночі.

ЗВІЛЬНІТЬ ЗВІРА, ЩОБ ВИЖИТИ
Вони закрили вас у клітці, наче тварину. Роки брутальних експериментів взяли своє, але ваша ДНК і ДНК зомбі так переплелися, що тепер ви можете вивільняти свою звірину силу. Вона тече у вас у жилах. Ніхто не зможе її у вас забрати. Використайте її. І побачите — це не тільки прокляття.

НАСОЛОДІТЬСЯ ДНЕМ, ПЕРЕЖИВІТЬ НІЧ
День — це чудова нагода дослідити регіон. Поки світить сонце, ви можете з користю провести час. Але щойно воно зникає за небокраєм, у свої права вступають закони природи. Пітьма пробуджує в зграї найгірше, а вам не лишається нічого, окрім як бігти, ховатися або битися.

ВИЖИВАТИ ЛЕГШЕ В КООПЕРАТИВІ НА 4 ГРАВЦІВ
Інколи краще триматися гурту. Ніколи не знаєш, що зустрінеш у пригоді. Ви можете або об'єднатися в кооператив до чотирьох гравців, або вирушити у самостійну вилазку, якщо вам стане на те сміливості.

Опис вмісту для дорослих

Розробники описують вміст так:

This Game may contain content not appropriate for all ages, or may not be appropriate for viewing at work: Frequent Violence or Gore, General Mature Content

Системні вимоги

    Мінімальні:
    • ОС *: Windows® 7
    • Процесор: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
    • Оперативна пам’ять: 8 GB ОП
    • Відеокарта: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
    Рекомендовані:
    • ОС: Windows® 10
    • Процесор: AMD / Intel CPU running at 3.6 GHz or higher: AMD Ryzen 5 3600X or Intel i5-8600K or newer
    • Оперативна пам’ять: 16 GB ОП
    • Відеокарта: NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB or AMD RX Vega 56 8GB or newer
* З 1 січня 2024 року клієнт Steam буде підтримувати лише Windows 10 чи новіші версії цієї ОС.
Немає жодної рецензії на цей продукт

Ви можете написати вашу власну рецензію на цей продукт, щоб поділитися вашим досвідом зі спільнотою. Скористуйтеся полем над кнопками придбання на цій сторінці, щоб написати вашу рецензію.