Cats and Mice, çevrimiçi PVP deneyimi ve Battle Royal oyun modu deneyimi sunan çok oyunculu bir online oyundur. Oyunda, rekabetçi Deathmatch moduyla 4 vs 4'e kadar takım savaşları yapabilirsiniz. Ayrıca Battle Royal moduyla ayakta kalan son oyuncu olmak için bireysel olarak da savaşabilirsiniz.
Bütün İncelemeler:
1 kullanıcı incelemesi - Bir skor ortaya çıkartmak için daha fazla kullanıcı incelemesine ihtiyaç var
Çıkış Tarihi:
9 Tem 2024
Geliştirici:
Yayıncı:
Etiketler

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Erken Erişim Oyunu

Hemen erişim sağlayın ve oynamaya başlayın; oyun gelişirken siz de içinde olun.

Not: Erken Erişim aşamasında olan bu oyun geliştirme boyunca önemli ölçüde değişebilir ya da değişmeyebilir. Eğer oyunu bu aşamada oynamak için çok hevesli değilseniz oyunun geliştirilme sürecinde ilerlemesini beklemek isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin.

Geliştirici ürün hakkında ne diyor:

Neden Erken Erişim?

"Oyun şu anda PvP Deathmatch modu ve Battle Royal Modu içeriyor. Ancak, en azından 2 harika mod daha yapmayı planlıyoruz. Ayrıca, şu anda 4 harita var; ancak gelecekte en azından 4 harita daha olmasını planlıyoruz.

Cats and Mice oyunculara sıra dışı bir tema sunuyor. Bu oyunun sadece pvp deneyimi sunabileceğini düşünmeyin. Oyuncuların oyun deneyimini geliştirecek pek çok başka oyun modu ve harita olabilir. Bu yüzden bu oyun şu anda erken erişimde.
Oyun karakterleri standart kırmızı takım kedisi ve mavi takım kedisidir. Ancak yeni özel kedi ve fareler eklemeyi planlıyoruz. Ve önemli olan bunların sadece kozmetikte olmayacak olması. Özel kedilerin yanına özel yetenekler de eklemeyi planlıyoruz. Küçük ipucu: Mutant Kediler... İşte bu yüzden bu oyun şu anda erken erişimde.
Şu anda 3 tip boya tabancası bulunmaktadır. Ancak daha etkili ve daha etkili silahlar eklemeyi planlıyoruz. Ayrıca farklı türde silah görünümleri eklemek de planlarımız arasında. Bu yüzden bu oyun şu anda erken erişimde.

Şu anda tek oyunculu mod tamamlanmadı. Battle Royal modunda oyunu çevrimdışı oynamak için yapay zeka botları var. Ancak şu anda ölüm maçı modu için bot desteği yok."

Bu oyun ne kadar süre için Erken Erişim'de olacak?

"Bu oyuncuların geri bildirimlerine bağlıdır. Çünkü diğer oyun modlarını ve haritaları geliştirmek oyuncuların ilgisine bağlıdır.

Yani; oyunun full sürüm olarak çıkacağı belirli ve kesin bir tarihi yoktur. Ancak tam sürümü, erken erişime sunulduktan yaklaşık 3 ay sonra yayınlamayı planlıyoruz."

Erken Erişim versiyonunun tam versiyonundan ne kadar farklı olması planlanıyor?

"Oyun erken erişimde PvP Deathmatch modu ve Battle Royal Modu içeriyor. Tam sürüm için en az 2 tane daha harika oyun modu planlanıyor.

Tam sürüm için yeni ve şık silahların gelmesi planlanıyor. Erken erişimde ise 3 çeşit silah ve 1 çeşit bomba var.
Ayrıca çeşitliliği artırmak için yeni kedi ve fare karakterleri eklemeyi planlıyoruz. Bazı özel kedi karakterlerinin özel becerileri olabilir: mutant kediler...

Tek oyunculu mod, erken erişimde yalnızca battle royal modunu içeriyor. Oyuncular tek oyunculu deneyimi severse, tam sürümde diğer oyun modları için yapay zeka bot sistemi olabilir. Ancak bu adım geliştirme sürecine ve oyuncuların geri bildirimlerine bağlıdır."

Erken Erişim sürümünün şu anki durumu nedir?

"Oyunun şuanda, 2 tamamlanmış oyun moduyla tamamen oynanabilir bir sürümü var. PVP Deathmatch modu ve Battle Royal modları tamamen oynanabilir. Oyuncular oyunu kendi arkadaşlarıyla veya diğer rastgele oyuncularla kolayca oynayabilirler. Ayrıca oyunda 4 farklı harita mevcuttur.
Ek olarak, tek oyunculu(offline) Battle Royal modu şu anda oynanabilir. Ve oyun, oyunu öğretmek için ayrıntılı bir eğitim sahnesi içeriyor.

Oyunda, şuanda tek oyunculu deathmatch modu yok."

Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?

"Oyunun fiyatı, erken erişim sonrasında değişmeyecektir ve aynı kalacaktır."

Topluluğu, geliştirme sürecine nasıl dahil etmeyi düşünüyorsunuz?

"Oyuncular oyun hakkında Steam sayfasında yorum ve geri bildirimlerde bulunacaklar. Fikirlerini almak için ilk yer burası.

İkincisi, etkileşimi artırmak için bir Discord sunucusu ve Youtube kanalı var. Bu tarz sosyal medya platformları ile oyuncular geri bildirimlerini daha kolay paylaşabilirler.

Bu iki yolla topluluk, geliştirme sürecine dahil olabilir."
Daha fazlasını oku

Cats And Mice Satın Alın

HK$ 20.00
 
Tüm tartışmalara bak

Tartışma forumlarında bu oyunun hatalarını paylaşın ve geri bildirim bırakın

Bu Oyun Hakkında

Bilgi

Cats and Mice, çevrimiçi PVP deneyimi ve Battle Royal oyun modu deneyimi sunan çok oyunculu bir online oyundur. Kediler ve fareler bu evrende kendi aralarındaki savaşa son verir ve birbirlerine karşı ittifaklar kurarlar. Oyunda, rekabetçi Deathmatch moduyla 4 vs 4'e kadar takım savaşları yapabilirsiniz. Ayrıca Battle Royal moduyla ayakta kalan son oyuncu olmak için bireysel olarak da savaşabilirsiniz.

Oyunu Steam ID'niz ile oynayabilir ve oyundaki global sıralamanızı görebilirsiniz. Oyunu, Steam kullanıcı adınızdan farklı bir adla oynamak istiyorsanız skor tablosundaki genel puanınız güncellenmez. Küresel sıralamada sıralamanızı yükseltmek istiyorsanız Steam hesabınızla oynamalısınız.

Sadece kendi arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz özel odalar ya da yabancılarla oynayabileceğiniz ortak odalar kurabilirsiniz. Seçim size kalmış.

Oynanış

Kedilerin silah ve fare sayısı oyun moduna göre değişir. Klasik ölüm maçı modunda kedinizin 3 faresi vardır. Bunlardan biriyle yakın/yakın dövüşü kontrol edersiniz. Diğer fareyle seçtiğiniz uzun menzilli boya silahını kontrol edersiniz. Ve son fare bomba atan bir mancınık sistemini kontrol etmek içindir. Evet, kedilerle bomba saldırıları yapabilirsiniz!

Oyun sırasında dövüş ve saldırı stilinizi dinamik olarak değiştirmek için binici farenizi değiştirmelisiniz. Yani kedinizle yakın dövüşe veya taktik ve stratejinize göre kedinizle uzun menzilli dövüşe girebilirsiniz. Seçim ve taktik bu noktada size kalmış. Ayrıca, diğer bir önemli şey ise farelerin yenilebilir olmasıdır. Evet, fareler sadece silah kullanmak için yoklar. Bir kedi başka bir kediyi uyutursa, o kedinin farelerini yiyebilir. Ve yiyen kedinin sağlık miktarı artar. Bu, savaşta uzun süre ayakta kalmak için çok önemlidir.

Kedilerin pençeleri olduğunu biliyorsundur. Fakat bu evrendeki kedilerin pençeleri biraz fazla güçlü. Öyleki bu sayede, çok sert ve pürüzsüz olan duvarlara bile tutunabiliyorlar. Zaten kedileri sadece düz yolda sürebilmek fareler için çok sıkıcı olurdu. Duvarların üzerinde koşarak veya duvarlara tutunarak daha taktiksel bir oyun deneyemi elde edebileceksiniz. Evet, bu evrende kediler parkur yapabiliyor. Ayrıca havada takla atarak akrobatik saldırılar da yapabilirsiniz.

Battle Royale oyun modunda ise her koyun kendi bacağından asılır. Kedini sadece bir fare ile sürebilirsin. Bu mod için sadece yakın dövüşe izin var. (En azından şimdilik.) Kafes dövüşlerine hazır ol. Çünkü 8 oyuncuya kadar destekli bir kafeste, battle royale savaşları olacak. Kafesin tellerine tırmanarak taktik yapmayı unutma. Çünkü takım arkadaşların yokken iyi bir strateji yapmak daha büyük bir ihtiyaç.

Tek oyunculu

Oyunda ayrıca tek oyunculu mod da var. Yapay zeka botlarıyla battle royal modu kafes dövüşü içeriyor. Ancak, tek oyunculu mod ölüm maçı modu veya ölüm maçı için yapay zeka botları içermiyor.



Oyunda bir eğitim sahnesi var. Bu sahnede oyunun nasıl oynanacağını bizzat oynayarak öğrenebilirsiniz. Ya da hızlıca sadece talimatları okuyabilirsiniz.

Kediler ve Fareler sizi bekliyor. Bu maceraya katılın ya da sadece kendi kedinizle oynayın. Karar sizin.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-6700HQ
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950M
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 11
    • İşlemci: Intel® Core™ i7-12650H
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX4050
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD Disk

Cats And Mice için müşteri incelemeleri

İnceleme Türü


Satın Alma Türü


Dil


Tarih Aralığı
Belirli bir tarih aralığındaki incelemeleri görebilmek için lütfen yukarıdaki grafikten istediğiniz tarih aralığını sürükleyerek seçin veya bir çubuğa tıklayın.

Grafiği göster



Oynama Süresi
İncelemeleri, oyuncuların inceleme gönderdiği tarihteki oynama sürelerine göre filtrele:


Minimum yok - Maksimum yok

Görüntüleme
İncelemeleri seçili görüntüleme sırasına göre göster





Daha Fazlasını Öğrenin
Grafiği göster
 
Grafiği gizle
 
Filtreler
Konu Dışı İnceleme Etkinliği Dahil Edilmiyor
Oynama Süresi:
Çoğunlukla Steam Deck'te Oynayanlar
Yukarıdaki seçili filtreler ile eşleşen başka inceleme bulunmuyor
Diğer incelemeleri görmek için yukarıdaki filtreyi ayarlayın
İncelemeler yükleniyor...