Utforsk Auroria, en enorm og pulserende verden som er full av rike historier og spennende handlinger. ArcheAge Chronicles gir en oppslukende opplevelse som vil fange spillernes hjerter, enten de er nykommere i omgivelsene eller erfarne eventyrere.
Alle anmeldelser:
Ingen brukeranmeldelser
Utgivelsesdato:
Ikke kunngjort ennå
Utvikler:
Utgiver:

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Dette spillet er ikke tilgjengelig ennå

Planlagt utgivelsesdato: Ikke kunngjort ennå

Interessert?
Legg til produktet på ønskelisten og få et varsel når det blir tilgjengelig.
Legg til på ønskelisten
 

Om spillet

«Vær en pionér gjennom Auroria, mulighetenes land»


▶En verden av historie og eventyr

Det er pionérenes tidsalder. Historien om Auroria har lenge vært glemt, men nå er den gjenoppdaget. Nå drar mange ambisiøse pionérer til dette fjerne landet for å skape seg et navn. Som en erfaren oppdagelsesreisende tar du dine første skritt inn i Auroria som medlem av et etablert handelsselskap. I dette nye eventyret utforsker du gamle ruiner, undersøk restene av et katastrofalt luftskipkrasj og involveres i et nett av intriger rundt den mystiske og tragiske hendelsen. Underveis møter du mange karakterer som er innhyllet i mystikk, hver med sine egne hemmeligheter og mål. Hvem hjelper deg og hvem er dine fiender når du opplever historien som utspiller seg om Auroria i ArcheAge Chronicles?

▶Actionfylte kamper

Opplev intense og oppslukende kamper. ArcheAge Chronicles overgår tradisjonell MMORPG-mekanikk med sin flytende, sofistikerte actionkamp. Velg mellom en rekke våpen og ferdigheter for å skape en unik konstruksjon og overvinne mektige fiender. Utforsk et bredt spekter av kampstiler, inkludert nærkamp, dødelige avstandsangrep og mektig magi. Engasjer deg dynamisk mens du hopper, faller, ruller, løper, blokkerer og parerer. Uansett hvilken spillestil du foretrekker, gir ArcheAge Chronicles en kampopplevelse av høy kvalitet.

▶Unike funksjoner og innovasjoner

Engasjere seg i rik og livsnødvendig kunnskap, som jakt, innsamling, boligdrift, jordbruk og håndverk. Lær nye oppskrifter, handle med andre spillere og bygg et pionérsamfunn sammen. Utforsk en åpen verden med frihet uten sidestykke. Begi deg ut på spennende handelsturer og reis gjennom farefulle territorier. Kjemp sammen med kamerater for å forsvare handelsrutene dine mot farlige fiender. Før du vet ordet av det, vil du ha satt ditt preg på Auroria-verdenen som en legendarisk pionér.

▶Bli med på eventyret

Er du klar for å starte eventyret? Bli med på eventyret i ArcheAge Chronicles og opplev den neste evolusjonen innen MMORPG-sjangeren. Samle dine allierte, slip knivene og utforsk de uendelige mulighetene til Auroria hvor du kan smi din egen episke skjebne!

Beskrivelse av voksent innhold

Utviklerne beskriver innholdet slik:

This game may contain content that is not suitable for all ages or for viewing in a work environment, including blood, violence, and general mature content.

Systemkrav

    Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Windows 10 64-bit
    • Prosessor: Intel Core i5-12400/AMD Ryzen 5 5600
    • Minne: 16 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce RTX 2070 super
    • Lagring: 100 GB tilgjengelig plass
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Windows 11 64-bit
    • Prosessor: Intel Core i7-12700/AMd Ryzen 7 5700X
    • Minne: 32 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
    • Lagring: 100 GB tilgjengelig plass
Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet

Du kan skrive en egen anmeldelse for å dele erfaringen din med samfunnet. Bruk området over kjøpeknappene på denne siden for å skrive en anmeldelse.