Derin bir geçmişe sahip ve heyecan verici aksiyonla dolu Auroria'nın engin ve rengârenk dünyasını keşfet. ArcheAge Chronicles hem yeni gelen oyuncuların hem de deneyimli maceracıların gönüllerini fethedecek sürükleyici bir deneyim sunar.
Bütün İncelemeler:
Kullanıcı incelemesi bulunmuyor
Çıkış Tarihi:
Duyurulacak
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Türkçe desteklenmemektedir

Bu ürün sizin dilinizi desteklememektedir. Lütfen satın almadan önce aşağıdaki desteklenen diller listesini gözden geçirin.

Bu oyun Steam'de henüz erişilebilir değil

Planlanan Çıkış Tarihi: Duyurulacak

İlginizi mi çekti?
Ürünü istek listenize ekleyerek çıktığı zaman buna dair bildirim alın.
İstek Listesine Ekle
 

Bu Oyun Hakkında

"Fırsatlar Diyarı Auroria'da Kendi Yolunu Çiz"


▶Öyküler ve Maceralarla Dolu Bir Dünya

Öncüler Çağı geldi çattı. Uzun zaman önce tarihe karışan Auroria efsanesi yakın zamanda yeniden keşfedildi. Ümitlerle dolu birçok öncü bu ırak topraklara seyahat edip şöhret kazanmayı amaçlıyor. Deneyimli bir kâşif ve köklü bir ticari şirketin üyesi olarak Auroria'ya ilk adımlarını atacaksın. Bu yepyeni macerada antik harabeleri keşfedecek, korkunç bir hava aracı kazasını inceleyecek, ayrıca bu gizemli ve bir o kadar trajik hadisenin merkezinde bulunduğu entrikada kendini kaybedeceksin. Bu sırada her biri kendi sırlarını ve gayelerini taşıyan birçok esrarengiz karakterle tanışacaksın. Bakalım ArcheAge Chronicles'da Auroria'nın geçmişini gün yüzüne çıkarırken kimler yanında duracak, kimler sana karşı çıkacak?

▶Heyecan Verici Çatışmalar

Seni diken üstünde tutacak heyecan verici savaşlara gir. ArcheAge Chronicles, akıcı ve derin aksiyon mekanikleriyle geleneksel MMORPG'lerin ötesine geçer. Birçok farklı silahın ve yeteneğin arasından seçim yaparak kendi dizilimini oluştur ve kuvvetli düşmanları alt et. Yakın dövüş olanakları, uzun menzilli ölümcül saldırılar ve güçlü büyülerin de yer aldığı birçok farklı çatışma tarzının arasından istediğini seç. Savaş sırasında zıplayarak, düşerek, yuvarlanarak, atılarak, saldırıları engelleyerek ve savuşturarak dinamik deneyimi dibine kadar yaşa. Hangi oynanış tarzını tercih edersen et, ArcheAge Chronicles kaliteli bir çatışma deneyimi sunar.

▶Eşsiz Özellikler ve Yenilikler

Avcılık, toplayıcılık, evcilik, çiftçilik ve üreticilik gibi çok çeşitli mesleki yetenekleri keşfet. Yeni tarifler öğren, diğer oyuncularla ticaret yap ve birlikte öncü bir toplum inşa et. Eşsiz özgürlük sağlayan bu açık dünyayı keşfet, heyecan verici bir dizi ticarette bulun ve tehdit altındaki bölgelerden geç. Dostlarınla birlikte savaşarak ticaret yollarını düşmanlara karşı koru. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan Auroria'da izini bırakmış efsanevi bir öncü olacaksın.

▶Maceraya Katıl

Serüvene başlamaya hazır mısın? ArcheAge Chronicles'da maceraya atıl ve MMORPG türünün yeni çağını deneyimle. Dostlarını topla, silahlarını hazır et ve Auroria'nın sonsuz fırsatlarını keşfederek kendi kaderini çiz!

Yetişkin İçerik Açıklaması

Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:

This game may contain content that is not suitable for all ages or for viewing in a work environment, including blood, violence, and general mature content.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i5-12400/AMD Ryzen 5 5600
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2070 super
    • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 11 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i7-12700/AMd Ryzen 7 5700X
    • Bellek: 32 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
    • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
Bu ürün için herhangi bir inceleme yok

Bu ürünle ilgili bir inceleme yazarak tecrübelerinizi topluluk ile paylaşabilirsiniz. İncelemenizi yazmak için satın alma düğmelerinin üzerindeki alanı kullanın.