Planet Cube wordt aangevallen! Maak je klaar om te rennen, schieten, en springen door een onderwaterlab terwijl je vuurkracht groeit om het tij te keren tegen een mysterieuze agressor. Dit is een snel avontuur dat zich afspeelt in een handgemaakte pixelwereld, vol met precisieplatforming en sensatie
Alle recensies:
Erg positief (97) - 92% van de 97 gebruikersrecensies voor dit spel zijn positief.
Uitgavedatum:
23 feb 2023
Ontwikkelaar:
Uitgever:

Log in om dit item aan je verlanglijst toe te voegen, het te volgen of te negeren

Planet Cube: Edge kopen

Planet Cube: Edge - Digital Deluxe kopen BUNDEL (?)

Bevat 2 items: Planet Cube: Edge, Planet Cube: Edge - OST

-15%
HK$ 108.80

Run 'N' Jump Bundle kopen BUNDEL (?)

Bevat 2 items: Falling Out, Planet Cube: Edge

-15%
HK$ 144.49
 

Join Our Community

Over dit spel

Planet Cube wordt aangevallen door een mysterieuze agressor, en de bevolking is niet in staat om te vechten. Terwijl alle cubes zich snel naar de dichtstbijzijnde uitgang begeven vindt een vierkante labtechneut, Edge genaamd, de moed om de wereld te redden. Maar natuurlijk krijgt hij hulp van zijn collega’s en de illustere dr. Quadratus, evenals wat experimentele wapens...

Maar waarom deze invasie van de planeet? Wie is de invasiemacht? De antwoorden zullen duidelijk worden wanneer onze held zich een weg vecht door een onderwaterlab met gevaar rond iedere hoek!

Gameplay
Maak je klaar om te rennen, schieten, en springen door een onderwaterlab terwijl je jouw vuurkracht verbetert om het tij te keren tegen een mysterieuze agressor.

Dit is bliksemsnelle, veeleisende actie, waar je met vlugge reacties en onbeperkte respawns door de strijd tegen horden binnenvallende vijanden heen komt, de dreigingsdans ontspringend en vallen vermijdend in een poging om deze wereld te redden.

Planet Cube: Edge is een leuke run ‘n gun-platformer, verspreid over acht prachtige handgemaakte levels in pixelart en gevuld met uitdaging, herspeelbaarheid, en eigenzinnige, gedenkwaardige personages.


Graphics
Deze tweekleurige onderwaterkant van de Planet Cube werd met de nauwgezetste zorg gemaakt en is de droom van iedere pixel art-liefhebber. Van verre zeegezichten van de oceaanbodem tot de kleinste details van het laboratorium, iedere pixel is met de grootst mogelijke aandacht voor detail geplaatst.

Dit is een wereld met levendige en eigenaardige cubes, binnengevallen door fantasierijke vijanden met een arsenaal dat uiteenloopt van crusher-tanks tot gigantische mechanische krabben.

Maar het is meer dan alleen pixels, dus bereid je voor op vloeiende animatie met een filmisch hart, waar de zwaarte van het verhaal knap wordt gecompenseerd door de speelse uitvoering; iedere stap op je avontuur gaat vergezeld van een glimlach en feel-good momenten.

Planet Cube Edge bevat:
  • Een heldenreis: Speel als Edge, een onwaarschijnlijke held die plotseling midden in een mysterieuze buitenaardse invasie terechtkomt die zijn thuiswereld bedreigt.

  • Precisieplatforming: Laat je uitdagen door snelle precisieplatforming, makkelijk om te leren maar lastig onder de knie te krijgen. Handgemaakte uitdagingen doen een beroep op al je skills terwijl je een weg rent, schiet, en knalt door een opwindend avontuur.

  • Epische bossfights: Vier enorme eindbazen uit een complete andere dimensie staan klaar om je skills, reflexen, en doorzettingsvermogen te testen!

  • Pittig maar eerlijk: Regelmatige checkpoints, directe respawns, en onbeperkte pogingen zorgen voor een toegankelijke ervaring op volle toeren.

  • Diverse levels: Trek en sprint door 8 zeer ingenieuze levels in en op een hightech onderwaterlab, met ondergelopen kamers, hogesnelheidstreinen, en buitenaardse ruimteschepen vol gevaar.

  • Een feest voor het oog: Nauwkeurig handgemaakte pixelart dat er verbluffend uit ziet in beweging, compleet met supervloeiende animatie en gedenkwaardig personageontwerp.

  • Ranglijsten: vecht een weg naar de top van de ranglijsten door community runs te verslaan.

Systeemeisen

Windows
macOS
    Minimum:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
    • Besturingssysteem *: Windows 7 or newer
    • Processor: Intel Core i3 M380
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: Intel HD 4000
    • DirectX: Versie 10
    • Opslagruimte: 1200 MB beschikbare ruimte
    Aanbevolen:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.
    Minimum:
    • Besturingssysteem: Lion 10.7.5, 32/64-bit
    • Processor: Intel Core i3 M380
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: OpenGL 3.0+ (2.1 with ARB extensions acceptable)
    • Opslagruimte: 1200 MB beschikbare ruimte
    Aanbevolen:

    Wat curators zeggen

    14 curators hebben dit product gerecenseerd. Klik hier om ze te zien.

    Klantenrecensies

    Soort recensie


    Soort aankoop


    Taal


    Datumbereik
    Om recensies in een datumbereik te bekijken, klik en sleep je een selectie op een grafiek hierboven of klik je op een specifieke balk.

    Grafiek tonen



    Speeltijd
    Filter recensies op speeltijden van gebruikers toen ze geschreven werden:



    Geen minimum tot Geen maximum
    Weergeven als:
    Grafiek tonen
     
    Grafiek verbergen
     
    Filters
    Irrelevante recensieactiviteit uitgesloten
    Speeltijd:
    Er zijn geen recensies meer die met bovenstaande filters overeenkomen
    Pas de filters hierboven aan om andere recensies te zien
    Recensies laden ...