Planet Cubeen hyökätään! Valmistaudu juoksemaan, ampumaan, hyppimään ja syöksymään läpi vedenalaisen tutkimuslaitoksen, keräten tulivoimaa salaperäistä hyökkääjää vastaan. Tämä on vauhdikas seikkailu, joka sijoittuu käsintehtyyn pikselitaidemaailmaan täynnä tarkkaa tasohyppelyä ja jännitystä.
Kaikki arvostelut:
Erittäin myönteinen (97) - 92 % pelin 97 arvosteluista on myönteisiä.
Julkaisupäivä:
23.2.2023
Kehittäjä:
Julkaisija:

Kirjautumalla sisään voit lisätä tämän tuotteen toivelistallesi, seurata sitä tai merkitä sen ohitetuksi

Osta Planet Cube: Edge

Osta Run 'N' Jump Bundle PAKETTI (?)

Sisältää 2 tuotetta: Falling Out, Planet Cube: Edge

-15%
HK$ 144.49

Osta Planet Cube: Edge - Digital Deluxe PAKETTI (?)

Sisältää 2 tuotetta: Planet Cube: Edge, Planet Cube: Edge - OST

-15%
HK$ 108.80
 

Join Our Community

Tietoa pelistä

Planet Cubeen on salaperäisen hyökkääjän hyökkäyksen kohteena ja sen kansa ei ole valmis taisteluun. Kun suurin osa kuutioista juoksee lähimmälle uloskäynnille, eräs suoraviivainen teknikko nimeltään Edge huomaa olevansa valmis pelastamaan maailman. Totta kai hänen kollegat ja kunnioitettu Tohtori Quadratus antavat hänelle apua, sekä myös eräitä kokeellisia aseita…

Mutta miksi planeettaan hyökätään? Kuka hyökkääjä on? Vastaukset selkenevät sankarimme edetessä läpi vedenalaisen tutkimuslaitoksen täynnä vaaroja jokaisen kulman takana!

Pelaaminen
Juokse, ammu, hypi ja syöksy läpi vedenalaisen tutkimuslaitoksen kerätessäsi tulivoimaa salaperäistä hyökkääjää vastaan.
Tämä on vauhdikasta ja taitoa vaativaa tasohyppelytoimintaa, jossa nopeat reaktiot ja rajaton henkiin palautuminen auttaa sinua taistelemaan hyökkäävien vihollislaumojen läpi sekä väistelemään vaaroja ja ansoja pelastaaksesi maailman.
Peli sijoittuu kahdeksaan kauniisti käsintehtyyn pikselitaidetasoon täynnä omituisia ja mieleenpainuvia hahmoja. Planet Cube: Edge on hauska toimintatasohyppely täynnä haasteita ja uudelleenpelattavuutta.

Grafiikat
Pikselitaidefanin unelma, tämä kaksisävyinen vedenalainen puoli Planet Cubea on luotu huolella ja tarkkuudella. Kaukaisista merenpohjan maisemista pienimpiin tutkimuslaitoksen yksityiskohtiin, jokainen pikseli on sijoitettu tarkkuudella ja huolella.
Tämä on ilmeikkäiden ja luontevien kuutioiden maailma, jonne on hyökännyt todella mielikuvitukselliset viholliset arsenaalilla, joka koostuu murskaamistankeista aina massiivisiin mekaanisiin rapuihin asti.

Enemmän kuin vain pikseleitä, valmistaudu sujuviin ja sydämellä tehtyihin elokuvallisiin animaatioihin, missä tarinan vakavuus on taidokkaasti tasapainoitettu kevyellä esitystavalla, tuoden hymyjä ja hyvän mielen hetkiä seikkailun jokaiseen hetkeen.


Planet Cube: Edge sisältää:

  • Sankarin taival: Pelaa Edgenä, epätodennäköisenä sankarina joka on sinkoutunut keskelle salaperäistä avaruusolentojen hyökkäystä, joka uhkaa hänen kotimaailmaa.

  • Tarkkaa tasohyppelyä: Helppoa oppia, mutta vaikea kehittyä mestariksi. Peli on nopeatempoinen tasohyppelyryntäys, jossa käsintehdyt haasteet testaavat taitojasi samalla kun juokset ja ammut läpi jännittävän seikkailun.

  • Eeppisiä boss taisteluita: Neljä valtavaa päävastusta täysin erilaisesta ulottuvuudesta, valmiina testaamaan taitojasi, refleksejäsi ja päättäväisyyttäsi!

  • Haastava, mutta reilu: Säännölliset checkpointit, välitön henkiin palaaminen ja rajattomat yritykset tarjoavat lähestyttävän tasohyppelykokemuksen, joka pitää sinut aina varpaillasi.

  • Vaihtelevat tasot: Kulje ja syöksy läpi 8 mielikuvituksellisen tason, jotka sijoittuvat huipputekniseen vedenalaiseen tutkimuslaitokseen ja sen pinnalla oleviin rakenteisiin, sisältäen uponneita huoneita, nopeita junia ja vaaroja täynnä olevan avaruusolentojen aluksen.

  • Visuaalinen nautinto: Huolella käsin luotu pikselitaide, joka on sekä upea liikkeessä, supersulavasti animoitu ja täynnä mieleenpainuvaa hahmosuunnittelua.

  • Tulostaulukot: Taistele tulostaulukoiden huipulle läpäisemällä yhteisön läpipeluukilpailuja.

Järjestelmävaatimukset

Windows
macOS
    Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows 7 or newer
    • Suoritin: Intel Core i3 M380
    • Muisti: 2 GB RAM
    • Grafiikka: Intel HD 4000
    • DirectX: Versio 10
    • Tallennus: 1200 MB kiintolevytilaa
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä: Lion 10.7.5, 32/64-bit
    • Suoritin: Intel Core i3 M380
    • Muisti: 2 GB RAM
    • Grafiikka: OpenGL 3.0+ (2.1 with ARB extensions acceptable)
    • Tallennus: 1200 MB kiintolevytilaa
    Suositus:

    Kuraattorien mielipiteet

    26 kuraattoria on antanut arvionsa tästä tuotteesta. Katso ne tästä.

    Asiakkaiden arvostelut

    Arvostelutyyppi


    Ostoksen tyyppi


    Kieli


    Aikaväli
    Nähdäksesi arvostelut tietyltä aikaväliltä, klikkaa ja maalaa valinta yllä olevassa kaaviossa tai valitse haluamasi palkki.

    Näytä kaavio



    Peliaika
    Suodata arvostelut käyttäjän peliajan perusteella sillä hetkellä kun arvostelu on kirjoitettu:



    Ei alarajaa / Ei ylärajaa
    Näytä:
    Näytä kaavio
     
    Piilota kaavio
     
    Suodattimet
    Epäolennaiset arvostelut suljetaan pois arvostelupisteistä
    Peliaika:
    Ei löytynyt enempää arvosteluja, jotka vastaavat määritettyjä suodattimia
    Muuta yllä olevia suodattimia nähdäksesi muita arvosteluja
    Ladataan arvosteluja