Tales of Arise + SCARLET NEXUS Bundle

Kjøp Tales of Arise + SCARLET NEXUS Bundle

-10%
HK$ 619.20

Om denne pakken

De populære RPG-spillene Tales of Arise og SCARLET NEXUS er nå tilgjengelige som et sett. Spillene kan spilles hver for seg.

Tales of Arise:
I 300 år har Rena hersket over Dahna. Planeten har blitt plyndret for ressurser, og folk har blitt fratatt verdigheten og friheten.
Fortellingen vår begynner når to personer, født på forskjellige kloder, prøver å endre skjebnen sin og skape en ny fremtid.
Med stort persongalleri, intuitivt kampsystem og en fengslende historie som foregår i en verden verdt å kjempe for, leverer Tales of Arise en JRPG-opplevelse i toppklassen.

SCARLET NEXUS:
I en fjern fremtid har et psionisk hormon blitt oppdaget i menneskehjernen. Hormonet gir folk oversanselige egenskaper og har endret hele verden. Da menneskeheten begynte på denne nye epoken, begynte forkvaklede mutanter – kjent som Others – å stige ned fra himmelen for å meske seg med menneskehjerner. Others er svært motstandsdyktige overfor konvensjonelle angrepsmetoder, og menneskene måtte ta ekstreme forbehold for å bekjempe den overveldende trusselen og for å ivareta menneskeheten. Psionikere, mennesker med skjerpede oversanselige egenskaper, var vårt eneste håp da vi skulle kjempe mot styrkene fra oven. Siden den gang har psionikere blitt headhuntet for talentene sine og rekruttert til Other Suppression Force (OSF), menneskehetens siste skanse.

Velg mellom to historier – legg ut på eventyr sammen med Yuito Sumeragi, en energisk rekrutt fra en respektert politisk familie, eller Kasane Randall, den mystiske speideren som har blitt kjent blant OSF på grunn av sin styrke og sine ferdigheter. Først når de to historiene flettes inn i hverandre, dras du inn i alle mysteriene i en brain punk-fremtid i SCARLET NEXUS, fanget mellom teknologi og overnaturlige evner.

*De inkluderte produktene kan også kjøpes hver for seg. Vær nøye med at du ikke kjøper det samme innholdet mer enn én gang.
*Standardutgavene av Tales of Arise og SCARLET NEXUS er inkludert i dette produktet. Vær nøye med at du ikke kjøper det samme innholdet mer enn én gang, siden det finnes settprodukter som har ekstrainnhold.

Produkter inkludert i denne pakken

HK$ 299.00
Tales of Arise
  Action, Rollespill
HK$ 389.00
SCARLET NEXUS
  Action, Eventyr, Rollespill
HK$ 688.00
Priser for individuelle produkter:
10%
Pakkerabatt:
HK$ 619.20
Din pris:
HK$ 68.80
Dette sparer du ved kjøp av denne pakken

Kjøp Tales of Arise + SCARLET NEXUS Bundle

-10%
HK$ 619.20