Applies ToTeams Microsoft Teams за образование

Екипите на класовете имат уникални разрешения и функции за учителите и учениците. Като собственици на екипа учителите възлагат работа, споделят съдържание на класа, започват събрания и контролират кой може да публикува в екипа. Всеки екип на клас също така е свързан със свой собствен бележник на класа в OneNote. 

Забележка: Не виждате опция за присъединяване към или създаване на екип? Възможно е да се наложи вашият ИТ Администрация да включи тези разрешения вместо вас.

Вашият ИТ Администрация може да създаде предложени класове вместо вас въз основа на вашия списък с класове и списъци на учениците/студентите чрез синхронизиране на училищни данни (SDS) или друг метод. Изберете предварително създадените класове, за да добавите автоматично учениците си и да настроите екипите си на класове.

Забележка: Имате проблеми с намирането на предложените класове? Консултирайте се с ИТ Администрация – училището ви може да обработва настройването на екипа по друг начин. Научете повече за настройването на Teams като ИТ Администрация.

Създаване на екип от предложени класове 

  1. Изберете Teams Бутон за екипи от лентата с приложения.

  2. Изберете Предложени класове Предложени класовеАко използвате изглед на мрежа, Предложените класове ще бъдат до бутона Присъединяване към или създаване на екип в горния десен ъгъл на Teams. Ако използвате списъчен изглед, ще го намерите в долната част на списъка с екипи.Избрани предложени класове  

  3. Ще се зареди прозорец със списък на предложените класове. Изберете класовете, които искате да използвате, като поставите отметки в квадратчетата.

    Забележка: Създаването на клас ще добави ученици и ще подготви екипа, който да използвате. Можете обаче да контролирате кога учениците ви могат да преглеждат екипа на класа.

    Създайте прозореца на екипите на класа. Поставете отметки в квадратчетата, за да изберете класове.

  4. Изберете Създай. Когато плочката на вашия екип се появи, щракнете, за да я отворите.

  5. Учениците ви ще бъдат автоматично добавени към вашия екип, но все още няма да са видими за тях. Това ви дава време да се организирате, да добавяте съдържание и да се подготвяте, преди да бъдат допуснати. Изберете банера Активиране в горната част на Teams, за да ги приветствате в класа, когато сте готови.

Създаване на екип от група

Ако нямате предложени класове, може да успеете да настроите класове с помощта на групи, предварително направени от вашата ИТ Администрация. Консултирайте се с тях, ако не сте сигурни как са конфигурирали класовете ви.

  1. Изберете Teams Бутон за екипи от лентата с приложения.

  2. Посочете плочката Присъединяване или създаване на екип и изберете Създаване на екип.Създаване на екип от група.

  3. Изберете една от групите, направени от вашето учебно заведение, и изберете Избор на група.Създаване на нов екип на клас

  4. Учениците ви ще бъдат автоматично добавени към вашия екип, но все още няма да са видими за тях. Това ви дава време да се организирате, да добавяте съдържание и да се подготвяте, преди да бъдат допуснати. Изберете банера Активиране в горната част на Teams, за да ги приветствате в класа, когато сте готови.

Създаването на екип от самото начало означава, че ще добавяте ученици към екипа сами, както и други идентификационни данни. Свържете се с ИТ Администрация, ако искате да разгледате други опции за настройка на класа.

  1. Изберете Teams Бутон за екипи от лентата с приложения.

  2. Изберете Присъединяване към или създаване на екип > Създаване на екип.съединение

  3. Изберете Клас като тип екип.клас

  4. Въведете име и незадължително описание за екипа на класа. Например: Г-ца Ашер, трети час, среща в стая 301.подробни данни за класа

  5. Изберете Напред.

  6. Ако искате да добавите ученици към класа сега, следвайте стъпките, за да добавите учениците и/или колегите си учители като членове на екипа. Това ще ги добави веднага. Винаги можете засега да пропуснете тази стъпка и да добавите ученици по-късно.

Научете повече

Добавяне на ученици към екип на клас

Добавяне на колеги учители към екип на клас

Присъединете се към екип чрез връзка или код

Допълнителни ресурси за преподаватели

Нуждаете ли се от още помощ?

Искате ли още опции?

Разгледайте ползите от абонамента, прегледайте курсовете за обучение, научете как да защитите устройството си и още.

Общностите ви помагат да задавате и отговаряте на въпроси, да давате обратна връзка и да получавате информация от експерти с богати знания.