Σχετικά θέματα
×
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Υποστήριξη
Είσοδος με Microsoft
Είσοδος ή δημιουργία λογαριασμού.
Γεια σας,
Επιλέξτε διαφορετικό λογαριασμό.
Έχετε πολλούς λογαριασμούς
Επιλέξτε τον λογαριασμό με τον οποίο θέλετε να εισέλθετε.

Κατά την αρχική ρύθμιση της συσκευής Windows, ίσως επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε έναν τοπικό λογαριασμό αντί για έναν λογαριασμό Microsoft.

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός τοπικού λογαριασμού και ενός λογαριασμού Microsoft είναι ότι ένας τοπικός λογαριασμός αφορά μία συσκευή, ενώ ένας λογαριασμός Microsoft μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές και υπηρεσίες της Microsoft.

  • Ένας τοπικός λογαριασμός δημιουργείται στη συσκευή και δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet για την είσοδο. Είναι ανεξάρτητη από άλλες υπηρεσίες και δεν είναι συνδεδεμένη στο cloud. Οι ρυθμίσεις, τα αρχεία και οι εφαρμογές σας περιορίζονται στη συγκεκριμένη μεμονωμένη συσκευή

  • Ένας λογαριασμός Microsoft, από την άλλη πλευρά, είναι συσχετισμένος με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε με Outlook.com, Hotmail, Office, OneDrive, Skype, Xbox και Windows. Όταν πραγματοποιείτε είσοδο στον υπολογιστή σας με ένα λογαριασμό Microsoft, είστε συνδεδεμένοι σε μια υπηρεσία cloud της Microsoft και οι ρυθμίσεις και τα αρχεία σας μπορούν να συγχρονιστούν σε διάφορες συσκευές. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες της Microsoft

Συμβουλή: Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα ενός λογαριασμού Microsoft και τον τρόπο με τον οποίο βελτιώνει την εμπειρία σας, μεταβαίνοντας στο άρθρο Τι είναι ο λογαριασμός Microsoft .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, για να αλλάξετε τον τοπικό λογαριασμό σας σε λογαριασμό Microsoft.

  1. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή Windows, επιλέξτε Λογαριασμοί > Οι πληροφορίες σας ή χρησιμοποιήστε την ακόλουθη συντόμευση:

    Οι πληροφορίες σας

  2. Επιλέξτε Είσοδος με λογαριασμό Microsoft. Αυτή η σύνδεση θα εμφανίζεται μόνο αν χρησιμοποιείτε τοπικό λογαριασμό

  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να μεταβείτε στον λογαριασμό Microsoft

  4. Επιλέξτε Επόμενο και, στη συνέχεια, έξοδος και τέλος. Συνδεθείτε ξανά με τον νέο τοπικό λογαριασμό σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, για να αλλάξετε τον λογαριασμό Microsoft σε τοπικό λογαριασμό.

Σημαντικό: Η Microsoft συνιστά τη χρήση ενός λογαριασμού Microsoft και όχι ενός τοπικού λογαριασμού, κατά την είσοδο στα Windows. Η χρήση ενός λογαριασμού Microsoft στα Windows επιτρέπει την απρόσκοπτη ενοποίηση των υπηρεσιών της Microsoft, τη βελτιωμένη ασφάλεια και τον συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών, σε αντίθεση με έναν τοπικό λογαριασμό.

  1. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή Windows, επιλέξτε Λογαριασμοί > Οι πληροφορίες  σας ή χρησιμοποιήστε την ακόλουθη συντόμευση:

    Οι πληροφορίες σας

  2. Επιλέξτε Είσοδος με λογαριασμό local. Αυτή η σύνδεση θα εμφανίζεται μόνο αν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Microsoft

  3. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και την υπόδειξη κωδικού πρόσβασης. Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο όνομα στη συσκευή

  4. Επιλέξτε Επόμενο και, στη συνέχεια, έξοδος και τέλος. Συνδεθείτε ξανά με τον νέο τοπικό λογαριασμό σας

Προειδοποίηση: όταν χρησιμοποιείτε έναν τοπικό λογαριασμό, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε έναν δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Αν δεν το κάνετε και κατόπιν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, δεν θα μπορέσετε να τον ανακτήσετε.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

Πόσο ικανοποιημένοι είστε με τη γλωσσική ποιότητα;
Τι επηρέασε την εμπειρία σας;
Πατώντας "Υποβολή" τα σχόλια σας θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Microsoft. Ο διαχειριστής IT θα έχει τη δυνατότητα να συλλέξει αυτά τα δεδομένα. Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας!

×
  翻译: