Astro Bot oynanış görüntüleri sızdı - 8 dakikalık klipte bolca detay bulunuyor

ChinaJoy gösterimi sürüyor.

Astro Bot oynanış görüntüleri sızdı - 8 dakikalık klipte bolca detay bulunuyor

Astro Bot oynanış görüntüleri ortaya çıktı. PlayStation 5 özel platform oyununa ait sekiz dakikalık klip YouTube'da yayınlandı.

Söz konusu görüntü, Çin'in Şangay şehrinde düzenlenen ChinaJoy etkinliği esnasında A9VG tarafından kaydedilmiş. Klipte yer alan demo sekans, geçtiğimiz ay Summer Game Fest kapsamında basına özel olarak gösterilen sekansla aynı.

Eylül ayında çıkması planlanan Astro Bot, geliştirici Sony'nin ifadesiyle, "Oyuncuları 30 yıllık PlayStation tarihinden gelen efsanevi karakterlerden ilham alan 150'den fazla VIP Bot'u kurtarmakla" görevlendirecek.

Serinin bir önceki oyunu olan Astro's Playroom ise PlayStation 5 konsollarında yüklü olarak sunulmuş, haliyle 60 milyondan fazla oyuncuya erişmişti.

Geçtiğimiz ay VGC'ye verdiği demeçte serinin kreatif direktörü Nicolas Doucet, çocukların oyun dünyasına girişime ilham olmaktan "onur duyduklarını" ifade etmişti.

Geliştiricinin sözleri, "Bu oldukça esnek bir marka ve sevdiğim şeylerden biri de bu" şeklinde. "Naif bir şekilde yaklaştık ve herhangi bir arka plan hikâyesi yazmadık. Karakter tasarımı dışında kalan detaylarla çok fazla ilgilenmiyoruz.

"Bunların dışında kalan her şey son derece açık, bu nedenle serinin devamı için son derece rahatız."


VGC'den derlendi.

Yazının Konusu

Astro Bot

Team Asobi | 06 Eylül 2024
  • Platform
  • PS5