Xbox Tokyo Game Show 2024 Sunumu: Yapılan tüm duyurular

Tokyo'ya hoş geldiniz.

Tokyo Game Show 2024 büyük bir heyecanla başladı ve Microsoft tarafından düzenlenen Xbox Broadcast etkinliği büyük ilgi uyandırdı.

Etkinlikte "Xbox Game Studios, Blizzard Entertainment ve Bethesda gibi firmaların içeriklerine ek olarak ağırlıklı olarak Japonya ve Asya Kıtası'ndan üçüncü parti stüdyoların heyecan verici duyurularının" yer alacağı açıklanmıştı.

IGN Türkiye olarak etkinlikte yapılan tüm duyuruları bu makale altında sizler için derliyoruz. Yeni duyurular yapıldıkça bu sayfayı güncellemeye devam edeceğiz.


Metal Gear Solid Δ: Snake Eater yeni fragman ile döndü

Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast kapsamında yapılan ilk paylaşım, yeni Metal Gear Solid Δ: Snake Eater fragmanı oldu.

Oyunun kötü karakterlerine odaklanan fragmanda Revolver Ocelot, Colonel Volgin ve The Boss gibi isimler yer alıyor.

My Hero Academia, Overwatch 2'ye geliyor

Popüler anime My Hero Academia ile kahraman nişancı oyunu Overwatch 2 bir arada. Yakında oyuna All Might ve Deku gibi karakterlerin kaplamaları geliyor.

Age of Mythology Retold: Immortal Pillars duyuruldu

Simülasyon oyunu Age of Mythology Retold için Immortal Pillars adında bir genişleme paketi duyuruldu.

Xbox bu indirilebilir içerik için bir fragman yayınladı ve ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceğini açıkladı.

Starcraft Remastered ve Starcraft 2, Xbox Game Pass kütüphanesine geliyor

Xbox patronu Phil Spencer, katılım sağladığı Tokyo Game Show 2024 Broadcast etkinliğinde yeni projelerden söz etti. Üzerinde Starcraft tişörtüyle sahneye çıkan yönetici, Starcraft Remastered ve Starcraft 2'nin Xbox Game Pass'e geleceğini doğruladı.

Indiana Jones and the Great Circle için yeni fragman

Microsoft'un büyük ve iddialı oyunlarından bir tanesi olan Indiana Jones and the Great Circle yakında geliyor. Stüdyo bu bağlamda yeni bir fragman daha yayınladı ve hem sinematik sekanslardan, hem de oynanıştan içerik sundu.

TANUKI: Pon's Summer geliyor - Xbox ve PC için duyuruldu

Xbox Tokyo Game Show yayınının beklenmeyen oyunlarından bir tanesi de TANUKI: Pon's Summer oldu. Bu sevimli oyunun ilk fragmanı da duyuru sırasında paylaşıldı.

Threads of Time için yeni fragman

Square Enix tarafından geliştirilen HD-2D konseptli Threads of Time için yeni bir fragman daha yayınlandı.


IGN serbest yazarı Ryan Dinsdale'ın haberinden derlendi. Atakan Diren, IGN Türkiye'de editör.