Pc

Uzay temalı hayatta kalma oyunu For The Stars resmi olarak duyuruldu

Yeni bir galaktik macera.

Uzay temalı hayatta kalma oyunu For The Stars resmi olarak duyuruldu - Pc

For The Stars duyuruldu. Uzay temalı "açık evren" hayatta kalma oyunu, AAA seviyesinde bir deneyim olarak Snail Games tarafından geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyun güncel nesil konsollara ek olarak PC için de satışa sunulacak.

Cesur bir kâşif ve bilim insanı olarak oynadığınız For The Stars sizi dünyadan dünyaya seyahat etmeye, yabancı uygarlıkların sırlarını ortaya çıkarmaya, nadir ve egzotik yaratıkları aramaya ve keşfedilmeyi bekleyen çok çeşitli gezegenlerde karşılaştığınız ölümcül biyomları evcilleştirmek için kaynakları kullanmaya davet ediyor.

For The Stars'ın iddialı ve çok oyunculu evreninde, kozmos boyunca sınır karakolları kuruyor ve genişletiyor, düşman biyomların meydan okumalarını alt ediyor, ittifaklar kuruyor ve galaksiyi kapsayan bir miras inşa ediyorsunuz.

Basın açıklamasına göre oyunda dünya çeşitliliği epey yoğun olacak. Ziyaret ettiğiniz her gezegen farklı ekosistemler, yaratıklar ve kaynaklarla yeni zorluklar ve ödüller sunacak. Yemyeşil dünyalardan çorak, kayalık manzaralara kadar çeşitlilik, keşif mekaniklerinin de farklılaşmasını sağlayacak. Bunun dışında oyuncular farklı gezegenlerde bulunan çeşitli kaynakları toplayabilecek ve kullanabilecekler. Ayrıca gelişmiş karakollar inşa edecek, güçlü araçlar üretecek ve zorluklarının üstesinden gelmek için gereken en son teknolojiyi geliştirecekler.

For The Stars benzer oyunların sahip olduğu çoğu özelliğe de sahip olacak. Yani kapsamlı araştırma, uzay aracınızı özelleştirme, silah özelleştirme ve çok oyunculu keşif unsurları muhtemelen bu oyunun özellikleri arasında yer alacaktır.


Dark Side of Gaming'den derlendi. Atakan Diren, IGN Türkiye'de editör.