Raporlara göre Respawn, Mandalorian oyunu yapıyor!

This is the way.

Star Wars Jedi ve Apex Legends geliştiricisi Respawn Entertainment'ın birinci şahıs Mandalorian video oyunu üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Insider Gaming haberine göre Respawn'ın geliştirmenin ilk aşamalarında olan Mandalorian oyunu, İmparatorluğun galaksiye hakim olduğu bir dönemde, oyuncuların bir ödül avcısını kontrol etmesine olanak tanıyacak.

Bir Mandalorian video oyunundan bekleyebileceğiniz gibi, para için ödüllü görevler alacağız ve tıpkı dizide olduğu gibi genel bir hikaye işleyişi de olacak. İkonik Mandalorian jetpack'i ile birlikte oynanışın Respawn'ın battle royale oyunu Apex Legends'da görülene benzer bir "yüksek hareketlilikte" olacağı da gelen haberler arasında.

Oynanışın hızlı tempoda ilerleyeceği ve art arda öldürmelerde sağlığın yenileneceği belirtilmiş. Tıpkı dizide olduğu gibi karakterimiz ayaklarındaki roket ile uçma ve manevra kabiliyetine sahip olacak. Yine yakalama kancası, düşmanları ve ödülleri görebileceğimiz bir vizör sensörüne sahip olacağımız da iddia ediliyor.

Insider Gaming'e göre, bu Mandalorian oyunu açık dünya değil, daha ziyade birden fazla gezegende geçen çizgisel bölümlerden oluşuyor. Oyunda multiplayer mobu olup olmayacağına dair bir bilgi ise henüz yok. Çok oyunculu oyun hakkında bir bilgi yok. Ayrıca oyunun birkaç yıl sonra çıkacağı da gelen raporlar arasında.


IGN İngiltere editörü Wesley Yin Pole'un haberinden derlenmiştir.

Yazının Konusu

Respawn Star Wars Mandalorian Game

Respawn Entertainment