Starfield yeni DLC ortaya çıkmış olabilir: Bethesda'dan merak uyandıran telif başvurusu geldi!

Gizem büyüyor.

Starfield yeni DLC ortaya çıkmış olabilir: Bethesda'dan merak uyandıran telif başvurusu geldi!

Bethesda'nın uzay RPG macerası Starfield geçtiğimiz yıl satışa sunuldu ve önümüzdeki aylarda ilk genişleme paketi Shattered Space yayınlanacak. Geçtiğimiz Haziran ayında YouTuber MrMattyPlays ile bir görüşme yapan Todd Howard ise Shattered Space sonrasında en az bir genişleme paketi daha çıkacağını belirterek "sonrasını çoktan planladıklarını" ima eden ifadeler kullandı.

Şirketin yaptığı son tescil başvurusuysa bu 'planın' bir aşama ilerlediğini gösteriyor. Timur222 adlı kullanıcı tarafından sosyal medya platformu X'te paylaşıldığı üzere, Bethesda şirketi Starborn adlı bir tescil başvurunda bulunmuş. Peki Starborn tam olarak nedir? Makalenin devamında bu konuya parmak basıyoruz, bu nedenle bir miktar spoiler içerebilir.

Starfield hayranları, Bethesda'nın ana şirketi Zenimax tarafından ayın başında "Starborn" adıyla yapılan tescil başvurusunun, 2025 yılında çıkacağı düşünülen ikinci DLC için olduğunu düşünüyor.

Ana oyunda Starborn adlı gizemli bir grup bulunuyor. Bu grup Unity adlı bir portal üzerinden geçerek evrenler arasında seyahat etmiş. Destansı Constellation grubuyla Starborn grubunun karşılaşması için öncelikle yeteri miktarda Artefact toplamanız gerekiyor.

Bunlar şimdilik yalnızca spekülasyondan ibaret olsa da, Shattered Space sonrası için geliştirildiği söylenen bu DLC söz konusu gizemli grubun kökenlerine inebilir ve oyuncuları evrenler arası yolculuğa sürükleyebilir. Bekleyip göreceğiz.

Shattered Space genişleme paketiyse House Va'ruun odaklı ve bolca gizemin yer aldığı bir hikâye anlatacak.


Eurogamer'dan derlendi.

Yazının Konusu

Starfield

Bethesda Game Studios | 06 Eylül 2023
  • Platform
  • XboxSeries
  • PC
  • XboxOne