Accenture Greece’s Post

View organization page for Accenture Greece, graphic

47,248 followers

Αυτές οι μπάρες όντως κάνουν ΚΑΛΟ! Και σας το λέμε από προσωπική εμπειρία. Εδώ και έξι μήνες περίπου, όλοι οι συνάδελφοι στα γραφεία μας στην #Αθήνα και τη #Θεσσαλονίκη βρίσκουν καθημερινά και απολαμβάνουν τις Ενεργειακές Μπάρες Ξηρών Καρπών της School Synergy Snacks (3S). Η #3S είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων που λειτουργεί από το 2019 με όραμα την επαγγελματική αποκατάσταση και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτονόμηση νέων με νοητικές αναπηρίες και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Μάλιστα ξεκίνησε πριν μερικα χρόνια ως Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση», συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Junior Achievement Greece. Αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους, την ιστορία και το έργο της 3S και σίγουρα να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά προϊόντα της. [Περιγραφή εικόνας: Στην αριστερή πλευρά απεικονίζεται φωτογραφία με τις μπάρες της 3S και το λογότυπο της Accenture, ενώ στη δεξιά πλευρά απεικονίζεται μια αφίσα με το λογότυπο της 3S και το μήνυμα Αυτές οι μπάρες κάνουν ΚΑΛΟ]

  • No alternative text description for this image
Maria GIANNETOU

Journalist - Communications Director at Junior Achievement Greece

1mo

Τι υπέροχα νέα! Συγχαρητήρια Accenture Greece !!! Λατρεύουμε τις μπάρες School Synergy Snacks και στηρίζουμε την επιχειρηματική της δραστηριότητα! Πολλά ευχαριστώ και μπράβο και πάλι στην Accenture Greece !

George Bouloukos

Board of Directors Chairman at 3S School Synergy Snacks ΚΟΙΝΣΕΠ / Social Cooperative Enterprise for Persons with Intellectual Disabilities - Internal Auditor & Compliance Officer at Eurotrust Investment Services SA

1mo

Ευχαριστούμε πολύ Accenture Greece, για την έμπρακτη Συμπαράσταση, Συνέργεια και Αλληλεγγύη, για το ΚΟΙΝΟ Κ.ΑΛ.Ο (Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία)

Efi Chrysou

Special Education Teacher , Co-Founder at 3s School Synergy Snacks, T4 Country Ambassador

1mo

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φανταστική συνεργασία!!! Δηλώνουμε περήφανοι που οι μπάρες μας ταξιδεύουν ολοένα και περισσότερο παρέχοντας ευκαιρίες για εργασιακή και κοινωνική ένταξη στους ωφελούμενους της ΚοινΣΕπ μας..

See more comments

To view or add a comment, sign in

Explore topics