beIN MEDIA GROUP’s Post

beIN MEDIA GROUP reposted this

View organization page for Digiturk, graphic

57,480 followers

✨ beIN SPORTS ile Amatör Ruh, Profesyonel destek! ⚽️ #beINSQUAD’ı hayata geçiren beIN SPORTS, 50 amatör futbol kulübüne destek olacak. 👉 Koşullar ve başvuru için https://lnkd.in/gPZKFzSv adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • No alternative text description for this image
Burak Türker

Treasury and Corporate Finance Professional

3mo

Merhaba, Şirketinize ulaşmak ve çözüm bulmakta gerçekten zorlanınca artık bu gönderinin altına yazmak zorunda kaldım. Yenileme kayıtları için arıyorsunuz; görüntü kalitesinden memnun olmadığımı iletiyorum, aylık ilave ücret ile 4k kutu kurulumu öneriyorsunuz. Kabul ediyorum ve aylık ilave ücret talep ettiğiniz 4k kutu için yönlendireceğiniz teknik servisin ücretlli olduğunu söylüyorsunuz. Ben bir arıza talebi oluşturmuyorum, aldığım hizmet kalitesini arttırmak istiyorum ve bunun için neden teknik servise ücret ödeme zorunda olduğumu anlamıyorum. Sizler 2024 yılında standart görüntü kalitenizi üst seviyeye taşımak yerine müşterilerinizden ilave ücret talep etmeniz yetmezmiş gibi; bir de yönlendirdiğiniz teknik servis için ücret talep ediyorsunuz. beIN MEDIA GROUP ve Digiturk bu konuda makul bir çözüm üreteceğinizi umut ediyorum.

Aydin Eraslan

Business and Product Development Executive

3mo

Reklamlarla kendinizi çok sevimli gösterseniz de aslında yasal yollarla, dayatmalarla bize nasıl faturalar kestiğinizden de bahsedin lütfen. Bu gibi sebeplerden dolayı size ulaşmanın çok zor olduğunu çözüm bulmamak için elinizden gelenin fazlasını yapıp yasal yollarla ince mesajlarla tehditlerinizden de bahsedin lütfen.. Hiç hizmet almadığımız sürelerde bile bize fazladan fatura kesebilecek hakkı kendinizde bulabiliyor olmanızdan da bahsedin. Hiç umursamaz yöneticilerinizden , çözüm bulmak için güya aradığını söyleyen oysaki hiç bir çözüm bulmayan sözüm ona yetkili arkadaşlarınızdan da bahsedin. 11 yıllık müşterinizim daha hatırlamam ki bir tane derdimizi zamanında çözdünüz. Bana zorla dayattığınız 2 aylık faturanızı ödedim. Keyifle yiyebilirsiniz. Sonuç olarak 11 yıldır "MECBUREN" sizinle çalışmaktan pişmanlık duydum. Lütfen bir an önce fesih işlemlerimi gerçekleştiriniz. Teşekkürler. beIN MEDIA GROUP Digiturk

??

  • No alternative text description for this image
Like
Reply

10 gündür bir kutuyu teslim edemediniz #işbilen elektronik diye bir servisiniz var adamlar daha telefon kullanmayı bilmiyorlar. Çağrı merkeziniz cevap vermiyor iptal edeceğim muhatap bulamıyorum.

Like
Reply

Digiturk beIN MEDIA GROUP Digiturk beIN SPORTS Yousef Al-Obaidly Serdar GÜRGEN Değerli yetkili Merhaba, 13 yıllık Digiturk müşterisiyim. Digiturk müşteri temsilcileriniz ve müşteri hizmetleriniz ne yazık ki son 20 gün içerisinde beni defalarca rezil ederek beni defalarca mağdur ederek üyeliğimi sonlandırmama sebep olmuştur. Birçok kez yetkili ile görüşmek istememe rağmen gerçek bilgili profesyonel olan bir yetkili ile görüşemeyerek magdur olmama sebep olunmuştur. 13 yıllık üyeliğimi iptal etmek üzereyim. Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla ------------------------ Dear officer, Hello, i have been a Digital customer for 13 years. Unfortunately, your Digiturk customer representatives and customer service have humiliated me many times in the last 20 days, victimizing me many times, causing me to terminate my membership. Although I have wanted to meet with an official many times, I have been caused to become frustrated by not being able to meet with an official who is a real knowledgeable professional. I'm about to cancel my 13-year membership. I'm asking for your help. Kind regards

Like
Reply
See more comments

To view or add a comment, sign in

Explore topics