de Bijenkorf’s Post

de Bijenkorf reposted this

View profile for Willem Regeer, graphic

General Manager de Bijenkorf Amsterdam

Sinds ik als tiener begon te werken in de retail, als medewerker in een kleine patisserie en later als verkoper in een kledingzaak, heb ik een diepe liefde ontwikkeld voor het werk in een winkel. De persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt, van een verlegen persoon naar iemand die zelfverzekerd en outgoing is, is een belangrijk onderdeel van mijn verhaal. De voldoening die ik haal uit het oprecht kunnen helpen van klanten, direct en indirect, het ontdekken en begeleiden van talent, en de dankbaarheid die dit oplevert, hoe vluchtig soms ook, zorgen ervoor dat ik mijn werk iedere dag met veel plezier doe. Persoonlijke groei en kansen om je te ontwikkelen, gezien en professioneel ondersteund worden, zijn redenen waarom ik met veel plezier bij de Bijenkorf werk. De specifieke kenmerken van het werken op de meest iconische plek van het land, midden in het centrum van Amsterdam, zoals de ruime openingstijden, de oneindige stroom bezoekers aan de stad, en het feit dat geen dag saai is, zorgen ervoor dat we als team dicht bij elkaar staan, iedere dag hechter worden, en een familiegevoel kennen waardoor we altijd voor elkaar klaarstaan. Ben jij ook iemand die energie haalt uit de dynamiek van de dag, klanten en collega’s graag blij maakt, en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Voor ons team bij de Bijenkorf Amsterdam zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Eén vacature die ik graag speciaal wil uitlichten is die van Teamleider Sales. In de rol van Teamleider komen veel van de aspecten samen die het werk in de winkel zo leuk maken. Het is een rol die je, net als veel collega’s, vele jaren met plezier kunt vervullen, maar ook een rol die je een mooie springplank biedt voor de volgende stap in je carrière. Onze vacatures, waaronder die van Teamleider Sales, staan op https://lnkd.in/et7hjHMC. Je kunt gemakkelijk en snel via de site reageren. Ik waardeer het ook als je me persoonlijk een bericht stuurt.

Werken in Amsterdam

Werken in Amsterdam

werkenbijdebijenkorf.nl

Stevin Koekkoek

Directeur van Clean2u - Schoonmaakbedrijf - Vloeronderhoud - Glas en Gevelreiniging | Netwerker

2mo

Leuk om je persoonlijke verhaal te lezen Willem🙏

Paula Bogasiu

Master Instructor/ Fitness Supervisor / Worked at Aspire Academy - Qatar 🇶🇦- Aspire ACTIVE

2w

Fantastische persoonlijk verhaal !

Like
Reply

Wat een prachtig verhaal Willem, heb altijd fijn met je samengewerkt! Heel veel succes de komende jaren in die mooie Bijenkorf!! 🤩

Like
Reply

Hoi Willem, je bent een topper, goed dat ik weet dat je nu in Amsterdam Bijenkorf werkt. Kom ik een keertje spontaan op de koffie!

Wat een geweldige verhaal Willem…ik mis je nog steeds in Eindhoven

Hi Willem, ik word er helemaal enthousiast van!

See more comments

To view or add a comment, sign in

Explore topics