File information

Last updated

Original upload

Created by

hikkachu

Uploaded by

hikkachenko

Virus scan

Safe to use

Tags for this mod

About this mod

Українська локалізація FallUI, FIS та MCM.

Requirements
Permissions and credits
Перекладені включаючи налаштування: FallUI, Map, Confirm Boxes, HUD, Icon Library, Sleep and Wait, Workbench, FIS та MCM.

FIS
В локалізації FIS підтримуються автотеги для цієї локалізації і англійської. Також опціонально можна обрати варіант з підтримкою швидкого луту, тобто під брухтом при наведенні буде показуватись його складові. Перекладені підписи під бронею і зброєю які з’являються при їх модифікації. Також окремо протеговані унікальна зброя і броня.

Встановлення
Встановлювати можна в будь якій послідовності, але після FallUI. Перевірено лише на англійській версії.

Можливі проблеми
По ідеї не має бути жодних проблем ні з якими модами. Я використовував стандартні теги і залишив записи для автотегу англійською, тому якщо умовний Damn Apocalypse який змінює властивості ліків і їжі перекладе все назад на англійську, автотег має підставити тег як це робить оригінальний FIS. В esp-файлі не перейменовано жодного предмету окрім брухту, а з ним інші моди не мають конфліктувати, бо зазвичай додають його, а не змінюють. Теги для унікальної зброї і підписи злетять якщо якийсь мод торкається цих записів, але тоді злетить і локалізація для них.

Якщо знайдете щось куди не підставляється зброя, обов’язково пишіть, буду виправляти. Записів дуже багато, тому помилки обов’язково є.

Вдалої гри і бережіть себе.
  翻译: