File information

Last updated

Original upload

Created by

Skolopendra

Uploaded by

skolopendra1

Virus scan

Safe to use

About this mod

Мод Commonwealth Underground and Forgotten / Забуті підземелля Співдружності - додає у гру 2 десятки нових локацій. Кожна з цих локацій, має свою історію. Окрім того, в підземеллях і досі лежить багато цікавого.

Requirements
Permissions and credits
Donations
За тіі дві години, поки тривала ядерна війна, місто повне людей, перетворилося на радіоактивний цвинтар.
Більшість будівель було зруйновано, тунелі метро частково обвалилися, держава як така, загинула разом з багатьма своїми громадянами. Але на поверхні та під землею - все ще лишились люди...
  
Ті, кому не пощастило загинути від ядерного вибуху, стали свідками агонії старого світу. Намагаючись уникнути опромінення, ці люди ховалися під землею на станціях метро та в бомбосховищах. Але швидкоплинна ядерна війна, має довготривалі наслідки. Більшість з тих, хто пережив перший удар, помирали повільно і болісно, марно очікуючи на допомогу, яка так ніколи і не прийшла.


І нині, через 200 років після кінця світу, блукаючи Співдружністю, ще можна знайти місця, де ховалися ті хто пережив судний день.
Місця, де останньою помирала надія. 

Мод додає два десятки внутрішніх локацій у гру.
Зазвичай, це підвали та бомбосховища. Тобто, наявність цього мода ніяким чином не впливає на ландшафт (не зачіпаються превіси та прекомби і вся ця мачмала)
Окрім скелетів мешканців цих імпровізованих сховищ, та різноманітних речей, які тепер вже цим мешканцям не потрібні, в подібних місцях можна зустріти різноманітних монстрів чи навіть бандитів.

Про всяк випадок: україномовна локалізація усієї гри Фолаут 4 лежить тут

Діскорд сервер технічної підтримки - ось він: F4-UA

Як хочете подякувати за роботу - тоді тисніть тиць
  翻译: