File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Замінює доісторичні ванільні мортири 155-мм Гаубицями M1 середньої артилерії. Також поставляється з артилерійськими снарядами та військовим меморіалом.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod 155mm Howitzer M1.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



Ванільні мортири, м'яко кажучи, не підходить до артилерії, тому автор замінив їх на 155-мм Гаубиці M1 часів Другої світової війни. Це середня артилерійська установка, яка використовувалася під час Другої світової війни та у В’єтнамі й досі використовується низкою країн. Це може навіть вписатися в історію, оскільки хронологія розходиться після Другої світової війни.

Спочатку гаубиця випускалася під позначенням 155-мм Гаубиця M1, в 60-х роках назва була змінена на 155-мм Гаубиця M114. Гармата в цій моделі знаходиться на лафеті М1А1. Ви можете отримати більше інформації з технічної інструкції.




Зауважте, що наступне відео є дещо застарілим у тому сенсі, що воно було зроблене до того, як анімація почала працювати. Це єдина різниця, все інше те саме. 





Подробиці
Меші та текстури гаубиці, снарядів і піддону створені з нуля в Blender і Substance Painter 2.

1. Гаубиця знаходиться у вогневій позиції з відкритим відстежувачем, стріляючим домкратом на місці, а частина щита опущена, щоб можна було використовувати телескоп.
 
  • Текстури і 2K та 4K.

  • Має просту, але приголомшливу анімацію стрільби, коли ствол відкочується, від Ethreon. Велика подяка deadbeeftffn за допомогу в реалізації. 

  • Зверніть увагу: щоб анімація працювала з Angry Artillery, вам потрібно буде відредагувати скрипт. Автор написав для цього невеликий посібник у розділі "Статті".  

2. Один 155-мм снаряд і палета з шести снарядів. 

  • Текстуру одного 155-міліметрового снаряда можна замінити, щоб на ній було написано інше маркування або надпис - заміна текстури знаходиться в додаткових файлах. 

  • Палети можна з’єднувати/стикувати. 

  • Фактичні снаряди, які вилітають із артилерійської частини та падають під час артилерійського удару, змінено на модель 155-мм снаряда.

  • Текстури в 2K як для снарядів, так і для палети.

3. Військовий меморіал із гаубицею та майорячим прапором, який можна розмістити будь-де.

  • На основі цього меморіалу з реального життя. Активація покаже лінію, написану на камені.

Всі предмети, крім прапора, можна занурити в землю. 


Нове в 2.0
 
  • Анімація пострілів.
  • 28 липня - Перероблено більшість текстур і додано кілька нових.


Сумісність

Ніщо не повинно конфліктувати з цім модом.


Розвиток

Автор сподівається зробити інши фарбування/камуфляжи для гаубиці та більше позначок для снарядів. Не соромтеся залишати пропозиції.


Дозволи

За жодних обставин цей мод не можна редагувати та повторно завантажувати на Nexus чи будь-який інший сайт.


Використані інструменти та подяки


A big thanks goes to Ethreon for adding the collisions and providing the animation. 

A big thanks also goes to deadbeeftffn and TrickyVein for helping me in trying to figure out the animation problem and ElPolloAzul for helping with scripting. 

Bethesda Game Studios and the Creation Kit, BlenderSubstance Painter 2GimpDDS plugin for Gimp 2.8 by Alexandre Prokoudine, NifSkopeBodyslide and Outfit Studio by Ousnius and Caliente, Bethesda Archive Extractor by jonwd7, and Material Editor by ousnius.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!
  翻译: