File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Додає в Fallout 4 динамічно зростаючи зараження диких в стилі State of Decay 2. Також містить події Орди в стилі State of Decay 2, Роздутих та Мертвячки Диких.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Flashy(Joer) - Feral Infestations.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці


Що це за вуду?

Додає у Fallout 4 зараження у стилі State of Decay 2, які з часом зростають, якщо їх не виявити, де кожне поступове зростання є трохи сильнішим, ніж попередній рівень. Існує три рівні зараження, як і в State of Decay 2. Однак через обмеження цей мод відстежуватиме лише до шести активних заражень одночасно.

Як це все працює?

Щоб почати, просто створіть в хімлабораторії голозапис налаштувань. Мод запускається в вимкненому стані, тому вам потрібно буде використовувати голозапис, щоб увімкнути його та налаштувати основні параметри мода. Для тих, хто використовує MCM меню, мод постачається з меню MCM, яке можна використовувати замість голозаписа, хоча ви не зобов’язані його використовувати (і ви не зобов’язані використовувати MCM меню).

Рівень складності на голозаписіі повідомляє, наскільки великі зараження та яку відносну силу мають Дикі. Чим вище складність, тим більше буде Диких і вони будуть сильнішими.

Щоб очистити зараження, необхідно знищити всіх Диких у цільовому місці, щоб зараження не продовжувало рости. Місії на зараження відображаються як РІЗНІ завдання і не захаращують ваш головний журнал завдань.

Після того, як кожне зараження буде очищено, це дозволяє проводити подальші зараження, дозволяючи моду діяти доти, поки ви граєте своїм персонажем.

Нездатність очистити зараження призведе до того, що повністю сформоване зараження 3-го рівня залишить своє поточне лігво та попрямує до найближчого поселення гравця у пошуках їжі, що, звісно, робить зараження з мода справжнім ігровим гачком. Найкраще працює, коли у вас увімкнено мод смертних поселенців, тому якщо НЕ очищатимете зараження - це вам буде коштувати.

Зараження випадково виникають під час подорожі світовим простором Співдружності; вони ніколи не спрацюють у Far Harbor чи Nuka World.


Коротка демонстрація механізмів зараження в дії.


Чи працюватиме це з модом 'x' zombe/feral overhaul?

Будь то Zombie Walkers чи Feral Ghoul Expansion Project чи інші подібні до них, цей мод не змінює записи у Диких гулів. Отже, що б ці та інші моди не робили з дикими, це безперешкодно перетворюється на цей мод. Усе, що робить цей мод, - це розміщує записи акторів у різних місцях гри.

Чи можете ви пояснити "Мертвячку Диких" у цьому моді?

Коли Мертвячка Диких активована, гравець, компаньйони, послідовники та поселенці можуть заразитися Мертвячкою від удару Диких або стоячи надто близько до вибухаючого Роздутого. Вилікуватися можна самостійно за допомогою антибіотиків або звернувшись до лікаря. Після зараження гравець матиме 15 хвилин реального часу, щоб знайти ліки, інакше гра вб’є гравця та перезапуститься. Мод буде нагадувати вам щохвилини, відраховуючи, скільки часу у вас залишилося, до виліковування або смерті.

Компаньйони, послідовники і поселенці також отримують 15-хвилинний пільговий період. Щойно їхній час закінчиться, вони помруть (якщо у конфігурації для цього мода увімкнені дружні смерті). Коли компаньйон, послідовник чи поселенець заражені, ви можете підійти до них, щоб побачити підказку про додаткові дії (показується поруч із РОЗМОВОЮ), де ви можете ввести їм деякі з ваших антибіотиків, щоб скинути їхній рівень зараження до 0. Як зауваження, Маячка Диких вражає лише людей. Заражені друзі, які згодом помруть, світитимуться червоним кольором, щоб вказати на серйозність їхнього зараження.

Очевидно, що цей режим є свого роду хардкорним. Він не дозволяє розрізняти поселенців і компаньйонів, тож ви, ймовірно, не захочете використовувати цей режим, якщо ви один із тих людей, які плачуть, якщо ваш компаньйон помирає від Мертвячки.

Щоб використовувати режим Мертвяки Диких, вам потрібно встановити F4SE (обов’язково), і ви повинні грати в режимі Виживання АБО використовувати Advanced Needs 76. Це єдині два способи отримання антибіотиків, необхідних для лікування Мертвячки.

У MCM меню та в голозаписі є можливість для гравця перевірити власний рівень зараження - пам’ятайте, що якщо менше 100%, у вас ще немає Мертвяки Диких, тож у вас є багато часу, щоб звернутися до лікаря чи прийняти антибіотик, щоб скинути рівень інфекції до 0.

За кожен удар, який ви отримуєте від Дикого, ви накопичуєте 1,5% інфекції. Роздутий, який вибухне на вас, дасть ще від 10% до 20%, залежно від вашої близькості та нього, як довго ви стоїте в отруйній хмарі. Протигази та костюми захисту зведуть нанівець накопичення від хмар.

Це сумісно з Fallout 4 VR?

З коробки? Ні. Однак, якщо ви візьмете файл ESP мода в xEdit і зміните його заголовок з версії 1.000 на версію 0.95, він працюватиме. Для найкращої сумісності після того, як ви отримаєте мод у грі, використовуйте голозапис для налаштування керування. Незважаючи на те, що він не такий детальний, як MCM меню, з точки зору повзунків у відсотках, тисячі користувачів xbox без нарікань користуються голозаписом.

Чи можу я використовувати протигаз модифікації 'x' для захисту від газових атак Роздутих?

Ви можете використовувати будь-який протигаз або костюм захисту, який містить ключове слово "AnimHelmetCoversMouth" у своїй формі ARMOR. Якщо в ньому немає цього ключового слова, просто скористайтеся xEdit, щоб додати його до форми Armor, і він буде зареєстрований як захист від газу Роздутих. Якщо ваш протигаз вже працює з Advanced Needs 76, то він буде працювати тут ідеально.

Технічні примітки:

Цей мод не вимагає жодних зовнішніх модів або DLC. Він ДУЖЕ легкий, покладається на невеликі скрипти "слухачі", щоб знати, коли зараження очищено, але здебільшого покладається на вузли Story Manager для керування початковим зараженням і подальшим зростанням кожного з них. У цьому моді НЕМАЄ постійно запущених скриптів, і, що найважливіше, цей мод здебільшого працює без будь-яких таймерів, за винятком випадків, коли ви спостерігаєте, як ви усуваєте зараження у своїй грі, або коли ви чекаєте, поки ви захистите поселення (а якщо цього не зробите, таймер покінчить із зараженням і завдасть шкоди вашому поселенню).

Цей мод змінює розташування деяких внутрішніх локацій, щоб додати більше зон для зараження. Це не спричинить проблем із попередніми об’єднаннями чи попередніми версіями, оскільки немає ні переміщень наявних активів, ні видалень. Тим не менш, варто знати заздалегідь, що можуть виникати конфлікти розташування локації з іншими модами, які вам потрібно буде вирішити за допомогою виправлення самостійно, якщо ви його знайдете. Змінені:

  • Кафе в Кембриджі
  • Лексінгтонська пральня
  • Хатина Горські
  • Церква Юніонс-Хоуп
  • Занедбаний будинок
  • Боксерський зал
  • Станція "Валенті"
  • Мед-Тек Рісерч
  • Книжковий магазин "Олд-Корнер"
  • Банк Співдружності

Якщо є локації, які ви не бажаєте щоб були частиною системи зараження, ви можете змінити список форм у моді за допомогою xEdit, щоб видалити певні записи про локації. Цей список форм має назву Flashy_List_InfestationList. Зауважте, що ви не можете додавати нові локації до цього списку - локації потрібно правильно налаштувати за допомогою редактора локацій у CK, щоб працювати з системою розповсюдження зараження мода.


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!
  翻译: