File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Додає жахливу кількість нових архетипів до фракції Диких гулів, що робить їх набагато складнішими, але веселішими у боротьбі.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod FGEP - Feral Ghouls Expansion Pack - The Definitive Edition
Оригінал мода дивіться на цій сторінці





Додає кілька нових істот, щоб розбавити диких гулів, на відміну від випадкових тільки роздутих або гангренозних, яких ви бачите під час проходження на високих рівнях. Від унікальних форм просто м'яса до істот із абсолютно новими здібностями, це обов’язково сподобається майже кожному типу гри. Нові звуки, моделі та текстури використовувалися, щоб надати їм максимально унікальної ідентичності. На відміну від того, щоб розглядати їх як "Диких гулів", автор хотів би, щоб ви відтепер дивилися на цю фракцію як на "Диких", оскільки тепер її населяють більше, ніж просто безмозкі зомбі. Якщо ви коли-небудь грали в Left 4 Dead, Back 4 Blood і особливо в 7 Days To Die, це той геймплей, який автор мав на увазі.

Всі сумісні з VATS.

Відео-огляд (подяка TheBeanbagGamer за запис цих чудових кадрів):









Коли у звичайних диких гулів відбувалася дегенерація, їхні мізки згнили до крайньої агресії та голоду. Однак у поєднанні з різними рівнями радіації, яким піддавався господар, і фізичними характеристиками самих господарів, у процесі дикої гуліфікації спостерігалися різні варіації та перестановки. Деякі, наприклад, зазнали такої кількості радіації, що почали виділяти її у вигляді мерзенного смороду, дивом, що вони все ще живі. Інші господарі, які були більші за звичайну людину, мутували таким чином, щоб забезпечити їм роль хижака, ставши набагато більшими за середнього дикого. Решта вже історія.


Також додає нове випадання зі всіх звірів, "Жовч дикого", яку можна використовувати для створення однієї нової зброї (наразі її буде розширено в майбутньому). Крім цього, автор рекомендує грати в плохиша, оскільки це спосіб, яким атор особисто вважає найкращим дізнатися про неї.

Якщо вам справді потрібна додаткова інформація, нижче повний опис про нових істот.

Постарайся не померти надто швидко!


Spoiler:  
Show



Назва: Дикий шаркатель
Тип: Звичайний
Додано в: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 9/10

Істоти, які застрягли в підвішеному стані між тим, щоб стати справді дикими чи залишитися дещо людьми, як гулі. Повільні, але численні та витривалі. Їм також подобається фізика зачіски та безліч варіацій одягу, тому на створення їм знадобилося 3 життя. Спеціальний броньований варіант почне з’являтися на 35 рівні.


Назва: Дикий-підривник
Тип: Особливий
Додано в: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 10/10

Огидні створіння, які у своєму жалюгідному житті переслідують одну мету: померти. Після смерті з них почне витікати жовч, і все це накопичення призведе до її сильного вибуху. Якщо їх знайти в орді, вони чудово заощадять боєприпаси.

Поглиблене пояснення механіки: коли ви вбиваєте одного з цих хлопців вогнепальною зброєю, вони вибухнуть, лише якщо завершальний постріл був завданий їм у живіт. Інакше вони не спровокують вибух жовчі. Однак їхні трупи залишаться небезпечними. Теоретично можна створити мінне поле з трупів Дикий-підривник. Кращу концепцію того, що я кажу.


Назва: Дикий-плевун
Тип: Далекий бою
Додано в: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 3/10

Істоти, які накопичили в легенях достатньо жовчі, щоб виплюнути її на ворогів. Вони дуже слабкі зблизька і, як правило, можуть бути легко відправлені. Особливий і складніший варіант з’явиться на вищих рівнях (30).



Name: Дикий-сікач
Enemy Type: Звичайний
Added in: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 6/10

Вкриті плямами, вони мають найжахливіший вигляд із своєї мутації, але їм також не бракує розуму. Насправді можна побачити, як вони володіють зброєю ближнього бою та одягнені в людські обладунки, на що звичайним диким не вистачає розуму. Вони спричиняють сильне приголомшення та незначну кровотечу, щоб вам було легше нагодуватися до решти Ордою.



Name: Дикий-гнилизна
Enemy Type: Особливий
Added in: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 10/10

Ці істоти відрізняються від решти Орди своєю схильністю до смердючого запаху. Дуже погано. Після вступу в бій вони почнуть випромінювати радіоактивний сморід, від якого більшість істот зрештою також загинуть, включаючи вас, якщо ви погано екіпіровані. Можна побачити, як вони розмахують протигазами на їхніх обличчях.




Name: Дикий-повзун
Enemy Type: Звичайний
Added in: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 3/10

Дикі, які вирішили, що полювання на чотирилапих найкраще для швидкості та мобільності під час переслідування здобичі. Це робить їх слизькими виродками в бою, але в іншому випадку з ними справляються звичайними засобами. Спеціальний варіант невидимого мисливця почне з’являтися на вищих рівнях (35).




Name: Дикий-танк
Enemy Type: Важкий
Added in: V1.0
Рівень "Біля в дупі": 4/10

Здичавілий, що походить від людини з високою мускулатурою, але сліпий. Не обманюйте себе. Це найнебезпечніші з усіх варіацій диких на даний момент, і вони можуть легко вбити команди добре оснащеного ополчення.


Name: Дикий-шаркатель (жіноча версія)
Enemy Type: Звичайний
Added in: V1.4
Рівень "Біля в дупі": 4/10

Просто протилежна стать.


Name: Дикий-звір
Enemy Type: Важкий
Added in: V1.4
Рівень "Біля в дупі": 8/10

Вони можуть виглядати як манекени з м’язів і мозку, але вони є силою, з якою потрібно рахуватися. Вони мають високу оборонну та наступальну статистику, а їхніх кулаків достатньо, щоб завдати великих каліцтв істотам, меншим за нього самого. Вони також досить швидкі, але від їх ударів легко ухилитися.


Name: Дикий-шахтар
Enemy Type: Звичайний
Added in: V1.6
Рівень "Біля в дупі": 9/10

Нехай вас не приваблює світло вночі, оскільки ви можете знайти цих диких, які блукають групою в очікуванні
тих, хто стає жертвою їхніх ліхтарів. Досить простий архетип із невеликим шансом викинути рідкісні компоненти після смерті.



Назва: Хворий дикий гуль
Тип: Особливий
Додано в: V1.6
Рівень "Біля в дупі": 10/10

Ці дикі були заражені слизистим паразитом, що дає їм підвищену стійкість, бо
це вже ходячий труп. Будьте обережні, вбиваючи одного, оскільки паразит може знайти вас як наступну відповідну ціль. 

DLC Nuka World тепер є обов’язковою умовою.




Використовуйте менеджер модів для встановлення, оскільки в комплекті установник з варіантами того, як Дикі вводяться в списки гри .

Потребує Far Harbor !!!

Сумісність

Сумісний майже з усім, якщо використовується версія зі скриптом(квестом), вона також сумісна з Oynlen's More Feral Ghouls. Повністю сумісний із ретекстурами Диких, але автор не рекомендує ретекстурування та звукові модифікації, оскільки в моді вже мають власний набір.

Також сумісний із наведеним нижче:

- Zombie Walkers and More Feral Ghouls. Користувачі повідомляють про найкращі результати, коли плагін мода розміщується нижче вищезгаданого.

- FROST (патч , kudos to RedMetalShield)

- D.E.C.A.Y (Патч в комплекті)

- Whispering Hills та / або GRIM

- Unique NPCs

- Будь-який інший ретекстур, звуковий мод...

- Також повністю сумісний із серією модів FallEvil.


Рекомендовані моди

Feral Nights

Endless Warfare

Worldwide Ghouls




Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!
  翻译: