File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Квестовий мод розміром із DLC. Повністю озвучуванні діалоги, нова зброя, монстри, численні кінцівки, нові компаньйони та багато іншого!

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Maxwell's World
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



Розташований лише за кілька миль від Бостона, Світ Максвелла колись був місцем розваг та радості. Найбільший парк розваг у країні, містер Максвелл присвятив свої статки та життя тому, щоб зробити час кожного у Світі Максвелла якомога щасливішим і незабутнім. Потім впали бомби, і все пішло до лайна.
Зараз парк відкритий, оповитий легендами та небезпекою. Тисяча міфів розповідають, що Максвелл сховав скарби глибоко в центрі керування парком і вони чекають, щоб їх знайшли мешканці Пусток.
На жаль, ще тисяча міфів говорить про те, що зі світом Максвелла щось трапилося. Вони розповідають історії про скелети в парку, які нападають на все, що їм трапляється на очі, про роботів, які знаходять вас і насильно годують хот-догами, про атракціони, які оживають і пожирають тих, хто всередині. Деякі кажуть, що Максвелл продав свою душу, щоб зберегти парк, і навіть апокаліпсис не зупинив це.
Усім відомо лише те, що той, хто увійде у світ Максвелла, ніколи не покине його. Бо парк не просто відкритий. Він живий...






Світ Максвелла - квестовий мод жахів для Fallout 4, який знаходить та кидає вас в пастку в заплутаному парку розваг, відомому як "Світ Максвелла". Об’єднавшись із групою тих, хто вижив, гравець веде останню експедицію через парк, намагаючись з’ясувати, що сталося з парком і як втекти.
Світ Максвелла використовує кілька шляхів і керування ресурсами! Парк є злом і хоче поглинути вашу душу, і з радістю дасть вам прокляті ресурси, щоб досягти своєї мети. Обережно поводьтеся з тим, що ви взяли з собою, або зробіть рішучий крок і використовуйте зіпсовану(прокляту) зброю та допомогу, яку надає вам Максвелл! Аспекти квесту також змінюються залежно від ваших діалогів. Прийміть сторону своїх товаришів, дізнайтеся їхні історії, розкрийте таємниці та спостерігайте, як кінець парку змінюється відповідно до вашої точки зору та вчинків!


ОСОБЛИВОСТІ
-Квест із семи частин про виживання та страх із більш ніж чотирма різними закінченнями, які змінюються залежно від ваших виборів під час основного квесту.
-Цілий новий світовий простір, Світ Максвелла, з більш ніж п’ятьма абсолютно різними секторами, прихованими деталями та багато-багато іншого.
-Три нових компаньйона, повністю озвучені, з їхніми бойовими стилями та міні-квестами.
-Абсолютно нові елементи ігрового процесу! 
  • У Світі Максвелла речі, які ви знайдете, зіпсовані і можуть впливати як на ворогів, так і на квест. Споживайте їх, якщо наважитеся, або зосередьтеся на використанні маленьких дорогоцінних непроклятих ресурсів, які ви принесли з собою! 
  • Анімовані боси атракціонів! Злі машинки та американські гірки хочуть убити вас! Ці джаггернаути розкидані по всьому парку і можуть ожити будь-коли! Деякі кажуть, що в парку є зброя, яка може впоратися з ними, але ви ризикуєте втратити свою душу під впливом Максвелла!
  • Присутність. Таємнича сутність, яка мандрує парком, оживляючи атракціони та змушуючи машини виходити з ладу. Перенаправляйте електроенергію в різні частини парку, щоб відтягнути її, або ризикуйте її гнівом заради комфорту, який приносить вам електрика!
  • Міні-ігри! Тири, бої роботів тощо.
-Нові вороги. Зіткніться з божевільними аніматроніками, живими атракціонами, огидними талісманами та жахливими Гуляками(гості парку, до вас, чиї душі були поглинені, тепер назавжди прокляті блукати парком великими арміями).
-Нова зброя! Від Зброї феєрверків, променевих карабінів, молотків до тріумфального повернення важких інсенераторів з Fallout 3.
-Нове клоунське фарбування для силової броні.



ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ГРА
Переконайтеся, що ваша гра має можливість завантажувати файли модів. Якщо це ще не так, у вашому файлі Fallout4.ini, необхідно додати рядок bInvalidateOlderFiles=1 у секції [Archive].
При першому запуску гри ви отримаєте радіопередачу і квест почнеться. Звідти все стане зрозумілим. (Конфлікти модів можуть перешкоджати роботі радіо, якщо це станеться, альтернативним методом запуску є прочитання записки поза Старим бункером).
Компаньйони НЕ БУДУТЬ працювати з модом. Їх буде видалено, а натомість ви отримаєте трьох нових блискучих компаньйонів.



FAQ

Які там вимоги?
Рекомендований мінімальний рівень 30.
З точки зору апаратного забезпечення, Світ Максвелла дуже деталізований, і можна очікувати, що гравець буде битися з дуже великими групами ворогів. Рекомендується хороший комп’ютер, інакше ви зіткнетеся з уповільненням і великою кількістю лагів.


Для максимальної стабільності ми наполегливо рекомендуємо використовувати Buffout 4The Unofficial Fallout 4 Patch, а також Previsibines Repair Pack, хоча вони не обов'язкові.


Чи будуть компаньйони працювати з модом?
Компаньйони будуть вигнані на початку мода, тож не хвилюйтесь. Однак гравець матиме трьох компаньйонів у самому моді.

Чи дружній цей мод до лору гри?
Хоча ми намагалися вписати його в ігровий світ, але лор відійшов на другий план, а не розваги та скелети на перший.

Чи є конфлікти з існуючими модами?
Світ Максвелла здебільшого замкнутий у своєму маленькому мікрокосмі. З огляду на це, кілька локацій у світовому просторі (зокрема, склад у Натік-Бенкс на схід від центра постачання поліції Бостона та дві локації на північному та західному кордоні. Має бути обмежена кількість конфліктів.
Цей мод інтегрує феєрверкову зброю від Niero (яка спочатку була створена для мода), але включає додаткові моди та ефекти, які спочатку не були представлені в цьому моді..


Світ Максвелла конфліктує з XDI, використовуйте патч - в додаткових файлах(Miscellaneous).

Sector Five: Rise and Fall конфліктує через використання однієї радіочастоти. Натомість ви можете запустити Світ Максвелла, взаємодіючі з запискою поза покинутим бункером, замість того, щоб запускати його за допомогою радіо.

Galac-Tac Retribution розміщує будівлю на тому ж місці, що й бункер Гейла, і блокує вхід.

Несумісний із налаштуваннями Amazing Follower Tweaks, мод розрахований на те, що у вас буде лише один компаньйон одночасно.

ПОДЯКИ
Niero, for modeling the fireworks cannon, mallet, heavy incinerator, and raygun. 
Kos, for modeling the rides and most other resources
Buffscale, for rigging the rides and a few additional clothing resources
Additional resources: VISabertoothVI and TehDave, m150 and Jets 
Voice Acting: Andrew Dickson (voice of Stoat), Squeakmooch (voice of Gale), Adoxographist (voice of Jenna), Nick Neverodd (voice of Wallace), skinnytechboy (voice of Mister Maxwell), McKenzie Wilson (voice of Andrea)
Special thanks to: All the testers, especially Cidermuffin.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!
  翻译: