0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

BokuHaru

Uploaded by

BokuHaru

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переклад на українську мову.

Requirements
Permissions and credits
Опис оригінальної модифікації:

Натхненний іграми Frostpunk, The Division, і такими модами як Frostfall,
Мод Nuclear Winter стикає Єдиного, хто вижив із жорстоким холодом зими. Він має морозну естетику, таку як шейдери снігу, і видиме дихання для занурення, вам доведеться боротися за те, щоб зігрітися в товстому одязі і шукати джерела тепла або стати жертвою виснажливих захворювань та арктичних умов.

- Внутрішня температура: це внутрішня температура персонажа. Внутрішня температура гравця диктує тяжкість недуг, які виникають з часом і, якщо вона досить низька, призводять до смерті.
 
 - Вогкість: Вогкість - це показник того, наскільки промок ваш персонаж. Стояння у воді, перехід вбрід, плавання чи потовиділення збільшують цей показник.

 - Температура навколишнього середовища/Швидкість вітру: негативно впливає на вашу внутрішню температуру і стає більш інтенсивним залежно від погоди.

- Джерела тепла: Джерелами тепла є будь-які об'єкти, що виділяють значну кількість тепла. Зазвичай це стосується джерел вогню. Мод Campsite від Fadingsignal також має патч сумісності і деякі кастомні функції, щоб ви могли створювати джерела тепла на ходу.

- Теплоізоляція: це здатність вашої броні підтримувати тепло. Ізоляція знаходиться в діапазоні від 0 до 45 (Базова витривалість), 45 означає повну теплоізоляцію, 0 - повну незахищеність. Теплоізоляційна здатність одягу та броні залежить від матеріалу, товщини та покриття виробу.
Щоб побачити значення вашої теплоізоляції, є допоміжний предмет, який автоматично додається до вашого інвентару при ініціалізації мода. Так само ви можете призначити гарячу клавішу в меню MCM.

Якщо броня зі сторонніх модифікацій ще не підтримується, ви можете самостійно додати підтримку, використовуючи навчальний посібник у розділі додаткових завантажень АБО використовувати опцію меню MCM для зміни броні. Ця опція дозволить вам вручну змінити значення теплоізоляції броні.

- Витратні/Корисні предмети: Є кілька предметів, які можуть забезпечити тимчасовий захист від холоду. Їхнє використання допоможе підвищити вашу внутрішню температуру або виконає корисну функцію.

- Їжа/Напої: Приготовлена ​​їжа забезпечить тимчасовий ефект підвищення температури, який додасться до швидкості зміни вашої внутрішньої температури.
                   +1.167 °C протягом 5 хвилин
- Алкоголь: Споживання алкоголю забезпечує короткий, але потужний ефект підвищення внутрішньої температури, що супроводжується зниженням теплоізоляції.
                   +1.75 ° С протягом 3 хвилин
- Грілки для рук: Ці пакети створюють екзотермічну реакцію, яка забезпечує потужний нагрівальний ефект протягом тривалого часу.
                   +5.0°C протягом 15 хвилин
- Ковдра: Хоча ковдри марні під час подорожей, вони забезпечують додатковий обігрів під час сну.
                   +0.67°C за кожну годину сну
- Вода: H2O не забезпечує будь-яких переваг для вашої внутрішньої температури, але з часом замерзне, якщо температура нижче нуля.

- Нездужання: нездужання є результатом переохолодження протягом тривалого періоду часу. Тяжкість нездужання визначається стадією переохолодження, яку ви відчуваєте.
________________________________________________________________________________

Вимоги: F4SE, MCM, HUD Framework та стандартні зміни fallout4custom.ini

Пряме завантаження включає приємний процес установки.

Завантаження вручну:
Вийміть папку та помістіть папку Core у папку Data Fallout 4.
Потім з копії Data, що виймається, скопіюйте та вставте будь-які додаткові плагіни, які ви хочете, у папку Data Fallout 4. (деякі включають скрипти та/або файли). Папка Interface/TemperatureWidget містить ряд папок віджетів температури, які відповідають вирівнюванню віджета. Виберіть бажане вирівнювання та вийміть файл TemperatureWidget.swf у папку Fallout 4/Data/interface.
________________________________________________________________________________
Рекомендації:
Natural and Atmospheric Commonwealth от l00ping
Fallout 4 Seasons - Grass - Trees - Plants - Snow от frogprincessQ4
Campsite - Simple Wasteland Camping от fadingsignal
Vivid Weathers от Mangaclub
________________________________________________________________________________
Примітка:
Модифікація доволі велика, через що можуть бути помилки при перекладі.
  翻译: