0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Negatrm

Uploaded by

Negatrm

Virus scan

Safe to use

About this mod

Permissions and credits
BU SAYFA YALNIZCA TANITIM VE YÖNLENDİRME AMAÇLIDIR. AŞAĞIDAKİ PAYLAŞTIĞIM BAĞLANTILAR SANA İSTEDİĞİN HER KONUDA YARDIMCI OLACAKTIR, BU YÜZDEN KESİNLİKLE BANA CEVABI SAYFALARDAKİ AÇIKLAMALARDA OLAN SORULARIN İLE GELME, CEVAP VERMİYORUM.

Skyrim Legendary Edition Desteği
SLE oyuncu arkadaşlar için oluşturduğum bu sayfada aklına takılan tüm soruların, çeviriyi NEREDEN, NASIL İNDİRECEĞİN vesaire her şeyi açıkladım. Burayı mutlaka oku, bir defa okuduktan sonra bana ait tüm çevirilere kendi oyunun olan Skyrim Legendary Edition (SLE, Oldrim) için rahatlıkla ulaşabilirsin, indirebilirsin. Üstelik sayfada kolaylık olsun diye sadece SLE için olan çevirilerimi de listeliyorum. SLE ile alakalı aklına gelebilecek her şey burada.

Çeviri Seyir Defterim
Tercüme etmekte olduğum modlar SLE ile uyumlu ise çeviriyi uyarlıyorum. Çevirmekte olduğum modları buradan takip edebilirsin. Unutma, yalnızca SLE için olan modları çevirmiyorum çünkü SSE oyuncusuyum...

MOD ORGANIZER 2 Rehberi - Modlar ve Çeviriler Nasıl Kurulur
Mod Organizer 2 nasıl kullanılır, modlar ve çeviriler nasıl yüklenir vesaire her şeyi en ince detayına kadar anlattığım rehberim. Rehber sayesinde SLE veya MO2'nin desteklediği diğer oyunlar için de kullanabilirsin.

NEGATRM'IN ÇEVİRİLERİ VE MOD LİSTESİ
Bu yalnızca SSE için hazırladığım, kullanmakta olduğum mod listemi tanıttım. Ayrıca tüm çalışmalarım için temel konu vazifesini görüyor. Fakat göz atarak kendi oyunun için de uyumlu modlar hakkında bilgi edinebilirsin.



  翻译: