File information

Last updated

Original upload

Created by

predaturk

Uploaded by

predaturk

Virus scan

Safe to use

About this mod

Dreamborne Island Rüya Adasının Türkçe Çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Dreamborne Island ile Skyrim dışında bir haritaya gidecek ve görev mücadelesine başlayacaksın. Her şeyi terk edip tüm hayallerini yaşatmak isteyeceğin muhteşem güzellikteki doğasına hayran kalacaksın. Sonunda yaşadıklarının bir Rüya'dan ibaret olması bile bu hayranlığını azaltamayacak.

Göreve başlamak için Kışhisar'daki Donuk Ocak Hanı'na gitmeli ve oradaki Borlan isimli kişiyle konuşmalısın. O sana Aulbryn'in Ev anahtarını verecek. Eve gittiğinde yatakta uyuyacaksın. Gerisi tamamen Hayal Adası...

Kendim bu modu çok ama çok severim.. Çok zorlu olan bulmacaların çözümlerini keşfettikçe insanın yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturması yüzünden olmalı.

Aslında çok sevmemin temel sebebi içerisinde barındırdığı Skyrim dünyasının en güçlü 3 silahı olan Osmanlı Kılıcı - Osmanlı Arbelet Yayı (oklarıyla birlikte) ve Porsuk Diş Kılıcı ... Orjinal isimleri böyle değil tabii ki! (Mod içerisinde bu silahları bulabildiysen bile mod bitiminde zaten hayal olduğu için envanterinden silinirler. Ama additem menü modu ile bu silahları kuşandığında envanterinin ayrılmaz birer parçası olurlar. Okların bittiği zamanlarda yine additemmenü ile hepsini envanterine tekrardan katabilirsin.

Daha önceden paylaşmış olduğum Wenches Modlarını indiren arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim bu modu.
additemmenü modu vasıtasıyla Dreamborne Islands.esp hızlı menüsünden bu üç silahı da kuşanan bir savaşçının Skyrim'de yıkamayacağı zorlukta düşmanı kalmaz. Bu silahları kuşananlar çok hızlı bir şekilde tek elde silah kullanımı ve okçuluk yeteneklerini yükseltir. Benim için Skyrim'in olmazsa olmazıdır.
  翻译: