0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

KaktuZHD

Uploaded by

KaktuZHD

Virus scan

Safe to use

About this mod

Додає портативний ліхтар для подорожей, який можна повісити на ремінь або тримати в руці! Блищакові Ліхтарі , підтримка послідовників та багато іншого!

Requirements
Permissions and credits

Додає портативний ліхтар для подорожей, який можна почепити на пояс або носити в руці. Зловіть світлячка в порожній ліхтар і дозвольте йому освітлювати вам шлях у темних підземеллях, поки ви тримаєте руки вільними під час бою та пригод.

Якщо у вас встановлено Багаття, ви можете створювати дорожні ліхтарі за допомогою навичок виживання: Створити предмет і використовувати ліхтарну олію як труть для багаття.

Розміщення ліхтаря на поясі було натхненне грою Legend of Zelda: Twilight Princess. Він також провіщає візуальний стиль Dragon's Dogma.
Ліхтарі можна давати своїм послідовникам, щоб вони теж могли тримати руки вільними. Поговоривши з ними і вибравши "Про ваш ліхтар...", ви можете змінити положення ліхтаря або попросити їх увімкнути чи вимкнути його.

Щоб створити ліхтар, ви можете

* Придбати Подорожній ліхтар або створити його у кузні.
* Придбати порожній ліхтар і зловити світлячка, поки ліхтар буде вдягнутий.
Носимі ліхтарі можна знайти у вашому інвентарі та в крамницях.


ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ

"Я намагаюся використати "Ліхтар", але нічого не відбувається".
Ліхтарі (предмет безладу, який можна знайти у світі) самі по собі не придатні для використання. Поєднайте їх зі шкіряною смужкою в кузні, щоб перетворити на дорожні ліхтарі, які можна екіпірувати.

"Я дав ліхтар послідовнику, але він не увімкнувся".
Послідовники вмикатимуть свої ліхтарі лише вночі або у "ворожих" приміщеннях, таких як печери та підземелля. Вдень ліхтарі не вмикатимуть, коли перебуватимуть у будинках та готелях.

"Коли я крадуся, мій послідовник не вимикає ліхтар, як я".
Це робиться для того, щоб запобігти аварійному завершенню гри через вади ігрового рушія. Щоб вимкнути ліхтар послідовника, поговоріть з ним і попросіть вимкнути його.

"Я дав ліхтар підписнику, але він не відобразився належним чином".
Спробуйте забрати ліхтар і віддати його знову.


Спочатку встанови оригінал а потім встанови переклад







  翻译: