File information

Last updated

Original upload

Created by

melihkaraman

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

4thUnknown ve PSBoss tarafından yapılan bu harika yaratık değiştiricilerin ince ayar yapılmış ve entegre edilmiş versiyonlarını Alev İfriti Çağrı büyüsü yapılırken oluşturulan rastgele değişken, uyumluluk göz önünde bulundurularak BOS aracılığıyla dünyaya dikkatli bir şekilde dağıtılır

Requirements
Permissions and credits
4thUnknown ve PSBoss tarafından yapılan bu harika yaratık değiştiricilerin ince ayar yapılmış ve entegre edilmiş versiyonlarını  Alev İfriti Çağrı büyüsü yapılırken oluşturulan rastgele değişken, uyumluluk göz önünde bulundurularak BOS aracılığıyla dünyaya dikkatli bir şekilde dağıtılır

Rehber - Kendi oyunumumda bu aşamaları sırasıyla yaptım ve yüzde yüz başarılı sonuç aldım

1- 

a -  Base Object Swapper  kurun 
b-  Flame Atronach SE'yi  favori mod yöneticiniz (MO2 veya Vortex önerilir) ve seçtiğiniz seçeneklerleindirin ve yükleyin ( 4thUnknown's = versiyonu) 
c-   Alternatif sürümü her ikisiyle de yüklemek istiyorsanız4thUnknown's ve PSBoss' varyantları da aynı şekilde New Flame Atronach'ı indirip yükleyin  .

3 -   Flame Atronach SE - Variants by Aewin modunu yükleyin 

4 -  Flame Atronach SE - Variants by Aewin modunun içindeki tüm dosyaları  Flame Atronach SE'yi modunun içine atın.  flame_atronach_variants.bat dosyasına çift tıklayın .. kaybolacaktır normal...

4 - Desecration ve  Flames of Coldharbour gibi büyü modları kuruluysa patchlerini yükleyin ve  sadece flame_atronach_variants.bat dosyasını patchlerin kurulu olduğu klosere atın çift tıklayın .. koybolacaktır normal..

sıralamam son fotoğrafta olduğu şekilde..ve sorunsuz çalışıyor her ifrit çağrısı yaptığımda rastgele 4thUnknown ifriti veya PSBoss ifriti çağırıyor. Desecration ve  Flames of Coldharbour modundaki ifrit çağrısı yaptığımda da aynı şekilde bu iki versiyonu da çalışıyor. Açık dünya karşılaşmalarında ise rastgele ifritler çıkıyor.. 
rehberde adı geçen büyü modları dahil tüm patchler çevrilmiştir. çevirleri kurmak istediğinizde yüzde yüz türkçe olacaktır.

Eğer daha ayrıntılı kolay bir rehber veya video hazırlayabilecek olursa buraya ekleyebilirim.
  翻译: