Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Лазня у Розламному на нижньому рівні каналу. Гравець та персонажі роздягатимуться у купальній зоні, але мод не містить дорослого контенту.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу тисніть першу синю кнопку одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].
↪︎ докладніше про відмінності перекладу власних назв у версіях української локалізації.


ОПИС

Розламнинська лазня має зону басейну, де можна купатися, розслаблятися та читати книги, штучний водоспад, душову нішу, казан, святилище Талоса для ваших зцілювальних потреб і крику, нового продавця аптекарського типу. який продає кілька унікальних предметів, сім нових персонажів (троє з них є тренерами навичок) і сховище, куди можна пробратися та щось вкрасти!

Басейн і душ нададуть вам унікальні ефекти під час кожного використання.

Так, Northern Bathhouses дійсно додає ванну у підвалі Бджоли на гачку, але то лише парилка без води. є Я зробив це після того, як побачив нову лазню Білого Плину [мод видалений - перекл.], і мені стало сумно, що в Розламному немає чогось подібного.

Час від часу ви можете побачити персонажів лазні, які гуляють Розламним або відвідують торгову площу.

Власник лазні Піпін — любитель м'яса горкерів та міцних напоїв (а також картоплі та грибів). Він продає деякі алхімічні припаси, але знає, що краще не конкурувати з Ельґримом. Він цікавиться знаннями двемерів і фалмерів. Хоча він, можливо, не найкращий доглядач будинку у Нірні. Лазня є популярним місцем відпочинку для людей, які не зовсім вписуються в решту суспільства Розламного, хоча ходять чутки, що Мейвен Чорна Шипшина і Есберн відвідували її в минулому.


СУМІСНІСТЬ


Keep it Clean: я насправді не використовую моди для купання, але я завантажив, щоб перевірити його зі своїм, і він працює як у ванні, так і в душі (принаймні для мене). Якщо у когось виникнуть проблеми, повідомте мене. Оновлено: тепер є патч для кращої сумісності.
Bathing in Skyrim: офіційного порту SSE немає, і мені не хотілося проходити через складний процес встановлення, але я підозрюю, що якщо мій мод працює з Keep it Clean, то працюватиме і з цим.
JK's Skyrim: проблем із сумісністю не виявлено.
JK's Bee and Barb: потрібен патч; перегляньте вкладку файлів.
Відкриті міста: несумісні; знадобиться патч.


КРЕДИТИ

Oaristys за його пакети ресурсів.
InsanitySorrow за щітки для чищення.
Жокерин за моделі човнів, табуретів, дерев'яного стільця.
Ліам за ресурси пустих знаків.
EvilEyedKyo за статичні обладунки.
Amilovescake, dourdendevire, Maxinuz і wgstein за натхнення.
Rasikko, maxarturo, Hanaisse, anjenthedog і Repzik за допомогу з CK і NifSkope.
  翻译: