0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Parapets

Uploaded by

za5adlo

Virus scan

Safe to use

About this mod

Покращує зручність використання Constructible Object Menu з SkyUI за допомогою розширюваної системи категорій на основі ключових слів.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
Constructible Object Custom Keyword System

Переклад українською C.O.C.K.S. Переклад зроблен для англійської версії (CraftingCategories_ENGLISH.txt).
Насправді я вирішив зробіть цей переклад, коли почав використовувати українську локалізацию.

У перекладі 
можуть бути присутніми невеликі помилки і неточності, залишайте коментарі, постараюся виправити.

вибачте, я виправляв опис мода вже після того, як перестав грати в скайрім і вже не пам'ятаю, що і як перекладено в моді та локалізації

Вимоги:
Constructible Object Custom Keyword System
Українська локалізація

ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД
Хоча SkyUI зробив багато покращень у порівнянні з ванільним інтерфейсом, Constructible Object Menu залишало бажати кращого. Ванільне меню мало 31 жорстко закодовану категорію, а SkyUI замінив їх власними 7 жорстко закодованими категоріями, які ставали дуже захаращеними через надмірну кількість об'єктів, які можна було б створити. Цей мод надихнувся ванільними категоріями, інтегрувавши подібну систему на основі ключових слів у дизайн меню SkyUI, і зробив цю систему повністю настроюваною і розширюваною. Це означає, що вона може краще підтримувати додаткові типи крафту, запроваджені у Creation Club та модах, а також надавати ті ж самі покращення інтерфейсу для модифікованих станцій крафту.

Меню використовується наступними крафтовими станціями:
  • Blacksmith Forge
  • Tanning Rack
  • Smelter
  • Cooking Pot
  • Aetherium Forge
  • Grain Mill
  • Oven
  • Drafting Table
  • Carpenter's Workbench
  • Staff Enchanter
  • Mod-added crafting stations

До комплекту входять конфігурації для Blacksmith Forge і Carpenter's Workbench для ванільної гри, Creation Club і Unofficial Skyrim Special Edition Patch.

СТВОРЕННЯ НАЛАШТУВАНЬ
Налаштування знаходяться у "Data\SKSE\Plugins\CraftingCategories". Зверніться до JSON Schema для повного опису специфікації.

Подібно до того, як гра знаходить файли BSA та INI, файли з каталогу config будуть завантажені, якщо їхні імена збігаються з іменами плагінів у вашому порядку завантаження. Вони також завантажуватимуться у тому ж порядку, і якщо між ними виникнуть конфлікти, пріоритет матиме той, що завантажиться пізніше (детальніше нижче).

Специфікація складається з об'єктів секцій та категорій. секції - це заголовки верхнього рівня, тоді як категорії можуть додатково розбивати секції на більш специфічні групи.

Специфікації іконок складаються з джерела (шлях до SWF-файлу в директорії Interface, що містить одну або кілька іконок) і label (frame label на часовій шкалі, де видно потрібну іконку). Вихідний SWF-файл буде автоматично змінено до розміру 20x20.

Якщо в наступній конфігурації перевизначити той самий ключ для розділу або той самий ключ і parent для категорії, нове визначення буде об'єднано з попереднім. Тому немає необхідності повторювати дані, такі як ключові слова або іконки, при їх розширенні. Якщо конфігурація перепризначає ключове слово, яке було призначене раніше (іншому розділу або іншій категорії в межах одного розділу), то воно буде видалене з попереднього призначення.

СУМІСНІСТЬ
Цей мод додає нове меню, яке не є автоматично сумісним зі скінами SkyUI.

Меню ремесла не замінюється для робочих столів Alchemy, Enchanting, and Smithing Improvement workbenches. Інші модифікації все ще можуть редагувати це меню, але на них це не вплине.

Подяки:
Jelidity за нову ідею інтерфейсу та створення іконки молота та ковадла.
Osmosis-Wrench за поради щодо ActionScript.

Parapets за його чудовий мод.
Kindrat Knysh за його українську локалізацію.
soitin за її публікацію.
Усім, хто займається перекладом модів.

Якщо вам сподобався мій переклад - поставте лайк (endorse), хоча це не обов'язково.
Не забудьте поставити лайк оригінальному моду автора, без його роботи не було б і цього перекладу.
  翻译: