0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

kagitmiadam

Uploaded by

kagitmiadam

Virus scan

Safe to use

About this mod

Stormcrown - A Shout Overhaul modunun TÜRKÇE çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
Ana Mod Sayfası | Original Mod Link



Stormcrown, mevcut Nidaları dengelemek, yeni Nidalar eklemek ve oyuncunun Ejderdoğan deneyimi için ek ilerleme sağlamak üzere tasarlanmış, Skyrim'in Nida sisteminin tamamen elden geçirilmiş halidir.

EJDERDOĞAN KAZANIMLARI

Ulu Hrothgar'daki eğitiminizi tamamladığınızda ve Kırsakallar sizi resmi olarak Ejderdoğan olarak tanıdığında, Meditasyon adlı bir Küçük Güç elde edeceksiniz. Meditasyon gücünü kullanmak, karakterinizin meditatif bir duruma (poza) girmesine neden olacak ve size yeni bir Ejderdoğan kazanım ağacına erişim sağlayacaktır.

Ejderhaları öldürerek ve ruhlarını emerek Ejderdoğan kazanım ağacı için yeni paunlar ve puanlar ile yeni kazanımlar elde edeceksiniz. İlk beş kazanımın her biri iki ruh gerektirir; sonraki beş kazanımın her biri üç ruh gerektirir; sonraki beş kazanımın her biri dört ruh gerektirir; on altıncı ve son kazanım beş ruh gerektirir. Sonuç olarak, Ejderdoğan kazanım ağacını tamamlamak, elli ejderhayı öldürmenizi ve ruhlarını tüketmenizi gerektirir. Bu ruhların yetenek ağacı tarafından tüketilmediğini ve onları Haykırışların/Nidaların kilidini açmak veya yükseltmek için kullanmakta hâlâ özgür olduğunuzu unutmayın.

EJDERHA NİDALARI

Stormcrown, oyundaki her Haykırışı/Nidayı elden geçirir. SİLAHSIZLANDIRMA ve HAYVANLARIN DESTEĞİ gibi bazı Vanilla Haykırışları/Nidaları, unutulabilir veya istenmeyen etkilere sahipti. Bu durum büyük ölçüde değiştirildi.

Stormcrown ayrıca mevcut Haykırışlardaki/Nidalardaki çok sayıda hatayı düzeltir ve oyuna iki yeni Nida ekler: Yıldırım Nefesi ve Zehir Nefesi. Haykırışların/Nidaların bekleme süresi, haykırışın/nidanın büyüklüğü ve süresinin yeni Ejderdoğan yetenek ağacının gücü göz önünde bulundurularak dengelendiğini unutmayın.

MEDİTASYON

Stormcrown, Paarthurnax'ın Meditasyon mekaniğini elden geçirerek neredeyse tüm Haykırışlar/Nidalar için yükseltmeler sağlamaktadır.. Paarthurnax'a ilk kez yaklaştığınızda, ona Haykırış/Nida gücünü başkalarına öğretip öğretmediğini sorabileceksiniz. Bunu yapmak, Paarthurnax'ın size Güç Sözleri üzerinde meditasyon yapmayı öğretme teklifine yol açacaktır. Bunu başlatmak için Paarthurnax'ın tünediği Kitabe Duvarı'na doğru adım atın.

Bir Güç Sözü üzerine meditasyon yapmak bir ejderha ruhu tüketir ve seçilen Haykırış/Nida için kalıcı bir yükseltme sağlar. Sadece üç kelimeyi de öğrenerek ve kilidini açarak ustalaştığınız Haykırışlar/Nidalar için Güç Sözleri üzerinde meditasyon yapabilirsiniz. Vanilla'nın aksine, aynı anda birden fazla Meditasyon etkisine sahip olabilirsiniz.

MEKTUP YAZMA SANATI

Kara Kitap Mektup Yazma Sanatı, artık size Ejder Sureti'nin olası üç güçlendirmesinden birini veriyor. Bu güçlendirmeler:

Ejderdoğan Gücü: Ejder Sureti, güç saldırısı yaparken, yay gererken veya büyü yaparken gelen hasarı %25 azaltır.
Ejderdoğan Kudreti: Ejder Sureti, zırh puanınızı ek olarak 100 puan artırır.
Ejderdoğan Ruhu: Ejder Sureti, Ateş, Ayaz ve Şok direncinizi %25 oranında artırır.



Elle Kurulum için indirdiğiniz .rar dosyası içerisinde bulunan dosya(lar)ı "Skyrim Special Edition/Data" içerisine çıkartınız. Değiştirme uyarısını onaylayarak kurulumu tamamlayın.



Stormcrown - A Shout Overhaul modu gerekmektedir.

Custom Skills Framework modu gerekmektedir.



Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu sadece modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır.
Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır.



Genel Skyrim mod çevirlerim hakkında bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Ufak mod çevirilerimin (+100 adet) bulunduğu mod sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Endorse vererek destek olmayı unutmayın.



Thanks for making this mod SimonMagus616
This is just the Turkish translation file of the mod.
Translations need the original mod to work properly.
  翻译: