0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Better Dynamic Snow SE використовує спроектовані текстури снігу, щоб гарантувати, що об’єкти в засніжених місцях будуть покриті снігом.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


ОПИС

Схоже, що ваші "засніжені" об'єкти просто пофарбовані пензликом?
Викиньте свій пензлик і отримайте Better Dynamic Snow*!
* 100% органічний і без ГМО

Better Dynamic Snow SE використовує спроектовані текстури снігу, щоб додати нові функції та поглибити занурення, даруючи світу значно більше відчуття життя. Це абсолютно інакший метод, ніж той, що використовувався в BDS v2.


СУМІСНІСТЬ

Better Dynamic Snow сумісний із:
    SMIM (користувачі повинні перезаписати SMIM)
    No Snow Under the Roof : BDS дещо несумісний із NSUTR. Користувачі можуть поєднувати обидва моди разом для розміщених об’єктів, як-от куп снігу, однак будівлі (фермерські будинки) дублюватимуться, якщо вони не будуть належним чином виправлені. Це призведе до боротьби глибин. Хоча ми не надаємо підтримку для No Snow Under the Roof, Axer4 зробив виправлення для користувачів, шукайте на Нексусі.

Сітки
Усі включені сітки використовували SMIM як відправну точку для вдосконалень. BDS має виграти всі конфлікти сітки, інакше спроектовані текстури не відображатимуться належним чином.

Текстури
BDS сумісний з усіма модами ретекстур снігу.
BDS потрібна текстура projecteddiffuse.dds Для належної роботи (її можна знайти в: Textures\effects\). Ми включили в інсталятор опцію ванільної заміни. Ця текстура може бути створена будь-яким модом текстури ландшафту чи снігу, але результати будуть різними залежно від використовуваної текстури. Користувачі можуть знайти деякі доступні патчі для модифікацій ретекстури снігу в ProjectedDiffuse Patch Hub .
Projectednoise.dds . є обов’язковим файлом, і користувачі НЕ повинні перезаписувати його будь-яким іншим модом BDS було розроблено навколо цієї текстури.


ПАРАМЕТРИ МОДУ

(Для сумісності з різними сніговими модами передбачено три версії плагіну. Деякі модифікації, як-от «Cathedral Landscapes» і «Majestic Mountains», уже включають подібні правки у своїх плагінах. Просто дозвольте цим модам перезаписати плагін BDS.)

Замінник ванільного снігу
Використовуйте для снігових модів, які замінюють текстуру снігу з ванільними кольором/яскравістю. Моди, які добре працюють із цією опцією:
    BDS's Projected Diffuse (надається у програмі встановлення)
    Vanilla Tiled Texture (надається за допомогою інсталятора)

Яскравіший сніг
Використовуйте для снігових модів, які замінюють текстуру снігу на темнішу порівняно з ваніллю та/або для модів, які збільшують яскравість снігового матеріалу. Цей параметр максимізує яскравість, зберігаючи відтінок ванільно-блакитного відтінку.
Моди, які добре працюють із цією опцією, включають:
    Cathedral Landscapes
    Hyperborean Snow SE
    Majestic Mountains

Яскравіший сніг - Ванільні UV
Це те саме, що параметр «Яскравіший сніг», але відновлює ванільний UV-шум  для нових снігових матеріалів. Це надається як опція для користувачів, які використовують звичайні снігові текстури, і відновить більш ванільний вигляд доріжок. Однак через оновлену проектовану шумову текстуру BDS користувачі все одно не матимуть такого «щойно засніженого» вигляду. Це буде десь посередині між сніговою ковдрою і «нагулянням». Моди, які добре працюють із цією опцією, включають:
    Fluffy Snow
    Nordic Snow


ВИМОГИ

Skyrim


ВСТАНОВЛЕННЯ МОДУ З ПЕРЕКЛАДОМ

Оскільки мод має FOMOD структуру, потрібно зробити такі кроки:
1. Завантажте оригінальний мод та переклад
2. Модифікуйте архів з оригінальним модом шляхом додання у нього файлів перекладу (з заміною)
3. Установіть модифікований мод вашим менеджером модів
  翻译: