0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Додає дівчинку для вдочеріння на ім’я Емілія Безладна. Переробка для SE

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


Це переробка олдримівського моду самим автором спеціально для SE. Тому ця реалізація моду є технічно досконалішою і рекомендується надати перевагу саме їй (замість порту з олдриму).


ОПИС

Це простий мод, створений на замовлення батька, який хотів додати у гру його реальну дочку. Він додає дівчинку для вдочеріння на ім’я Емілія Безладна. Мод самодостатній (більше нічого не потрібно), чистий, без ITM, помилок або видалених форм, що могли б зіпсувати гру.

Я не приймаю замовлення, але зробив виняток, тому що в нас обох однакова життєва проблема. Бажаю йому успіхів. Цим модом я наперед оплачую
рахунки, які мені виставить майбутнє.

Емілі можна знайти в колегії Піснярів, Самотин.


ВСТАНОВЛЕННЯ/ВИДАЛЕННЯ

Стандартне


ВИМОГИ

Skyrim Special Edition (1.5.97) або новіша. Також добре працюватиме з БУДЬ-ЯКОЮ версією AE.


СУМІСНІСТЬ

Я не вношу жодних змін у будь-який аспект ігрової системи батьківства. Мод включає лише сітки та текстури, щоб Емілі виглядала належно.

Одяг, який можна подарувати в базовій грі, може спричинити проблеми зі швом на шиї, оскільки Емілі використовує власне тіло (на основі UNP). Якщо це проблема для вас, ви можете спробувати The Kids Are Alright (aka TKAA), тіла та одяг у цих модах взаємосумісні.

Як і у випадку з TKAA, я додаю налаштований базовий ігровий скелет, щоб надати їй дитячих пропорцій. Вона буде несумісною з типовим одягом з фізикою, які ви бачите тут і деінде, тому навіть не намагайтеся.

Можна встановити в середині гри, але переконайтеся, що СПЕРШУ зроблено чисте збереження. НЕ рекомендується видаляти мод типу esl під час гри, ви ризикуєте пошкодити збереження гри. Запитайте мене, звідки я це знаю...


КРЕДИТИ

RaceMenu by Expired
Dimonized UNP Body by dimon99
Fair Skin Complexion by HHaleyy
SG Female Textures Renewal by Hello Santa
Adorable Face by lumina
Seductive Lips HD by EcthelionOtW
The Eyes Of Beauty by Gabriel Mailhot as LogRaam
BodySlide and Outfit Studio by Ousnius and Caliente
KS Hairdos Renewal by Kalilies Stealthic and Shockero
Змінене тіло та одяг від en_hawk, XiNAVRO та Mistel.
Дякую всім.

Цей мод має багато запозичених елементів. Якщо я когось пропустив, я щиро перепрошую, дайте мені знати, щоб я міг виправити титри.


ДОЗВОЛИ

Будь ласка, поважайте дозволи тих, хто перерахований вище. Решта мене не хвилює.
  翻译: